Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΙΣ 04 ΜΑΪΟΥ 2012

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Πρεσπών στις 04 Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00΄ με θέματα :
1. Έγκριση χορήγησης άδειας χρήσης Μουσικής στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, του Τουτουντζή Δημήτριου στην Τ. Κ. Ψαράδων. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ.Σ.).
2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2012. (Εισηγητής Πρόεδρος του Δ.Σ.).
3. Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής προμηθειών. (άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ). (Εισηγητής Πρόεδρος

Συγχαρητήρια από ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ στην «Τσούσκα Φλώρινας»

Πολλά συγχαρητήρια για την δική της σταυροφορία και κατάθεση ψυχής εύχομαι στην νεοσύστατη ηλεκτρονική εφημερίδα «Τσούσκα Φλώρινας» http://tsouskaflorinas.blogspot.com
Πολυσχιδής και εξαιρετική   η προσφορά της σε όλους τους τομείς της ενημέρωσης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
Ακόμα περισσότερο συγχαρητήρια σε όλους που προσέφεραν και προσφέρουν την εμπειρία τους στο «στήσιμο» και την ενημέρωση στο κοινό της.
Αποδεικνύεται περίτρανα ότι μέσα στο ζοφερό περιβάλλον στο οποίο ζούμε υπάρχουν ακτίνες φωτός και εκκωφαντικές λέξεις, οι οποίες κάνουν τη διαφορά και δίνουν ελπίδα για μια ενημέρωση  διαφορετική από το σήμερα, χωρίς μικροψυχίες και προσωπικά οφέλη.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αστική μη Κερδοσκοπική
Κοινωνική Ηλεκτρονική
Ειδησεογραφική Εφημερίδα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι εκλογές της Κυριακής είναι καθοριστικές για το μέλλον της Ελλάδας. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη και διεκδικεί τη  αυτοδυναμία. Ο τόπος χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση με λυμένα τα χέρια. Μία κυβέρνηση μακράς, πλέον, πνοής.
Ζητούμενο είναι η ανάπτυξη που χάθηκε στο βωμό μιας αλλοπρόσαλλης πολιτικής των κυβερνήσεων

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,
Η 1 Μάη ημέρα μνήμης και τιμής για όλους τους εργαζόμενους που θυσιάστηκαν δίνοντας ακόμα και την ζωή τους, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Την Τρίτη 1η Μάη, στις 10:30’ το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας
Η 1η Μάη είναι η μέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου τιμούν τους νεκρούς της τάξης τους, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ανειρήνευτη πάλη με το κεφάλαιο. Σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της

Κάλεσμα του Ε.Κ.Φ. για την Πρωτομαγιά

ο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας, σας προσκαλεί την Τρίτη 1 Μάη 2012 και ώρα 10:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Κ.Φ στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνια, πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Σήμερα Δευτέρα 30 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ στην "Οδό Ονείρων", η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Φλώρινας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Κρίση και Ευρώ - Προβλήματα και Λύσεις".
Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρκέτος, ιστορικός, επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, μέλος του Πανελλαδικού σώματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Το Σάββατο 28/4/12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους Προκριματικούς Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη. Το παρόν έδωσαν 100 αθλητές και αθλήτριες συλλόγων από τη Δυτ. Μακεδονία, Κ. Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο.
Στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν οι: Αραβιάδης Ορέστης, Λυγούρας Σωτήρης,

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ


Φίλες και Φίλοι
Συντρόφισσες και σύντροφοι
Η εκλογική αυτή μάχη βρίσκει τον λαό μας σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές του. Η καπιταλιστική κρίση συνεχώς βαθαίνει και οι κυρίαρχες δυνάμεις, η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό έχουν εξαπολύσει μια πρωτοφανή επίθεση κατά των

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΩΝΩΝ - ΑΚΡΙΤΑ

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φλώρινας, με αφορμή τις σοβαρές απώλειες στο φυτικό κεφάλαιο πολλών καλλιεργητών της Καστανιάς, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ»
Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Στέφανος Διαμαντής, Δασολόγος, Εντομοπαθολόγος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00, στα Άλωνα Φλώρινας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Αλώνων.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εργατική Πρωτομαγιά 2012. Ημέρα μνήμης, ημέρα τιμής, ημέρα όπου εντείνουμε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Λίγες μόλις ημέρες πριν τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, λίγες μόνο ώρες πριν αποτίσουμε φόρο τιμής στους εργάτες όλου του κόσμου και σε όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για τα εργασιακά δικαιώματα, κάποιοι εξακολουθούν την προσπάθεια της εξαθλίωσης και

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Επιστολή προς το Δ.Σ. Γονέων Ωδείου Φλώρινας
Απαιτούμε άμεση, επώνυμη και χωρίς υπεκφυγές, απάντηση. Με ποια δικαιολογία λάβατε το δικαίωμα να ακυρώσετε την τόσο αναγκαία συνάντηση όλων των γονέων, στην αίθουσα «Αγγελόπουλος» , ΟΤΑΝ εμείς οι γονείς είμαστε οι πλέον υπεύθυνοι για τα παιδιά μας και που εσείς χωρίς αυτά δεν έχετε κανέναν λόγο ύπαρξης στο Ωδείο και στις αποφάσεις του.

Μερικοί γονείς.

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ


Έξι μέρες μένουν για τις Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Την κρισιμότερη αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης. Σ’ αυτή την αναμέτρηση, τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαστε στην πρώτη γραμμή της Εκλογικής αναμέτρησης. Στέλνουμε ένα σαφές και καθαρό μήνυμα: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μήνυμα Δημάρχου Φλώρινας για την Πρωτομαγιά



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 30-04-2012

Μήνυμα Δημάρχου Φλώρινας για την Πρωτομαγιά

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα μας σε βαθιά ύφεση, με σκληρά μέτρα λιτότητας και φυσικά την ανεργία να καλπάζει με ανεξέλεγκτους ρυθμούς. Στην περιοχή μας έχει φτάσει στα υψηλότερα ποσοστά που είχαμε ποτέ. Το χθες δεν έχει καμιά σχέση με το σήμερα και το αύριο δυστυχώς οδηγεί