Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων Εφήβων, Florina EuroCup



Στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου της Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων Εφήβων, Florina EuroCup.
Στο κλειστό Γυμναστήριο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος και κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα τέτοιων διοργανώσεων παγκόσμιου και ευρωπαϊκού κύρους που καθιστούν τη Φλώρινα  πόλο έλξης για αθλητές υψηλού επιπέδου και για επισκέπτες.




Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα: 17.30 (5.30 απόγευμα) θα τελεσθεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών




ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΝΟΜΟΣ 1301/82)
ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 76 – 531 00   ΦΛΩΡΙΝΑ,
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23850 – 26170

Δελτίο  τύπου

     Από το Σ.Ε.Α.Ν. Φλωρίνης ανακοινώνεται ότι: Την παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα: 17.30 (5.30 απόγευμα) θα τελεσθεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών, στο μνημείο της ομώνυμης πλατείας (πρώην πλατεία σχολείων). Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών του Συνδέσμου, κάθε ένα από τα οποία παρακαλείται να ενημερώσει όλους τους γνωστούς του εφέδρους Αξιωματικούς.


            Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ελ. Θεοδώρου                                   Σταύρος Χρ. Τυρπένου

κρούσμα λύσσας στο Παλαιόκαστρο Κοζάνης



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 23 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για το κρούσμα λύσσας στο Παλαιόκαστρο Κοζάνης και μέτρα αντιμετώπισης της νόσου

Δείγμα εγκεφάλου νεκρής αλεπούς που βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρου Κοζάνης, και στα πλαίσια του Προγράμματος Επιτήρησης της Λύσσας, που εφαρμόζεται στη χώρα το 2012 (με αφορμή την ύπαρξη κρουσμάτων

Σύσκεψη για το έργο της τηλεθέρμανσης στο γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                         
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 22-10-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη για το έργο της τηλεθέρμανσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στο γραφείο του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκτός του κ. Βοσκόπουλου, η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου,  η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΦ κ. Λεβένα Κωτσοπούλου, ο κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός της ΔΕΥΑΦ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο κ. Γιάννης Γκίνης, Διευθυντής Μελετών της ΑΝΚΟ, ο κ. Δημήτρης Πεκόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός της ΑΝΚΟ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η δημοπράτηση του έργου και κατά συνέπεια η επίσπευση της κατασκευής του. Επίσης, συζητήθηκε και το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης, όπου ο κ. Δήμαρχος ζήτησε να προχωρήσουν οι επικαιροποιήσεις των μελετών, ώστε να προχωρήσει και το έργο αυτό.

Γ. Στουρνάρας: "Άμεση καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, κριτήριο και το υψόμετρο"


Άμεση καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, με εισαγωγή και κριτηρίου υψομέτρου για τους δικαιούχους παράλληλα με τα υφιστάμενα γεωγραφικά και εισοδηματικά κριτήρια, υποσχέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την περαιτέρω αποκρατικοποίηση των ΔΕΚΟ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Υπουργείο Υγείας: Από 1η Νοεμβρίου μειωμένες τιμές στα φάρμακα για τους πολίτες


Το νέο δελτίο τιμών για τα φάρμακα τέθηκε σήμερα σε ισχύ για τις φαρμακευτικές εταιρείες και από την 1η Νοεμβρίου θα εφαρμοστεί και  για τους πολίτες.

Σύμφωνα με το διορθωμένο δελτίο τιμών επιτυγχάνονται μειώσεις μεσοσταθμικά έως και 16% σε 12.500 σκευάσματα. Το υπουργείο Υγείας αναμένει από το νέο δελτίο τιμών εξοικονόμηση περίπου 400 εκατ. ευρώ.

Προς κατάργηση το αφορολόγητο όριο για τα ακίνητα!


Κύριο θέμα της σημερινής συνάντησης του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης και των βουλευτών Α. Βεσυρόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, Α. Μακρυπίδη από το ΠΑΣΟΚ και  Σ. Παπαθανασίου από τη Δημοκρατική Αριστερά που μετέχουν στη διακομματική επιτροπή για θέματα φορολογίας ήταν οι προτάσεις για τον ενιαίο φόρο που θα αντικαταστήσει τον φόρο Ακίνητης Περιουσίας και το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών που καταβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ευχαριστίες της ακαδημίας μπάσκετ SHOOTERS BASKETBALL ACADEMY

Η ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS BASKETBALL ACADEMY ευχαριστεί θερμά τον δήμο ΠΡΕΣΠΏΝ και το ΚΤΕΛ ΦΛΏΡΙΝΑΣ για την προσφορά λεωφορείων με σκοπό τη μεταφορά της ακαδημίας μας στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή αγώνων στα πλαίσια ενός τουρνουά.

