Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ολόγυμνο topmodel βολτάρει σε βαγόνι τρένου!




Άφωνοι έμειναν οι επιβάτες ενός βαγονιού του μετρό στο Ντίσελντορφ όταν είδαν ένα μελαχρινό μοντέλο να κυκλοφορεί ανάμεσά τους, φορώντας μόνο τα γυαλιά της...και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ενώ στο κορμί της ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο όλα εκείνα τα είδη ρουχισμού (εσώρουχο, σουτιέν, φούστα, πουκάμισο) που ξέχασε να φορέσει.

Σπα με καφέ, κρασί και όχι μόνο




Για άλλη μια φορά η Ιαπωνία πρωτοτυπεί. Αυτή τη φορά ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ένα σπα στην πόλη Hakone στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο βουτηγμένοι για τα καλά σε καφέ, κρασί, τσάι ακόμα και noodles.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ CASTING ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΡΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ!




Στην εποχή της κρίσης... ακόμη και η δουλειά του πορνοστάρ φαίνεται πως έχει πέραση! Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες γίνεται casting και στην Πάτρα!
Φαίνεται πως το γνωστό sexshop Secrets στην οδό Κανακάρη αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και επειδή όπως είναι γνωστό

Πρωτότυπα spa αργού πετρελαίου




Στην πόλη Naftalan, 320 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν Μπακού, το αργό πετρέλαιο βρίσκεται σε τέτοια αφθονία που οι άνθρωποι κυριολεκτικά κάνουν μπάνιο σ’ αυτό!
Κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής, τα διάσημα ιαματικά λουτρά αργού πετρελαίου του Naftalan ήταν πόλος έλξης τουριστών από όλη τη Σοβιετική Ένωση. Κι αυτό γιατί πιστεύεται ότι το πετρέλαιο έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και θεραπεύει διάφορες δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα και η ψωρίαση, ένω απομακρύνει τους πόνους στις αρθρώσεις και γενικά ηρεμεί τα νεύρα.
Στο απόγειό τους, τη δεκαετία του 1980, ιαματικά λουτρά του Naftalan είχαν 75.000 επισκέπτες το χρόνο. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, τα λουτρά έκλεισαν και άνοιξαν μόλις πρόσφατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 13ο μ.Χ., ο διάσημος εξερευνητής Μάρκο Πόλο, ο οποίος πέρασε από το Αζερμπαϊτζάν στο δρόμο του από τη Βενετία στην Κίνα, αναφέρθηκε στο πετρέλαιο του Naftalan και εξήρε τις θεραπευτικές του ιδιότητες σε ανθρώπους και ζώα.
Οι άνθρωποι που ζουν στην ευρύτερη περιοχή τιμούν ιδιαίτερα στα spa πετρελαίου τα οποία γίνονται και πάλι δημοφιλή.

AMA YΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ... Ποδηλατόδρομος στα Τρίκαλα καταλήγει σε μαντρότοιχο!




Μια παγκόσμια πατέντα προσθέτει στο ενεργητικό της η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr...
Τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δαπανήθηκαν για το έργο της κατασκευής του ποδηλατόδρομου στην οδό Καλαμπάκας της πόλης των Τρικάλων, αξιοποιήθηκαν στο έπακρο, αφού βάζουν τα Τρίκαλα στον «χάρτη» με τις παγκόσμιες πατέντες...
Πέρα του περάσματος μέσα από βενζινάδικο, ο ποδηλατοδρόμος πέφτει και πάνω σε μαντρότοιχο.
Ξεπερνώντας και αυτό το εμπόδιο οι ποδηλάτες, προφανώς αναπτύσσοντας ταχύτητα και βάζοντας τούρμπο για την... απογείωση, μπορούν να προσγειωθούν μετά από 30 μέτρα στη συνέχεια του ποδηλατόδρομου.

Η πόλη που είναι η η «Μέκκα» του σεξ




Υπάρχει μια πόλη στον κόσμο που οι άνθρωποι δεν σταματούν να κάνουν σεξ. Μια μεγάλη έρευνα, εταιρίας προφυλακτικών, κατέληξε στην πόλη.
Πρόκειται για το Μαϊάμι όπου οι άνθρωποι έχουν την εντονότερη σεξουαλική ζωή. Το Μαϊάμι με τα εκατομμύρια των γυναικών από την Κούβα με τα φιδίσια και λάγνα κορμιά. Η έρευνα έδειξε ότι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης πόλης περισσότερο από παντού έχουν σεξουαλική ζωή που αγγίζει το 74%. Δηλαδή 7 στους 10 που ζουν εκεί κάνουν συνέχεια σεξ.
Και όταν δεν κάνουν σεξ, σκέφτονται το σεξ (πως να μην το κάνουν άλλωστε) τουλάχιστον 11 φορές την ημέρα. Και εάν μπερδευτήκατε με τα νούμερα σας λέμε ότι σύμφωνα με την έρευνα ο μέσος κάτοικος του Μαϊάμι θα κάνει σεξ 179 φορές το χρόνο, δηλαδή μια φορά κάθε 2 ημέρες.
Οι μισοί κάτοικοι του Μαϊάμι (ποσοστό 53%) έχουν κάνει σεξ κατά μέσο όρο με 24 διαφορετικούς συντρόφους, ενώ τουλάχιστον το 42% στις ηλικίες μέχρι τα 35, σε κάποια φάση της ζωής τους δοκίμασαν σεξ με περισσότερους από έναν σύντροφο ταυτόχρονα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΕ 2012‏



