Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου
τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 20 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1
«Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 15/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας που αφορά σε Α΄ τροποποίηση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2013»

Από 18 Φεβρουαρίου μέχρι 5 Μαρτίου οι αιτήσεις για τις πανελλαδικές



Από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ως και την Τρίτη 5 Μαρτίου ορίζεται η προθεσμία , μέσα στην οποία θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2013 οι υποψήφιοι..
.

την Τρίτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

 
Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 19 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Δυνατότητες χρηματοδότησης μηχανικών, τεχνικών και λοιπών δραστηριοτήτων

Με προσβολές και αποχωρίσεις η σημερινή συνάντηση των αγροτών στο Αμύνταιο



Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνάντηση των αγροτών στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Η συνάντηση ξεκίνησε με αρκετά μεγαλύτερο αριθμό αγροτών  από προχτές και με την παρουσία πέρα του Δήμαρχου Αμυνταίουκ. Ιωσηφίδη  (που από την αρχή συμμετείχε στις συναντήσεις) , του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γερμανίδη, των Περιφερειακών Συμβούλων κ. Αντωνιάδη και κ. Γιώσκο και του Προέδρου της ΕΑΣ Αμυνταίου κ. Γιαννιτσόπουλο.

"Άνθρακες ο θησαυρός" για το Δημοτικό Σχολείο Αμμοχωρίου


Στις 12 Φεβρουαρίου 2013 το Κ.Π.Ε. Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Καρατζούλη Ιωάννα και  Καραφύλλη Ηλία με τις Ε1΄ & ΣΤ1΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Αμμοχωρίου Φλώρινας.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Μελίτης «Άνθρακες ο θησαυρός», στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επισκεφθήκαν το ορυχείο της Αχλάδας και τον Α.Η.Σ. Μελίτης.
O Υπεύθυνος του ΚΠΕ Μελίτης
Νίκος Νάνης

Φιλανθρωπική εκδήλωση των δημοτικών υπαλλήλων Αμυνταίου

Μία αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνουν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου.
Σήμερα Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο «Νυχτέρι» διοργανώνουν φιλανθρωπικό χορό, τον οποίο θα πλαισιώσει μουσικά η «Λεχοβίτικη Κομπανία». Η τιμή πρόσκλησης με γεύμα είναι 10€ το άτιμο και τα έσοδα του χορού θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου.
Όσοι συνδημότες θέλουν να στηρίξουν τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να συνδυάσουν τη διασκέδασή τους με τη στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη για τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Σεμινάριο για γονείς και μαθητές


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.), σας προσκαλεί στο σεμινάριο που οργανώνει για γονείς και μαθητές με θέμα:
«Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17/02/2013 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος είναι ο ΔρΕυστράτιος Παπάνης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πρόεδρος της Ακαδημίας των Πολιτών.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου και το μέλος του Συλλόγου
«Φροντιστήριο Ανέλιξη» στο Αμύνταιο

Επισκέψεις του δημάρχου Αμυνταίου σε σχολεία της Δ.Ε. Φιλώτα

Σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Φιλώτα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με την εκπαιδευτική κοινότητα. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα δημοτικά σχολεία Βεγόρας, Λεβαίας, Μανιακίου, Φαραγγίου και Φιλώτα.

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τον Δ.Σ.Ε.

Εκδήλωση, με θέμα «Το οικονομικό βάθρο, οι αρχές και οι θεσμοί της εργατικής εξουσίας», διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τιμώντας τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Κυριακή 17 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Φλώρινα (νέο πάρκο). Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

7ο κύπελλο της Καράτε Ένωσης Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας


Την Κυριακή 17/2/2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Μακροχωρίου Ημαθίας θα γίνει το 7ο κύπελλο της Ένωσης Κ. & Β. Ελλάδας. Στο γήπεδο αναμένεται κοσμοσυρροή μιας και οι συμμετοχές των αθλητών κοντεύουν τις 600 από 31 σωματεία.

Πρόγραμμα Δια βίου Εκπαίδευσης: Στιχουργική, Μελοποίηση, Ερμηνεία Σύγχρονες Τεχνικές & Εφαρμογές


Α. Το Πρόγραμμα Δια βίου Εκπαίδευσης
Α.1 Αντικείμενο και στόχοι του Π.Δ.Β.Ε.
Σκοπός του προγράμματος είναι οι επιμορφούμενοι να αποκτήσουν γνώσεις δεξιότητες και ικανότητες σε θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία, την παραγωγή και την ερμηνεία του λόγου, είτε με τη μορφή τραγουδιού είτε με τη μορφή της αφηγηματικής ερμηνείας 

Εγνατία Οδός και μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της αρκούδας

Μετά το πρόσφατο ατύχημα με θύμα αρκούδα στον Κάθετο Άξονα «Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή» και τα σχετικά δημοσιεύματα στον τύπο, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το κοινό για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της καφέ αρκούδας:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ





Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε να παρευρεθείτε στους αγώνες βετεράνων παικτών  του handball την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ. στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου.
Τους αγώνες διοργανώνουν ο Ε.Σ Αμύντας με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Χειροσφαίρισης του Αμύντα, στα πλαίσια εορτασμού των 36 ετών από την πραγματοποίηση του πρώτου αγώνα handball, που διεξήχθη στις 13 Φεβρουαρίου 1977 στο Αμύνταιο και οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμην του παίκτη του συλλόγου μας Γρηγορίου Καναργελίδη.
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν αθλητές, προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφοι που συνέβαλλαν καθοριστικά στην ανάδειξη του συλλόγου και στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

   Περικλής Χατζής                                            Νικόλαος Γιώσκος

Πρόεδρος Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ                        Πρόεδρος Παλαιμάχων Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