Ρύθμιση - ανάσα για οικογένειες με δύο φοιτητές


ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η σχετική τροπολογία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα

Ειδική ρύθμιση για την ανακούφιση των οικογενειών των οποίων τα παιδιά σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας.

Ετοιμα τα νέα τέλη κυκλοφορίας – Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν [πίνακες]


Ολα έτοιμα φαίνεται να είναι στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, στην οποία οι φορολογούμενοι – ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα πληροφορούνται για το ύψος των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το νέο έτος.

ΕΛ.ΓΑ : Ξεκινούν την Τετάρτη η καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες


Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 1.350 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ περίπου, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2011 και 2012.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) από διάφορα ζημιογόνα αίτια σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Ηλείας, Μεσσηνίας, Άρτης, Λακωνίας, Πιερίας και Σερρών.

Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον πρώτο Αγιασμό στο νέο ιδρυθέν τμήμα Κάτω Κλεινών με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.



Την Κυριακή 21/10/12 ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον πρώτο  Αγιασμό στο νέο ιδρυθέν τμήμα Κάτω Κλεινών με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.
Η αίθουσα του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ήταν κατάμεστη και όπως τόνισε η Πρόεδρος του συλλόγου Κα ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ «η εμπιστοσύνη που δείχνεται προς το σύλλογο μας είναι τιμή και χαρά για όλους μας.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Δήμου Αμυνταίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία «Ε.Σ.Α.με.Α.»

 
Ο Σύλλογος ΑμεΑ Δήμου Αμυνταίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία «Ε.Σ.Α.με.Α.» για την άμεση παρέμβασή της και κινητοποίησή της, όσον αφορά την αναστολή επιδόματος απολύτου αναπηρίας λόγω τηλεφωνικής καταγγελίας μέλους του συλλόγου μας.

Κινητοποιήσεις στη Φλώρινα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν στις 30 και 31 Οκτωβρίου οι κάτοικοι και οι φορείς της Φλώρινας, με αίτημα τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σε μία περιοχή που πλήττεται από σφοδρούς και μεγάλους σε διάρκεια χειμώνες. 

Φλώρινα: Επισκέψεις μαθητών στη δημοτική βιβλιοθήκη

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Φλώρινας επισκέπτονται τμήματα σχολικών μονάδων της Φλώρινας στο πλαίσιο προγραμμάτων ενημέρωσης για το βιβλίο και τη λειτουργία βιβλιοθηκών. Οι μικροί μαθητές ξεναγούνται στον ¨ κόσμο του βιβλίου ¨ και ενημερώνονται από τους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης για τη διαδικασία δανεισμού. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι υπεύθυνοι της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας «Βασιλική Πιτόσκα» το Φθινόπωρο συναντά τη πόλη μας και η βιβλιοθήκη συνεχίζει να υποδέχεται παλιούς γνώριμους και νέους επισκέπτες καθώς το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας της, δίνει νέες δυνατότητες τους βιβλιόφιλους κάθε ηλικίας. Παράλληλα με τα ¨πιστά¨ της μέλη, την επισκέφθηκαν ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του σχολικού έτους, αρκετά τμήματα τάξεων σχολικών μονάδων της Φλώρινας.     

Φλώρινα: Ολοκλήρωση συνεδρίου "Οι φυσικές επιστήμες" στο Νηπιαγωγείο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οι Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο με θέμα «Υπερβαίνοντας τα όρια της τυπικής και μη εκπαίδευσης στις Φυσικές επιστήμες και το Περιβάλλον» που διοργάνωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Φλώρινας και το ΚΠΕ Μελίτης.

Γκολ και θέαμα στη Μελίτη


Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα μετά τη μεγάλη του νίκη μέσα στη Μελίτη με 3-4, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α’ Ε.Π.Σ.Φ. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 και 3-2 δεν απέφυγαν την ήττα και έπεσα στην 3η θέση.

Συνεδριάζει την Πέμπτη Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέσπων


Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


« ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ »

Η
 Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας προτίθεται  να δημιουργήσει  φωτογραφικό αρχείο (υψηλής ανάλυσης) τεσσάρων εποχών  των τουριστικών αξιοθέατων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο αυτό, απέστειλε αίτημα σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας προκειμένου να υποδείξουν δέκα σημεία ενδιαφέροντος, όπου κρίνουν πως πρέπει  να προβληθούν μέσω αυτής της δράσης. Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2012 οι Δήμοι  θα πρέπει να ανταποκριθούν και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, ώστε να πραγματοποιηθεί η χειμερινή φωτογράφηση.
 Το αρχείο που θα δημιουργηθεί  θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους φορείς της Περιφέρειας.