Κύριε Πρόεδρε
Στο κεφάλαιο Γ’ ¨Γενικές Ρυθμίσεις¨ της ΕΣΣΕ, που υπογράφτηκε στις 7 Ιουνίου 2012 μεταξύ ΔΕΗ και ΓΕΝΟΠ, υπάρχουν δεσμεύσεις αμφότερων των πλευρών για θέματα που λόγω πίεσης χρόνου -εκείνη

Συνεχίζεται η Υποβολή Αιτήσεων στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων



 
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Του Δήμου Αμυνταίου –ΔΗ.Κ.Ε.Α και ο Δήμος Αμυνταίου, συνεχίζουν να δέχονται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε..
Η υποβολή των αιτήσεων των δικαιούχων ισχύει μέχρι και την 31η Μαΐου και τα σημεία υποβολής είναι:
·         Κ.Ε.Π. Αμυνταίου

Πως θα είναι οι μισθοί μετα την 15 Μαίου



 
Τι ακριβώς ,συμβαίνει από τις 15 Μαΐου και μετά οπου λήγει η μετενέργεια και σε περίπτωση που δεν υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση εργασίας πως θα διαμορφωθούν οι μισθοί των εργαζομένων που επηρεάζονται απο την λήξη της :

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!


Σε ιδανικό περιβάλλον και με τις κατάλληλες αγωνιστικές συνθήκες οι βετεράνοι και οι ανεξάρτητοι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έδωσαν τη δική τους (όμορφη όπως πάντα) «παράσταση» στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Φλώρινας! Έπαιζαν…ασταμάτητα από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, απόλαυσαν τη συμμετοχή τους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και απέδειξαν ότι η διάθεση για άθληση δεν έχει ηλικίες. Μετείχαν 114 άτομα από τα 127, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στον θεσμό!


6o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ‏





Ανακοινώνεται ότι τo Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
συμμετέχει στη διοργάνωση του
6ου Διεθνούς Συνεδρίου σε Καθαρές Τεχνολογίες Άνθρακα

Χοροθέατρο από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1)Αυτή η νύχτα μένει (Μουσική: Στ. Κραουνάκης) χορογραφία: Β. Κοσκοσά, Φ. Βράντση (5ο και 6ο τμήμα)

Ο «Παγκράτιον» στο 8ο Κύπελλο Καράτε Ένωσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19/5/2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού Πιερίας θα γίνει το 8ο κύπελλο της Ένωσης Κ. & Β. Ελλάδας. Στο γήπεδο αναμένεται κοσμοσυρροή μιας και οι συμμετοχές των αθλητών κοντεύουν τις 500 από 31 σωματεία.

Συνεχίστηκε με επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5x5 mini handball 2013»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η δεύτερη αγωνιστική ημέρα (από τις πέντε) του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013, που διοργανώνει ο ΜΠΣ Φιλώτας.

Δυνατή εμφάνιση της Γ.Ε.Φ. στίβου

Το Σάββατο 11/05/2013 η ΓΕΦ συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αδρών/Γυναικών που έγινε στα Ιωάννινα. Παρά το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού οι αθλητές της ΓΕΦ κατάφεραν για ακόμα μια φορά να κάνουν δυνατή εμφάνιση κατακτώντας τρία μετάλλια.

Πρεμιέρα με ήττα στα μπαράζ για τον ΠΑΣ Φλώρινα

 
Την ήττα με 4-2 γνώρισε μέσα στο ΔΑΚ ο ΠΑΣ Φλώρινα, από την Άρδασσα, στην 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ σήμερα στη Φλώρινα


Αλλαγές προσώπων στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας

Το Σάββατο 11 Μαϊου 2013 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές της Ε.Π.Σ. Φλώρινας. Μία σημαντική στιγμή για το Φλωρινιώτικο Ποδόσφαιρο κάθε φορά που διεξάγεται η εκλογική διαδικασία. Το παρόν έδωσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων του Νομού μας.

Εκδηλώσεις στη Φλώρινα για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Σύμφωνα με το Ν.2193 / 1994 (ΦΕΚ 32 / Α / 94) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Με το Π. Δ. 99 / 1994 (ΦΕΚ 78/Α/1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της ημέρας αυτής.

Συγχαρητήρια στις γυναίκες του Αμύντα Αμυνταίου

Η άνοδος της Γυναικείας Ομάδας Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου στην Α1 κατηγορία είναι η κορύφωση μίας μεγάλης πορείας και η δικαίωση μίας τεράστιας προσπάθειας.

Εκδήλωση 3ου Γυμνασίου Φλώρινας

 
Πρόσκληση
 
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος των Διδασκόντων και οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας
σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την εκδήλωση:
"Ήχου και Λόγου έγχορδη σύζευξη".
 
Μαθητές θα παρουσιάσουν μελοποιημένα έργα Ελλήνων ποιητών
 
Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Φ.Σ.Φ "Ο Αριστοτέλης"
 

AMYNTAS AMYNTAIOY XANTMPOL


Από νωρίς εκατοντάδες φίλαθλοι του Αμύντα είχαν λάβει θέσεις στις κερκίδες του Φιλίππειου της Βέροιας , κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας.

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ…Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α1




Έσπασαν καρδιές στον αγώνα μπαράζ της Βέροιας, οπου ο Αμύντας μετά από δύο παρατάσεις κατάφερε να βγει νικητής (26-29) και να προβιβαστεί -αήττητος-  για πρώτη φορά στην Ιστορία του στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο βασιλιάς κάθισε στο θρόνο του



– Για 2η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Ολυμπιακός αποδεικνύοντας πως το ελληνικό μπάσκετ είναι το κορυφαίο