Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Καλαφάτης και αρμόδιος για τη τηλεθέρμανση στις 17 Δεκεμβρίου στη Φλώρινα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στις 10 το πρωί


Άμεση αντίδραση του δήμου Φλώρινας

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Φλώρινας με εγκατάσταση κάδου απορριμάτων μετά από τις  δημοσιεύσεις  φωτογραφιών με <<χύμα σκουπίδια >>σε μπολκ της Φλώρινας.
πηγη ραδιο φλωρινα

Ψήφισμα για τον Θάνατο του Ηλία Κωστένη από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Μετά από πρόταση του Γιώργου Ψαλλίδα, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου διαβάστηκε ψήφισμα για τον άδικο θάνατο του Αστυνομικού Ηλία Κωστένη.

Η έκδοση του ψηφίσματος ψηφίστηκε ομόφωνα.

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού πιστό στην παράδοση, διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικο bazaar την

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 5μμ στην Λέσχη Αξιωματικών Φλώρινας. Χειροποίητα γλυκά, λικέρ, γούρια και διακοσμητικά στολίδια σας περιμένουν!

Ευχαριστήριο του δήμου Πρεσπών

Ο Δήμος Πρεσπών ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΕΚΟ που, μέσω του πρατηρίου καυσίμων του κου Ρασπόπτση, διέθεσε 6.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία των Πρεσπών.

Οι προσφορές και κυρίως εκείνες που αφορούν στα παιδιά, δίνουν δύναμη και αισιοδοξία, καθώς στις παρούσες οικονομικές συνθήκες, υπάρχουν δυσκολίες, ακόμα και στην αντιμετώπιση των πιο απλών θεμάτων.

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών

Έπειτα από εκλογές που διεξήχθηκαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και μετά από συγκρότηση των μελών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας απαρτίζουν οι: 

Μαυρίδου Βασιλεία, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Διαμαντίδης Κυριάκος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αλγιουβανογλου Μιράντα, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σελεμίδου Αρχοντούλα, ΤΑΜΙΑΣ
Φωτιάδου Ευγενία, ΜΕΛΟΣ

Το νέο μυθιστόρημα της Σοφίας Δημοπούλου - Πύρζα

Οι Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ, το Βιβλιοπωλείο Γωνιά και ο Όμιλος Βιβλίου του Mορφωτικού Τμήματος του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Δημοπούλου - Πύρζα, «Άλμα θα πει Ψυχή» σήμεραΠαρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30 στο «Καφέ Οδός Ονείρων»

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν
• Σοφία Ηλιάδου - Τάχου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Π.Δ.Μ.
• Ραχήλ Ρίζου, ψυχολόγος

Το γυμνάσιο Φιλώτα στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι μαθητές του Γυμνασίου Φιλώτα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», συγκέντρωσαν είδη τροφίμων, υγιεινής και οικιακής χρήσης στο χώρο του σχολείου. 

Συνάντηση του δημάρχου Πρεσπών με τον υπουργό Εσωτερικών

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Γιάννη Μιχελάκη, προκειμένου να συζητήσει λεπτομερώς για το «Έργο αναδιοργάνωσης πιλοτικών δήμων». 

Ανάδειξη νέων οργάνων στον ΟΕΝΕΦ

Με απόφαση της ΣΕ του ΟΕΝΕΦ και με την ολοκλήρωση δύο χρόνων θητείας προσκαλούμε τα μέλη του Ομίλου να συμμετέχουν στην διαδικασία ανάδειξης νέων οργάνων την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του ΕΒΕ Φλώρινας.

Περί άρσης της προσωρινής απαγόρευσης πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας


Του Στυλιανού Δ. Μαυρίδη
Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω,
Διδάκτορα Νομικής ΑΠΘ.
Πολιτευτή ΠΕ Φλώρινας

Υποβάλλαμε προς τον ΔΣΘ τις ακόλουθες προτάσεις σχετικά με το φλέγον ζήτημα της άρσης της προσωρινής -μέχρι 31.12.2013- απαγόρευσης πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. 

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Ηλία Κωστένη

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας και μη, επώνυμους και ανώνυμους, ιδιαίτερα όμως τους συναδέλφους του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Ηλία Κωστένηπου με την παρουσία τους τον συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι για τη χώρα των αγγέλων. 


Η γυναίκα του, Νεδέλκου Χριστίνα
Η κόρη του, Κωστένη Βασιλική 

Συγχαρητήριο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας


Φλώρινα, 13 Δεκεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας


Μία ξεχωριστή διάκριση, η οποία έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία, πέτυχε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αποσπώντας δύο βραβεία κατά την επετειακή εκδήλωση για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων επτά ετών.

Εξασφαλίστηκε η πίστωση για τη μελέτη βελτίωσης του δρόμου Φλώρινα - Πρέσπες


Φλώρινα, 13 Δεκεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξασφαλίστηκε η πίστωση για τη μελέτη βελτίωσης του δρόμου Φλώρινα - Πρέσπες


Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Ηλιάδη, εξασφαλίστηκε η πίστωση για την συμπλήρωση

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Σας προσκαλούμε στην Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνουμε για να ενισχύσουμε την Παιδόπολη της Αγίας Όλγας της Φλώρινας.

«Προβολή τωνΈργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Νέες Ευκαιρίες για τις Χρηματοδοτικές Δυνατότητες της Περιφέρειας στην Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020».

Φλώρινα 17-12-2013, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

«Προβολή τωνΈργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Νέες Ευκαιρίες για τις Χρηματοδοτικές Δυνατότητες της Περιφέρειας στην Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χαιρετισμοί: 10:00 π.μ. - 10:30 ττ.μ.

Συνάντηση Μελών της Ραδιολέσχης Φλώρινας - Απονομή Πτυχίων

Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας στην Εκδήλωση Απονομής Πτυχίων την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

2013 και ώρα 7.00 μμ στο Hotel "Φαίδων" στη Φλώρινα. Θα συζητηθούν και τρέχοντα θέματα του Συλλόγου.
Από το Δ.Σ.

Περιβάλλον και εκπαίδευση στο νομό Φλώρινας

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης-Μελίτης Φλώρινας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία-Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους ενήλικες» οργάνωσε, σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Σχολή του

Με στόχο το 2/2 ο Αμύντας κόντρα στον A.O. Κοζάνης

Με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει το 2013 ο Αμύντας, καθώς το Σάββατο 14/12 στις 20:00 υποδέχεται στο γήπεδο του τον Α.Ο. Κοζάνης, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, γνώρισε εντός έδρας την ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας με σκορ 25-29. 

Στη Θεσσαλονίκη το ξεκίνημα του β’ γύρου της Α1 για τον Αμύντα

Με απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρείς ήττες, ολοκλήρωσε ο Αμύντας το Α γύρο του πρωταθλήματος της Α1, που τον βρίσκει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς. 

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής Τρ.Η.Κωτόπουλου



Εκδήλωση για τη μελέτη και κατασκευή ξύλινων εγκαταστάσεων για παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες

Ο φορέας ιστορίας και πολιτισμού Ιερά Δρυς Κέλλας στην προσπάθεια για αναβάθμιση τις ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιφέρειάς και ιδιαιτέρως των γεωκτηνοτρόφων, σας καλεί σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο κοινοτικό κατάστημα Κέλλης να παρακολουθήσετε την παρουσίαση μιας μοναδικής ελληνικής εταιρείας με απόλυτη εξειδίκευση στις σύνθετες ξύλινες κατασκευές. Παρουσιάζονται ολοκληρωμένες λύσεις, σύγχρονων και λειτουργικών εγκαταστάσεων, για την ελληνική κτηνοτροφική επιχείρηση. 

Εκλογή της Ελευθερίας Τερπένη στο ΔΣ της Π.Ε.ΚΑ.Π.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (ΣΕΠΦ) συγχαίρει το μέλος της και συνάδελφοΤερπένη Ελευθερία (ΠΕ19) για την

εκλογή της στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.). Της εύχεται ολόψυχα αγωνιστική και διεκδικητική θητεία.
Από το Δ.Σ.