Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ



Όσοι από τους αναγνώστες μας, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς κλπ, επιθυμείτε να ανεβάσουμε στο blog  μας, τις ανακοινώσεις σας, τις  θέσεις σας και τις προτάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω  του mail μας. (tsouska.florinas@gmail.com)

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΤΕ ΔΕΗ-ΤΔΕ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ


                                                                          




1)
Φλώρινα 7/3/2012
                                                                      ΠΡΟΣ                                                                      Μ.Μ.Ε.                                                       

Σχετικά με νέο δελτίο τύπου του σωματείου ΕΤΕ ΔΕΗ – Τ.Δ.Ε. Α.Η.Σ. Μελίτης έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Πολύ καλά τα λέτε κ. Αδάμ. Πραγματικά και άλλα συνδικάτα έβγαλαν ανακοινώσεις για το θέμα. Και επειδή με ρωτάτε, σκωπτικά, αν και αυτοί οι πρόεδροι είχαν πρόβλημα ως προς το πρόσωπο μου, σας απαντώ:
 Όχι, δεν έχουν προσωπικό πρόβλημα. Κρίνουν, τοποθετούνται και εκφράζονται,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Π.Ε.Κ.Α. Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ, ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΣΠΩΝ



Επίσκεψη-αστραπή πραγματοποίησε ο Υπουργός Π.Ε.Κ.Α. κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την περασμένη Παρασκευή στην Πρέσπα, πληροφορούμαστε από δημοσιεύματα,  και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού δρυμού, ενώ μίλησε και με τους εργαζόμενους.
Στο δελτίο τύπου που ακολούθησε της επίσκεψης, αναφέρεται: «Για την προστασία και ανάδειξη του Πάρκου έχουν δουλέψει ενεργά, και σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση και τους ΟΤΑ της περιοχής».
Ο κ. Υπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι, ο Δήμος Πρεσπών πάντα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία και ανάδειξη της περιοχής και αποτελεί βασικό πυρήνα για το συντονισμό των δράσεων που την αφορούν.
Ο Δήμος είναι αρωγός, με όποια μέσα διαθέτει, των συνεργασιών και των δράσεων και σε όλες τις περιπτώσεις που έχει ζητηθεί, ανταποκρίθηκε θετικά σε οποιοδήποτε αίτημα.
Ο κ. Υπουργός όμως, αγνόησε την ύπαρξη του Δήμου, επισκεπτόμενος μόνο το Φορέα Διαχείρισης και μην ενημερώνοντας καν το Δήμο, για την παρουσία του στην περιοχή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡ.ΣΥΝ/ΣΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Ύστερα από την υπ’αριθ. 36/01-03-2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου    της Ένωσης  Αγρ. Συν/σμών Φλώρινας,
                                            Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε        
                               
τους  αντιπροσώπους των Συν/σμών – μελών της Ένωσης , σε Γενική Συνέλευση που θα  πραγματοποιηθεί στις  14 Μαρτίου  2012, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 12.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΑΣ  επί της οδού 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 26 ,Φλώρινας , με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση της μετατροπής της Ένωσης σε Αγροτικό Συνεταιρισμό με συγχώνευση των μελών αυτής , σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν. 4015/2011 και έγκριση του σχεδίου σύμβασης  μετατροπής και συγχώνευσης ή μετατροπή σε Α.Ε.Σ. .
2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της πράξης σύμβασης συγχώνευσης.
3. Σύνταξη και υποβολή σχεδίου εξυγίανσης.

                                                              ΕΝΩΣΗ ΑΓΡ. ΣΥΝ/ΣΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

                                                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΓΑΖΕΑΣ 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.



Η χώρα έχει όλες τις αναγκαίες δυνατότητες για την σχεδιοποιημένη κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα ποιότητας.
Η συνολική επίλυση του προβλήματος, απαιτεί την ενεργοποίηση του λαϊκού κινήματος συνολικά στην κατεύθυνση της ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων.
Οι πρωτοβουλίες για την απευθείας διάθεση φτηνής πατάτας από τους παραγωγούς, στους καταναλωτές, με τη δραστηριοποίηση κάποιων εθελοντικών φορέων, μπορεί να προσφέρει ένα όφελος στους συγκεκριμένους παραγωγούς και σε αυτούς που αγοράζουν, επειδή δεν υπάρχουν οι μεσάζοντες.
Κι άλλοι φορείς λένε ότι θα κάνουν παραγγελίες, περισσότεροι καταναλωτές λένε ότι θα αγοράσουν στα συγκεκριμένα σημεία πώλησης, ενώ λέγεται ότι γίνονται προσπάθειες να

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαρτίου, συνήλθε η Ιδρυτική Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς Φλώρινας, παρουσία και της Ντόρας Τσικαρδάνη, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.
Στη συνέλευση των ιδρυτικών μελών συζητήθηκαν τόσο οι ιδρυτικές αρχές του κόμματος, όσο και τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Από την συνέλευση εκλέχτηκε πενταμελής Νομαρχιακή Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Μητρόπουλο, Κώστα I. Μπουτάκη, Μάκη Θεοδωρίδη, Κατερίνα Μέλφου και Σάκη Πετρουσιάνη.
Νομαρχιακή Επιτροπή
ΔΗΜ.ΑΡ. Φλώρινας