Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

(Ξύπνησαν οι βρικόλακες, και εμείς που νομίζαμε ότι είχαμε απαλλαγεί από αυτούς. Και θέλουν να πιούν και άλλο αίμα.)

Αλληγορική έκφραση.

Λιάνης, Παπαθανασίου, Στρατάκης, ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ, Στάθης, Ασπρίδης, Τσώκας, Παπασωτηρίου και ορισμένοι κομπαρσοι.
ψεύτες, απ.....ες, δο.....οι και ότι μπορεί να φανταστεί ή ξέρει ο καθένασ για καθε έναν από αυτούς.
Αλλά δέεστε πως συσπειρώθηκαν όλα τα λ…ια για να ξαναέρθουν στην εξουσία. Γιατί άραγε; μα είναι απλό αυτοί ξέρουν πώς να τρώνε. Πάντα ήταν μία παρέα, απλώς δεν το έδειχναν φανερά και τώρα που ο κόσμος τους κατάλαβε και άρχισε να τους φτύνει έναν έναν σκέφτηκαν να συνεργαστούν φανερά μήπως έτσι πάρουν πάλι εξουσίες στα χέρια τους.

Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εξουσία.
καμαρώστε τους.
ας ψάξει κάποιος τα πρέσπια να δει πόσοι και πιοί τα έφαγαν.

Οι Π…..ες μαζί με τον Στάθη μήλησαν τελικά.

Και μας είπαν ότι τελικά υπάρχει διαφάνεια στον Δήμο όπως είπε ο Δήμαρχος. Γιατί όλα αυτά που ανακοίνωσαν τα βρήκαν στην διαύγεια όπως είπε ο Δήμαρχος.
Άρα ρε Στάθη τι παπάρια και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάς για διαφάνειες; δεν τα ήξερες αυτά; ας διάβαζες να μάθεις. Δεν είναι μνημόνια που τα ψηφίζεις χωρίς να ξέρεις τι ψηφίζεις επειδή είσαι σούστα.
Τον Καλλικράτη εσύ τον ψήφισες πανάθεμά σε. Και αυτός θα ήταν στα ναι σε όλα.
Κύριε Στάθη είσαι μεγάλος ψεύτης.
Γιατί δεν μας λέτε με την φίλη σου την Π…..α πόσα και πως τα αρπάξατε για να κάνεται ένα λεύκωμα επι Νομαρχίας Αλτίνη;

ή στην περίφημη εταιρία του Στρατάκη;
Προς το παρών αυτά.

Από την κεντρική ομιλία του Κ.Θεοδωρίδη στο Αμύνταιο

Η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» και στο Αμύνταιο

«Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, ο βοριάς θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια»…

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια ενόψει της μετακίνησης ετεροδημοτών ψηφοφόρων

Ενόψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών, καθώς και των εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ελληνική Αστυνομία

Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από πολίτες με αναπηρία

Είναι δεδομένο ότι η Πολιτεία επιχειρεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρίες. Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που συνδέονται και με την άσκηση του

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας

Όταν το χιούμορ αγγίζει τις πλέον ευαίσθητες χορδές της ανθρωπιάς μας, όταν εισδύει στη ρίζα προβλημάτων που εκθέτουν τον πολιτισμό μας, τότε δεν πρόκειται για απλό "γέλιο" (όχι πως δεν είναι κι αυτό χρήσιμο στις μέρες που ζούμε), αλλά για μοναδική παιδευτική εμπειρία. 

7 χρόνια ιστορίας έκλεισε το Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα

...με την τελευταία διοργάνωση να λήγει την Κυριακή το απόγευμα αφήνοντας υποσχέσεις για συνέχεια και γιατί όχι κάτι ανώτερο την επόμενη φορά. 

Το 4ο Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Η ομάδα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 το 4ο προπαιδικό ομαδικό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας .Οι αγώνες έγιναν

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας σε συνεργασία με το ινστιτούτο κατάρτισης και Συμβουλευτικής ‘ ΔΙΑΔΡΑΣΗ’  εδρεύει εν Αθήνας γνωστοποιεί στα μέλη του, Πολύτεκνους και τα τέκνα πολυτέκνων ότι θα προκηρυχθεί 


ΧΤΎΠΗΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..

Θρασύδειλη επίθεση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/5 καταστρέφοντας τα προεκλογικά περίπτερα στην πλατεία, της Αριστερής Συμπόρευσης για την Ανατροπή και της Λαϊκής Συσπείρωσης,  από ομάδα τραμπούκων-υπερασπιστών του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της περιοχής. που ξέρουν να δρουν μόνο τη νύχτα. Ως Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή-

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Εργάτη, υπάλληλε, άνεργε, νέε, μικρομεσαίε αγρότη και αυτοαπασχολούμενε.

