Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ

                                
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Ανακοινώνεται ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου θα διοργανώσει εθελοντική Αιμοδοσία, την Τρίτη, 29 Απριλίου, στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο Αρμενοχωρίου, από τις 09:00 π.μ. έως 13:00 π.μ. Παρακαλούνται όσοι μπορούν να προσέλθουν και να δώσουν αίμα για τον εμπλουτισμό της Τράπεζας Αίματος, του Πολιτιστικού Συλλόγου.    
   - Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς το αίμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε το χρειαστεί.
   

                                            Σας ευχαριστούμε         

Δήλωση Κωνσταντινίδη για το ορυχείο Βεύης


Ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, σχετικά με το ορυχείο της Βεύης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σκοπιά


Η Πρόεδρος της Κοινότητας της Σκοπιάς και ο πολιτιστικός Σύλλογος Αμύντας Σκοπιάς σας προσκαλούν στο πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής που θα γίνει στην πλατεία του χωριού,σήμερα Παρασκευή 25-4-2014 με την ορχήστρα Τ' ΑΗΔΟΝΙΑ.
Θα παρουσιαστούν χοροί από το παιδικό-εφηβικό και το χορευτικό των γυναικών του Αμύντα καθώς και το ΝΕΟ χορευτικό του Πολυποτάμου.

Η Ακαδημία Shooters στο μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός


Στην Αθήνα στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός, έχοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν όλη η αφρόκρεμα του Ελληνικού και Ευρωπαικού μπάσκετ με προεξέχοντα τον ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ, εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Κώστας Ντίνας


Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα είναι ο Καθηγητής Γλωσσολογίας Κωνσταντίνος Ντίνας, όπως ανακοινώθηκε χθες. 

Περιοδεία του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία» στην Πρέσπα


Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, Στέφανο Μπίρο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Ανατροπή-Δημιουργία" της Π.Ε Φλώρινας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο Δήμο Πρεσπών. 
Στις 12:00 μ.μ θα επισκεφθούν το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρυσταλλοπηγής και θα ακολουθήσει επίσκεψη σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής. Στις 7:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Λαιμού.

Εκδήλωση της «ΕΛΙΑΣ» στη Φλώρινα


Σας καλούμε σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Φαίδων στην εκδήλωση-διάλογο που πραγματοποιεί η «ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ». 

ονόματα του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Κοζάνη, 25-4-2014


Δελτίο Τύπου

Τα ονόματα του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, παρουσίασε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.
Οι υποψήφιοι 33 τον αριθμό, προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα και την επαγγελματική ιδιότητα των υποψηφίων:

Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης
Σόκουτης Ιωάννης

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
1)      Αρνίδης Λεωνίδας

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΩΣ… ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»


ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
25/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΩΣ… ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Τα Μουδανιά της Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα (25/4/2014) ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολιτικούς φίλους του στο κέντρο της πόλης όπου έκανε βόλτα, σταματώντας και στο κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί εκεί, προς ανακούφιση των

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής

σας  προσκαλεί

σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει με θέμα: «Ανακοίνωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων
Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας»,

το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, στις 12 το μεσημέρι,
στην Αίθουσα Συνεδριάσεων

του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου

Δήλωση υποψηφιότητας Γκορτσούλη Σοφίας με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑΓκορτσούλη Σοφία: «Στοίχημα μας η ανάπτυξη της Περιφέρειας».
(Υποψήφια Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Η Δυτική Μακεδονία είναι ένας τόπος με σημαντικά πλεονεκτήματα. Διαθέτει ένα εξαιρετικό ανάγλυφο με πλούσιους ορεινούς όγκους και πολλά νερά, με χώματα ευλογημένα που μας δίνουν εξαιρετικής ποιότητας καρπούς, οίνους, αρωματικά φυτά και βότανα αλλά και με έναν αξιόλογο φυσικό ορυκτό πλούτο. Επίσης, με σημεία έντονου πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μνημεία, παλιά αρχοντικά που να θυμίζουν πως έζησαν σε αυτό τον τόπο άνθρωποι πολιτισμένοι, μορφωμένοι και ικανοί.

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
25/4/2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ»

Σχολιάζοντας την απάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη σε ερώτηση σχετικά με την επιλογή της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

15 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο.Ε.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


    Κοζάνη     24-4-2014

    Αρ. Πρωτ.  1435
          
ΘΕΜΑ: 15η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

Η «Δυναμική Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου


Η «Δυναμική Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου
                                                                                           24 Απριλίου 2014

"Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Δυναμικής Ελλάδας, ανακοινώνει την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ καλύπτει ένα ευρύτατο τόξο κοινωνικών και πολιτικών που

Η «Δυναμική Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου 24 Απριλίου 2014 "Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Δυναμικής Ελλάδας, ανακοινώνει την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ καλύπτει ένα ευρύτατο τόξο κοινωνικών και πολιτικών που περιλαμβάνει την κεντροαριστερά και το φιλελεύθερο κέντρο. Συσπειρώνει κόμματα και πολιτικές κινήσεις σε ένα σχέδιο ανασυγκρότησης, απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου προτείνει λύσεις και δεν απαριθμεί απλά τα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας. Αναλαμβάνει την ευθύνη να εργαστεί για να βγει η Δυτική Μακεδονία από την κρίση. Η πολιτική πρόταση και η συγκρότηση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στις αρχές της Δυναμικής Ελλάδας για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς όσο και της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου γι’ αυτό στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως υποψήφια περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας".


Η «Συμφωνία για τα νέα Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου
με δήλωση του Προέδρου του Ανδρέα Λοβέρδου
                                                                                    24 Απριλίου 2014
            Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος έκανε την εξής δήλωση:  
«Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τις διπλές εκλογές του Μαΐου το τοπίο γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο. Εμείς στην Ελιά και εγώ προσωπικά, πιστοί στις δεσμεύσεις και τους στόχους μας, στηρίζουμε τα πρόσωπα εκείνα που με τις ιδιότητές τους μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να

δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου


Η «Συμφωνία για τα νέα Ελλάδα» στηρίζει Γ. Ζεμπιλιάδου
με δήλωση του Προέδρου του Ανδρέα Λοβέρδου
                                                                                    24 Απριλίου 2014
            Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος έκανε την εξής δήλωση:  
«Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τις διπλές εκλογές του Μαΐου το τοπίο γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο. Εμείς στην Ελιά και εγώ προσωπικά, πιστοί στις δεσμεύσεις και τους στόχους μας, στηρίζουμε τα πρόσωπα εκείνα που με τις ιδιότητές τους μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να

Θέση των «Ανοιχτών Οριζόντων» για τα υδροπλάνα


Ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι η δημιουργία υδατοδρομίου στη Βεγορίτιδα και η δρομολόγηση τακτικών και έκτακτων πτήσεων υδροπλάνων. Επιδίωξή μας είναι η τουριστική ανάπτυξη και η διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών με έναν νέο γρήγορο, ασφαλή και

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ & ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 13-04-2014
Πρωΐ 7:30-10:30 π.μ. - Ὄρθρος & Θεία Λειτουργία: Ἱ. Ν. Ἁγίου Γεωργίου Ἀναρράχης Ἑορδαίας
Ἑσπέρας 7:30-9:00 μ.μ. - Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου: Ἱ. Μητρ. Ναὸς Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης

            ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-04-2014