Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος ζητάει από τον Υπουργό ΔΩΡΕΑN ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ               Φλώρινα, 30-12-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, απέστειλε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στην επιστολή του ο κ. Δήμαρχος ζητάει από τον κ. Υπουργό τη χρήση του Τοπικού Πόρου για την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και την εφαρμογή του μέτρου, το οποίο αναγγέλθηκε ότι θα ισχύει για την περιοχή της Αθήνας, σε περίπτωση υπέρβασης των ρύπων και για την περιοχή της Φλώρινας.


Συνημμένα, σας αποστέλλουμε την επιστολή και το έγγραφο του ΚΕΠΕ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΦΟΟΦ

                                                  

                                                ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ
 
                       ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Ο.Ο.Φ.,  μετά

την αναγγελία του θανάτου του  Άμπα Ζαφείρη, Γεωπόνου –Αν. Καθηγητή και

ΨΗΦΙΣΜΑ

Φλώρινα 30.12.2013

ΨΗΦΙΣΜΑ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Νομού Φλώρινας,  μετά

την αναγγελία του θανάτου του  Άμπα Ζαφείρη, Γεωπόνου –Αν. Καθηγητή και

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Έδωσαν Ολοι Το Παρον Στη Γιορτη!

Ενσωματωμένη εικόνα 2

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Έδωσαν Ολοι Το Παρον Στη Γιορτη!


Αποδεδειγμένα το χάντμπολ στο Αμύνταιο έχει ανακτήσει για τα καλά τη χαμένη του αίγλη και χαίρει  της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των δημοτών, ωστόσο η παρουσία περισσότερων από 800 φίλαθλών στην εορταστική αναμέτρηση, ανάμεσα  στους εν ενεργεία παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας και τους παλαιμάχους των δεκαετιών 1990 και 2000, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο που θα θυμούνται για καιρό οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.

άρθρο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ καθώς και ρεπορτάζ της εφημερίδας για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία