Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ"


Δελτίο Τύπου.


  Ένα ρεσιτάλ κιθάρας πολύ υψηλού επιπέδου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του ήχου το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του πολιτιστικού κέντρου Φλώρινας. Τη συναυλία διοργανώνει το Ωδείο Φλώρινας και εντάσσεται στον θεσμό Podium Νέων Καλλιτεχνών, στο πλαίσιο του οποίου προσκαλούνται επιλεγμένοι σολίστ που

Εκπαίδευση για όλους;;;


Κάποτε η εκπαίδευση μπορεί να ήταν ζητούμενο και είδος πολυτελείας, αλλά στη σημερινή εποχή αν και είναι δεδομένη και ως επί το πλείστον υποχρεωτική, όλο και περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό της σχολικής διαρροής. 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Διανομή Ακτινιδίων σε πολύτεκνους

Ο Σύλλογος  Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι θα διαθέσει ακτινίδια  στις 7-2-2015 ημέρα  Σάββατο  στη Φλώρινα και στην Ένωση  Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας. Δικαιούχοι  της
περιοχής Φλώρινας (Φλώρινα και χωριά) όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.Η διανομή θα γίνει από ώρα 9 το πρωί  μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.
Για τον Σύλλογο Πολυτέκνων
Ν. Φλώρινας
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            Κλημεντίδης Γεώργιος                                  Χρηστίδης Λ

To Promo του Αμύντα Αμυνταίου για το Ευρωπαϊκό Παιχνίδι με την Galytchanka

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: To Promo του Αμύντα Αμυνταίου για το Ευρωπαϊκό Παιχνίδι με την Galytchanka

Την Ουκρανική Galytchanka φιλοξενεί αυτό το Σάββατο (7/2) στις 18:00 ο Αμύντας Αμυνταίου, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Καπ Γυναικών.

Γι΄ αυτό το σκοπό, ο σύλλογος δημιούργησε ένα μίνι-διαφημιστικό βίντεο, με το οποίο καλεί τους φιλάθλους του Αμύντα, να κατακλύσουν το ΔΑΚ Αμυνταίου και να υποστηρίξουν την ομάδα με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν!