Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

2o Radossi Music Festival 2013 στο Ξινό ΝερόΜετά την περσινή επιτυχία... και φέτος ο Π.Ε.Σ Ξινού - Νερού σας προσκαλεί στις 11/12/13 Ιουλίου 2013 να πάρουμε όλοι μαζί τον δρόμο για ν' ανέβουμε ψηλά στο βουνό, σε μια τοποθεσία που πραγματικά η ομορφιά της φύσης θα σας ενθουσιάσει!!!

Στις εκδηλώσεις «60 χρόνια Χοροθέατρο Δόρα Στράτου» συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑρμενοχωρίουΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου, στις εκδηλώσεις «60 χρόνια Χοροθέατρο Δόρα Στράτου», στην Αθήνα, στο Λόφο Φιλοπάππου, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013.

Σύλληψη ημεδαπής στη Φλώρινα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματοςΤην Τρίτη (09-07-2013) τις μεσημεριανές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα 24χρονη ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ραχήλ Μακρή: «Η Επιστήμη αποτελεί το κλειδί της Ανάπτυξης»Συμμετοχή της Βουλευτού Νομού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην ημερίδα του Συνδικάτου εργαζομένων του Ι.Γ.Μ.Ε. με θέμα «Η Επιστημονική έρευνα ως απάντηση στην κρίση».

Ραχήλ Μακρή: «Η Επιστήμη αποτελεί το κλειδί της Ανάπτυξης».

Σύλληψη αλλοδαπού στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψηςΣήμερα (09-07-2013) το πρωί, στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Φλώρινα: Δήμαρχε έπεσε ένα καρφί από τον τοίχο, που ήσουν εσύ;-Ένα καρφί έπεσε από τον τοίχο του Δήμου, και αν εκείνη την στιγμή περνούσε ένας διαβάτης και το πατούσε!
Αν μολυνόταν το πόδι του και ανέβαζε πυρετό!
Κ. Δήμαρχε όφειλες να το προβλέψεις, που ήσουν εκείνη την σοβαρή στιγμή της καταστροφής.

N.I. Μέρτζος, Σκόπια η βόμβα των ψευδαισθήσεων

Κάλεσμα της ΟΓΕ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕΗ επίθεση που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση, ΕΕ και τρόικα στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, στους αυτοαπασχολούμενους και τις αυτοαπασχολούμενες, τις γυναίκες, τους νέους, δεν έχει τέλος.
Δεν τους φτάνει που οι λαϊκές οικογένειες έχουν φτάσει στα όρια της επιβίωσης, ετοιμάζονται για νέο χτύπημα με το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνουν στη Βουλή ντάλα καλοκαίρι:

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


Την Πέμπτη 11 Ιούλη, στις 7:30΄ μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας
Συνάδελφοι εργάτες. Εργαζόμενοι. Άνεργοι. Απολυμένοι. Νέοι και νέες.
Μην ακούτε τα ψέματα των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, της κυβέρνησής τους και των ανθρώπων τους για την «ανάπτυξη».