Μετάτρεψε το θυμό σου σε ψήφο διεκδίκησης των δικαιωμάτων σου και καταδίκης αυτών που ευθύνονται.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/5/2014

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

«Στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η Βουλή των Ελλήνων- έστω και με αδικαιολόγητη καθυστέρηση πολλών δεκαετιών- ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΝΑΒΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/5/2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΝΑΒΟ»

Την άμεση καταβολή του ποσού που αναλογεί στον παραολυμπιονίκη Ευάγγελο Καναβό, για την νίκη που επέτυχε στην Κροατία το 2010 και εκκρεμεί λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και νομοθετικών «υπό-παραγράφων», ζητά με επιστολή του προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

3ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΦ

Σώστε τον Παπασωτηρίου


Διαβάστε γιατί ο Παπασωτηρίου μπήκε υποψήφιος με τον Στάθη. Θέλει να σώσει το τομάρι του γιατί έχει μπει από το παράθυρο στον ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση από το ανεξάρτητο μέτωπο διεκδίκησης και αλληλεγγύης Κεντρικής δυτικής Μακεδονίας

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  15/5/14

                                                                                       ΠΡΟΣ
ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΚΟΙΝ:  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 
ΚΑΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΘΕΜΑ :  ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΧΡΙΖΟΥΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
Με  απορία  και  έκπληξη  είδαμε  αναρτημένες  στη  Διαύγεια  πέντε  διαφορετικές αποφάσεις  μετακίνησης  συναδέλφου (  στελέχους  της  ΔΑΚΕ  και  υποψήφιο  Δημοτικό  σύμβουλο ),  οι  τέσσερις    εξ΄ αυτών  από  τον  Περιφερειακό  Δ/ντη  - Πρόεδρο  της  Ένωσης   και  η  μία  από  τη  Διοίκηση,   που  καλύπτουν  τρείς   συνεχόμενες  ημέρες  μέσα  στον  Απρίλιο  και  πέντε  συνεχόμενες  μέρες  μέσα  στον  Μάιο   με  αιτιολογίες  που  δυσκολευόμαστε  να  κατανοήσουμε .
Αναφέρουμε  μερικές  εξ΄αυτών :
Μεταφορά  φακέλων  από το  ΚΠΑ2  Φλώρινας  στα   ΚΠΑ2  Βέροιας  και  Κατερίνης   , τη  στιγμή  που  ο  ΟΑΕΔ  συνεργάζεται  με  συγκεκριμένη μεταφορική   εταιρία.
Ενημέρωση  Δημοτικής  αρχής  σε  θέματα  απασχόλησης   διπλανής  πόλης στην  οποία  υπάρχει    υπηρεσία  του  ΟΑΕΔ  με  συναδέλφους  που  γνωρίζουν  πολύ  καλύτερα  την  απασχόληση     και  μπορούν  να  προσφέρουν   πολύ  περισσότερα στην  πόλη  τους  από  ότι  ο  συγκεκριμένο  συνάδελφος.

Περιμένουμε  από  τον  Πρόεδρο  -  Περιφερειακό  να  δώσει  πειστικές  απαντήσεις   τόσο  στα  παραπάνω  όσο  και  στα  προ  ημερών  που  του  έχουμε  θέση,  διαφορετικά  θα  έχουμε  κάθε  λόγω  να  λέμε  πως  τα  ρουσφέτια  συνεχίζονται.
 ( Η επιλογή  εν  κρυπτώ  συναδέλφων  για τη   διενέργεια  εξειδικευμένων  ελέγχων ,η διευκόλυνση    στήριξη    στελέχους  της  ΔΑΚΕ   με  αποφάσεις  για  μετακίνησή  του…… )
Τέλος  όσον  αφορά  την  απειλή  από  τον  Πρόεδρο  με  την  ιδιότητα  του  Περιφερειακού Δ/ντη  ,  σε  μέλος  του  Δ.Σ  ,συνάδελφο  της  Ενότητας  , του  απαντάμε  πως  οι  πολιτικές  -  συνδικαλιστικές   απαντήσεις  δίνονται  στα  Δ.Σ  ,  στις  Γενικές  συνελεύσεις  ή  εγγράφως  προς  όλα  τα  μέλη  μας  και  όχι  με  απειλές  για  αγωγές .
Ο  κυβερνητικός  συνδικαλισμός  καλά  κρατεί!!!!!!!!!!!!!!
Και  μετά  αναρωτιόμαστε  γιατί  φτάσαμε  ως  εδώ!!!!!!!!






Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