Τα αποτελέσματα της 8ης Αγωνιστικής Α ΕΠΣΦ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ 3-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ 5-1
ΕΛΛΑΣ Α.ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ -
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ 3-2
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  0-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  2-2
ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ  0-5
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛ. 3-4
Πηγή: florinasport.gr

Διάλεξη στο Αμύνταιο με θέμα:«Προβληματική Κατάσταση στην Ελληνική Οικογένεια την Περίοδο της Κρίσης»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. πληροφορεί ότι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Ακαδημία των Πολιτών» και ο Αντιπρόεδρός της κος Μιχάλης Τσάκαλος, Σχολικός Σύμβουλος και Διδάκτορας της Κοινωνικής Ψυχολογίας, θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα:

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Ο όρθιος στάθηκε ο Αμύντας Αμυνταίου σε φιλική αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα, παραχωρώντας ισοπαλία (24-24) απέναντι στην νεανική αλλά αρκετά υποσχόμενη ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαίδος...

Συνάντηση συμμαθητών της τάξης 81 του Λυκείου Φλώρινας

Το κουδούνι θα ξαναχτυπήσει για τους  μαθητές της τάξης 81 του Λυκείου Φλώρινας,  στις
27 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο προαύλιο χώρο του παλιού τους σχολείου.

Συνεχίζει τις νίκες η Θύελλα Φιλώτα

Η «Θύελλα Φιλώτα» αγωνίστηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου με την ομάδα των Αναργύρων φέρνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα
3-0.  Πέμπτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΦ Φλωρίνης και η «Θύελλα» παραμένει αήττητη.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΛΟΤΟΜΗΣΗ

Μέτρα για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων λαθραίας υλοτόμησης, που πυκνώνουν συνεχώς ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, ζητούν από τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Εσωτερικών με ερώτησή τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ., μεταξύ των οποίων
και ο βουλευτής Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης.

Πολύ καλές επιδώσεις για την Ακαδημία της «Θύελλα Φιλώτα»

Τέταρτη αγωνιστική για το παιδικό πρωτάθλημα Κοζάνης και η Ακαδημία της Θύελλας Φιλώτα έδειξε το καλύτερο της πρόσωπο.
Αναλυτικά:
Το Μίνι αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Κοίλων και γύρισε με το νικηφόρο αποτέλεσμα 5-0.
Το Τζούνιορ με τους Λέοντες Αναρράχης , οι Λέοντες δεν παρουσιάστηκαν στο γήπεδο και  τα τζούνιορ κέρδισαν τους 3 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι.
Το Προπαιδικό  δεν ήταν σε καλή φόρμα και έχασε από τον Εθνικό Πτολεμαΐδας με 11-1.
Τέλος το Παιδικό που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Φλώρινας, κέρδισε  με 3-2 την ομάδα του Μεσονησίου.

«Πρόσκληση για συνάντηση Γονέων και Εκπαιδευτικών των Δημοτικών Σχολείων 1ου, 2ου, 6ου και Πρότυπου Πειραματικού της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας
και οι Διευθυντές των Σχολείων 1ου Δημοτικού, 2ου Δημοτικού, 6ου Δημοτικού
και Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Φλώρινας,
εκτιμώντας ότι η διαπαιδαγώγηση και η μόρφωση των παιδιών μας είναι έργο ανεκτίμητης αξίας,
στο οποίο συνδράμει καθοριστικά τόσο η Οικογένεια όσο και το Σχολείο,

σας προσκαλούμε σε κοινή συνάντηση Γονέων, Κηδεμόνων και Εκπαιδευτικών
που διοργανώνουμε την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012, ώρα 18:00 μμ., 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των εκ του Νομού Φλώρινας πεσόντων Εφέδρων Αξκών & Ανθστών το έπος του ’40

 

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ
  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                         ΑΞ/ΚΩΝ & ΑΝΘ/ΣΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                       ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η


     Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκών & Ανθστών  Ν. Φλώρινας σας προσκαλούν, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:30 να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση που θα αναπεμφθεί στο Μνημείο Εφέδρων Αξκών & Ανθστών (που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Φλώρινας) προς τιμήν των εκ του Νομού Φλώρινας πεσόντων Εφέδρων Αξκών  & Ανθστών  το έπος  του ’40.
Φλώρινα 18/10/2012

                                                                                       

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                
                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ                                                          ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



                                                     
                                                     ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
 ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ ( έχει θέση πρόσκλησης )

      Για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940  καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής :

Η Φλώρινα αγκαλιά-ΖΕΙ τους Φοιτητές της !!!




Η Φλώρινα αγκαλιάζει τους φοιτητές της!
Μια κατεξοχήν περιοχή γεμάτη πολιτισμό, γράμματα και τέχνες, με πλούσια ιστορία πρέπει να στηριχτεί και να αποτελέσει ένα σύγχρονο σταυροδρόμι ανάπτυξης και κουλτούρας. Μια από αυτές τις σύγχρονες αξίες που μπορούν να δώσουν ώθηση και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς της