Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

"Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ".

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

                                                                 "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ"

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Φωτογραφίας «εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές»‏.

Από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» γίνεται γνωστό ότι τα αποτελέσματα του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας με τίτλο «εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές» είναι τα εξής:

Ελέγχθηκαν συνολικά (3.435) άτομα και (2.406) οχήματα , συνελήφθησαν (29) άτομα και βεβαιώθηκαν (146) παραβάσεις

Εκτεταμένη Αστυνομική Επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση κατά το διήμερο 28 και 29-03-2014, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ελληνικός Αθλητισμός Ώρα μηδέν.

Ένα βήμα πριν το λουκέτο, απαιτείται επανασχεδιασμός και αναπροσαρμογή της επιχορήγησης.

 Κάτι παραπάνω από αδιέξοδο θεωρείται πλέον η κατάσταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικά στις ομοσπονδίες αυτού.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ310314 ΔΤ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/03/14

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης,  εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχίσει και διευρύνει το έργου του προκατόχου του και θα σταθεί στο πλευρό όλων των πολιτών της Πιερίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ


310314 ΔΤ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/3/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ»

Συγχαρητήρια επιστολή στο Ελληνικό Κολλέγιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή τη διπλή επιτυχία των ομάδων βόλεϊ του σχολείου που κατέκτησαν -σε αγόρια και κορίτσια- τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Διακοπή στην ηλεκτροδότηση στην Φλώρινα αύριο Τρίτη

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, στις 01.04.2014, ημέρα Τρίτη και για το διάστημα από 08:30 έως 12:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης εντός της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας επί της οδού....Μοναστηρίου από το ύψος του Ι.Ν. Αγ.Δημητρίου και προς την έξοδο της πόλης, καθώς και των παράπλευρων οδών της, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας και του Συνοικισμού Νεοφώτιστων.

Το ΝΑΙ του Κωνσταντινίδη στο «πολυνομοσχέδιο λαιμητόμος»

«ΝΑΙ» και στο πολυνομοσχέδιο-λαιμητόμο είπε χθες βράδυ ο βουλευτής  Φλώρινας της Ν.Δ., Στάθης Κωνσταντινίδης. Μερικές από τις πιο βασικές αλλαγές που φέρνει το πολυνομοσχέδιο είναι:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ DIFASS‘Αναζήτηση Καινοτόμων Μηχανισμών στήριξης ΜΜΕ για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μέσω του διακρατικού προγράμματος DIFASS’.

Το πρόγραμμα DIFASS στοχεύει στην υποβοήθηση πρόσβασης στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων μέσω ανταλλαγής καινοτόμων «καλών πρακτικών» που εφαρμόζονται στην Ευρώπη. Εστιάζει στην ανάπτυξη και υλοποίηση εργαλείων που δεν προβλέπουν άμεση ενίσχυση (επιχορήγηση),  όπως τα ανακυκλούμενα κεφάλαια, τα διαπεριφερειακά ταμεία και τα κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου.
Αναλυτικότερα και σε σχέση με τα δύο τελευταία εργαστήρια που υλοποιήθηκαν σε Σλοβακία και Ισπανία:

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014

ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και
 Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014


 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ

 Έχοντας υπόψη :
1. Το Ν.3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης
 ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης » .
2. Το Π.∆. 146 /2010 (ΦΕΚ 239 Α΄) «Οργανισµός Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας »
3. Tην αριθ. 38200 / 1136 / 11-8-2011 (ΦΕΚ 1969 Β΄) απόφαση του Υπουργού Υποδοµών –

Παρουσίαση βιβλίου από το Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας «Βασιλική Πιτόσκα» και το βιβλιοπωλείο «Η γωνιά» παρουσιάζουν τοΣάββατο 12 Απρίλιου στις 20:00 στο καφέ «Οδός Ονείρων» το διήγημα του ηπειρώτη συγγραφέα Αυδίκου Ευάγγελου «Η σκιά της Μίκας». 

Η «Χρηστίδειος Τελετή» με ομιλητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη (video)

Με ομιλητή τον προπονητή και πρώην καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Γιαννάκη πραγματοποιήθηκε χθες η «Χρήστιδειος Τελετή» βράβευσης της μάθησης και της προόδου στα γράμματα από τον Φ.Σ.Φ «Ο Αριστοτέλης». 

« Υποβολή Ετήσιων Μητρώων Αρρένων γεννηθέντων κατά το έτος 2010 του Δήμου μας ».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 31-03-2014ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


« Υποβολή Ετήσιων Μητρώων Αρρένων γεννηθέντων κατά το έτος
2010  του   Δήμου   μας ».

 

    Ο  Δήμαρχος Δήμου  Φλώρινας  Ν. Φλώρινας κάνει  γνωστό   ότι  από  την  31η   του  μηνός  Μαρτίου  2014  μέχρι την   30η   του  μηνός  Απριλίου 2014 θα  βρίσκονται  σε  δημοσιότητα  στο  Δημοτικό κατάστημα  οι Στρατολογικοί Πίνακες  των  αγοριών  που  γεννήθηκαν  το  έτος 1998  κλάσης 2019.

 

Καλούνται    οι    ενδιαφερόμενοι    να    λάβουν   γνώση    των    παραπάνω Στρατολογικών Πινάκων,  και  να  υποβάλλουν  τις  τυχόν  ενστάσεις  τους  για το  περιεχόμενό  τους  μέχρι  την   30   Απριλίου 2014.EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863
                Ἐν Φλωρίνῃ τῇ  31ῃ Μαρτίου 2014
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο Ν

Ἐπιθυμοῦμεν νὰ εὐχαριστήσωμεν καὶ νὰ συγχαρῶμεν δημοσίως τὴν Ἕνωσιν Λειτουργῶν Μέσης Ἐκπαιδεύσεως (ΕΛΜΕ) Φλωρίνης διὰ τὴν ἐκ μέρους της προσφορὰν τροφίμων, πρὸς ἐνίσχυσιν τοῦ ἔργου τοῦ Γενικοῦ Φιλοπτώχου Ταμείου τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας καὶ τὴν ἐξασφάλισιν χρειωδῶν μέσων διαβιώσεως διὰ δοκιμαζομένους καὶ ἀπόρους συνανθρώπους μας, ἰδίως εἰς τοὺς παρόντας δυστήνους καιρούς.
Εὐχόμεθα ὁλοψύχως ὁ Πανοικτίρμων Ὕψιστος νὰ χαρίζῃ πλουσίαν τὴν εὐλογίαν καὶ τὴν Χάριν Του εἰς τὰ μέλη τῆς ΕΛΜΕ Φλωρίνης καὶ τὸ παράδειγμά τους νὰ εὕρῃ καὶ πολλοὺς ἄλλους μιμητὰς.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως


Πρωταθλήτρια η Δόξα Κολχικής

Για ακόμη μια φορά, η ομάδα της Δόξας Κολχικής στέφθηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Β' Ε.Π.Σ.Φλώρινας.

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας κλίμα μιας παρέας, οι ποδοσφαιριστές της Κολχικής κατάφεραν να κερδίσουν δίκαια ακόμα ένα πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές αλλά και στην διοίκηση για τις προσπάθειες τους.
Με υγεία και επιτυχίες και την επόμενη χρονιά.

Εκδηλώσεις μνήμης στον Αετό (video)

Ένα χρέος προς την ιστορία της περιοχής εκπληρώθηκε με τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από την Τ.Κ. Αετού και τον Δήμο Αμυνταίου, για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση κατοίκων της περιοχής από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. 

Ευχαριστήριο μήνυμα προς Shooters

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το μπασκετικό τουρνουά στον Π. Μυλότοπο που διοργάνωσε η Ακαδημία "Ίκαροι" Γιαννιτσών με φιλοξενούμενους την Ακαδημία μπάσκετ" Shooters" από τη Φλώρινα, η οποία είναι και αυτή συνεργαζόμενη Ακαδημία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, όπως και οι Ίκαροι. 

Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Φλώρινα

Με θέμα «ΕΕ vs Νεολαία», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απρίλη στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (κανόνια), μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη απασχόληση στην Κέλλη

Το πρωί του Σαββάτου, σε αγροτική περιοχή στην Κέλλη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών συνέλαβαν 42χρονο ημεδαπό και 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράνομη απασχόληση. 

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομεταναστών στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Καστοριάς

Το απόγευμα του Σαββάτου στο 35ο χλμ. Εθνικής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 52χρονο ημεδαπό για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. 

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου


Συνεδριάζει σήμερα, στις 8 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ για θέματα της Τηλεθέρμανσης.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων – κορασίδων 2014


Το Σαββατοκύριακο 5 και 6/4/2014 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι και πάλι παρόν με 5 αθλητές οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την κορυφή.

Εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Κ. Θεοδωρίδη


Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” προσκαλούν τους πολίτες, τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής

ενημέρωσης την Τετάρτη 02-04-2014 στις 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, όπου θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για το Δήμο Αμυνταίου.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος

«Δημιουργώντας δημιουργούς. Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας ως επένδυση ζωής»Έκθεση με έργα φοιτητών και φοιτητριών του Τ.Ε.Ε.Τ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής


Η Λ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την έκθεση «Με αφορμή το παρελθόν Ι» με έργα των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


                                                                                               

             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                        Φλώρινα, 28-03-2014
              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                         
                                                                                                                                                Αριθ.  Πρωτ. - 127 -
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -9-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΚαλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) την 1 Απριλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄ σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

«Πρόσκληση σε Εργαστήριο Ενδυνάμωσης Εργαζομένων Γυναικών»


Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.,η Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας
στο πλαίσιο του Υποέργου  2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενδυνάμωσης  που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας. 

Δωρεάν χορήγηση φαρμάκων από τον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας


Όσοι από τους συμπολίτες μας αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, μπορούν να έρχονται στο γραφείο του Ιατρικού Συλλόγου Φλώριναςκάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 17:00 έως 18:00 όπου έχουν συγκεντρωθεί αρκετά φάρμακα τα οποία μπορούν να τα προμηθευτούν δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους τη συνταγή του θεράποντος ιατρού.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με την προώθηση της διαδικασίας πώλησης της «μικρής ΔΕΗ», κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πλήρη υποταγή του αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες κερδοφορίας του μονοπωλιακού κεφαλαίου. Είναι συνέχεια της πορείας ιδιωτικοποίησης της ενέργειας που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 κατά τις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου. Οι υπηρέτες της ανταγωνιστικότητας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα του

Ενημέρωση- συζήτηση από την ΔΕΤΕΠΑ στο Αμύνταιο


Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου καλεί σε ενημέρωση-συζήτηση τους δημότες του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμυνταίου

, την Δευτέρα 31.03.2014  και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου με θέματα που αφορούν την Τηλεθέρμανση. 
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Ημερίδα για την «επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία»  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 28 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για την «επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία»

Ημερίδα με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία» συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


                              
                                   
          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κοζάνη, 28/3/2014
Αρ. Πρωτ. 56  
 

Θέμα : Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας έχοντας υπόψη :

α) Τις διατάξεις του άρθρου 164 του Ν. 3852/10
β) Την αριθ. 61/2013  απόφαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.    
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας για λήψη αποφάσεων.
καλεί

12η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής ΜακεδονίαςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


    Κοζάνη     27-3-2014

    Αρ. Πρωτ.  1039
          
ΘΕΜΑ: 12η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10
β) Την αριθμ.2/13 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

ΚΑΛΕΙ