Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Συγχαρητήριο του δημάρχου Πρεσπών

Ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας συγχαίρει τους μαθητές των Πρεσπών που σημείωσαν επιτυχία στις εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης για τη γαλλική γλώσσα, καθώς και την καθηγήτριά τους κα Μαρία Χ. Μαύρου, για την αξιέπαινη προσπάθειά της. 
Η κα Μαύρου, που κατάγεται από τον Άγιο Γερμανό και είναι απόφοιτη του

Επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Δυτικής Μακεδονίας προς τους βουλευτές για τη διάλυση μονάδων στην περιοχή


1. Το τελευταίο χρονικό διάστημα στον τύπο και στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και πληροφορίες, που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία διάλυσης (ή μεταστάθμευσης) αρκετές Μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπως το 585 Μ/Π ΤΠ, στο Άργος Ορεστικό, η Α΄ ΕΑΝ, στο Αμύνταιο, αλλά και άλλες που υπάρχουν στην περιοχή. 

Ο τελικός γυναικών του 4ου τουρνουά τένις


Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, διεξήχθη στο Tsotakis Place, ο τελικός μονού γυναικών, ανάμεσα στη Ζιώρδα Χριστιάνα και Ταμουτσέλη Ανδριάνα. 
Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα γεμάτο ένταση και αγωνία, που διήρκεσε δύο ώρες, επικράτησ

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Άγ. Παντελεήμονα


Συνεχίζεται το 17 φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα. Στην πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25-7 το παιδικό πάρτι, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης χειροτεχνημάτων από το σύλλογο γυναικών Αγίου Παντελεήμονα στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. 

Ποντιακό και πολιτιστικό συναπάντεμα στην Κολχική


Σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, στις 9 το βράδυ, στην αυλή του δημοτικού σχολείου Κολχικής, ο Σύλλογος Ποντίων Κολχικής «Αργοναύτες» διοργανώνουν το Ποντιακό και Πολιτιστικό Συναπάντεμα 2013. 
Τάκης Σεβαστόπουλος στο κλαρίνο, Μπάμπης Ξανθόπουλος και Γιώργος Παντοφλίδης στη λύρα και στο τραγούδι, Χρήστος Ξανθόπουλος στο τραγούδι και άλλοι καλλιτέχνες στα πλήκτρα και στο νταούλι!