Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 30 προσλήψεις στην ΑΕΠΠ (2Ε/2016)



Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι από το το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2E/2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΑΣΕΠ, που αφορά στην επιλογή τριάντα (30) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.
Οι θέσεις της ως άνω Πρόκλησης έχουν καταχωρηθεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο:

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής



Μία ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, στις 04:00 οι δείκτες θα πρέπει να μετακινηθούν και να δείχνουν 03:00.
Η χειμερινή ώρα θα διατηρηθεί ως την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου του 2017.

Σκουρλέτης: Δρομολογούμε νέα σχέδια για ισχυρή ΔΕΗ – Παρωχημένοι οι σχεδιασμοί του ΤΑΙΠΕΔ



Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα, Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016, στο 21ο Εθνικό Συνέδριο ΙΕΝΕ «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2016» με θέμα «Επενδύοντας στην Ενέργεια σ’ ένα Ασταθές Οικονομικό και Γεωπολιτικό Περιβάλλον».

Αιχμές Σημανδράκου στη Συνεδρίαση του ΠΕΠ για την Διαχειριστική Αρχή (VIDEO)


- Έντονη Ενόχληση και του Δημάρχου Φλώρινας, ο οποίος δεν καλέστηκε στη Συνεδρίαση του Π.Ε,Π.!!!
Συνεδρίασε η 2η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Έντονη κριτική άσκησε στην συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας τονίζοντας ότι απαιτείται μια διαχειριστική αρχή πιο φιλική και προσιτή, στην υπηρεσία της αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και των πολιτών αφήνοντας έντονες αιχμές. Να σημειωθεί πάντως ότι την έντονη ενόχληση του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βοσκόπουλος ο οποίος δεν καλέστηκε στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020. Ο κ.Βοσκόπουλος παρότι δεν είναι μέλος της Επιτροπής περίμενε ως Οικοδεσπότης Δήμαρχος να τον καλέσουνε.
Δείτε το Σχετικό Βίντεο από το Δελτίο Ειδήσεων με τον Δημήτρη Βακρατσά. Σχολιάζει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος