Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Πρώτος και πλήρης ο συνδυασμός του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ


Σήμερα 3-5-2014 το πολυμελές πρωτοδικείο Φλώρινας ανακήρυξε τους συνδυασμούς των υποψηφίων του Δήμου Φλώρινας για τις δημοτικές εκλογές. Ο μόνος συνδυασμός που είναι πλήρης και έχει υποψηφίους σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα τελικά είναι ο συνδυασμός ΑΝΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ το Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, του οποίου σας παραθέτουμε και τα ονόματα παρακάτω.

 ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Όνομα συνδυασμού
¨ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ¨
    Υποψήφιος Δήμαρχος
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
του
ΖΗΣΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 η λειτουργία των βυθιζόμενων κάδων

VIDEO

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 02-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 από το Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη, η έναρξη λειτουργίας των βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη της Φλώρινας.
Πρόκειται για ένα από τα λίγα παρόμοια εγκεκριμένα πανελλαδικά έργα μέσω ΕΣΠΑ και ο Δήμος Φλώρινας είναι ο μοναδικός της Δυτικής Μακεδονίας που προμηθεύτηκε το οικολογικό σύστημα βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης.
Οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης της Φλώρινας, εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα συσσώρευσης απορριμμάτων με την ύπαρξη των απλών κάδων και τη μη επάρκειά τους.
Τα ωφέλιμα και θετικά αποτελέσματα του πρωτοποριακού και καινοτόμου για την περιοχή μας συστήματος συμπίεσης απορριμμάτων θα είναι ορατά άμεσα, αφού η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι δεδομένη με μια πόλη ακόμα πιο καθαρή και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.









ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΟΝΙΤΙΣΣΗΣ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
531 00  ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.867
Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 29ῃ Ἀπριλίου 2014
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Ι Σ

Σᾶς προσκαλοῦμε στὴν Ἱερὰν Πανήγυριν τῆς Παναγίας Πελαγονιτίσσης, ποὺ θὰ τελεσθεῖ στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίας Παρασκευῆς Φλωρίνης τὸ διήμερο 3-4 Μαΐου 2014, σύμφωνα μὲ τὸ ἀκόλουθο πρόγραμμα:

Παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Ο ΠΑΟΚ και ο Μπ. Πρέλεβιτς στη Φλώρινα


Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS ανακοινώνει ότι αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ και ώρα 10:30’ στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ Ακαδημιών με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το οποίο θα τιμήσει με την παρουσία του οΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

Επίσκεψη υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στη Φλώρινα


Σήμερα Σάββατο 03-05-2014 θα επισκεφθεί το νομό Φλώρινας κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αποτελούμενο από τους ΔΑΒΒΕΤΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ, ΠΙΚΡΟΥ - ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ ΡΙΤΑ, ΤΟΜΑΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΧΟΛΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, καθώς και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή από

Αύριο η παρουσίαση της έρευνας για τη σεισμικότητα της Φλώρινας



Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης σας προσκαλεί στην παρουσίαση της έρευνας για τη σεισμικότητα της Φλώρινας, αύριο Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας. 
Η παρουσίαση θα γίνει από τον καθηγητή Σεισμολογίας του Α.Π.Θ.Θεόδωρο Τσάπανο.
Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητας Φλώρινας.

Το σχέδιο μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Π.Ε. Καστοριάς



Το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης 5ετίας είναι η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ.
Η δική μας ευθύνη είναι λοιπόν να μιλήσουμε για το Σχέδιο μας για την ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της δικής μας Περιφέρειας και της κάθε περιοχής της ξεχωριστά.
Παραγωγική ανασυγκρότηση για τον συνδυασμό μας σημαίνει δύο πολύ συγκεκριμένα πράγματα:
1ον Να στηρίξουμε άμεσα την πραγματική οικονομία για να σταθεροποιηθεί το οικονομικό περιβάλλον  και να αποκτήσουμε πίστωση χρόνου

Δήλωση Υποψηφιότητας του Καλυβιανου Μεν. Λεωνίδα


Δήλωση Υποψηφιότητας

«Οι συλλογικές προσπάθειες στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, οι συγκεκριμένες προτάσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας, το ήθος και η εντιμότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα και το σθένος να συγκρουστούν με πρακτικές του παρελθόντος με ώθησαν στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.

Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς



Καστοριά, 3 Μαΐου 2014
Η γουνοποιία, το γουνεμπόριο και πρόσφατα η εκτροφή γουνοφόρων ζώων αποτελούν την κύρια ασχολία και πηγή εισοδήματος για χιλιάδες οικογένειες στην Καστοριά και την ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας Κοζάνης.
Η Διεθνής Έκθεση Γούνας που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Καστοριά είναι το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του κλάδου στην Ελλάδα.
Με δεδομένο ότι το συντριπτικό ποσοστό των αγοραστών Ελληνικών γουναρικών προέρχεται από την Ρωσία και τις όμορες σε αυτή χώρες (Λευκορωσία, Ουκρανία, Καζακστάν, Βαλτικές χώρες κλπ), οφείλουμε να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο τις συναλλαγές και την πρόσβαση των αγοραστών στην αγορά μας. Κάποιες από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν:

ΠΡΩΤΗ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ



ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΠΡΩΤΗ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ
Την περασμένη Τετάρτη (30/4) έπεσε η αυλαία του 34ου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την Νέα Ιωνία να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς στη διαδικασία των πλει-οφ κατάφερε να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας που κατείχαν ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας.

Συνάντηση με φίλους και ΜΜΕ


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Δ. Ντίνας καλεί τα ΜΜΕ και τους φίλους του για μια ανοιχτή συζήτηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογές την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ της Φλώρινας.

Εκαπιδευτικά Σεμινάρια 02-05-2014


Δελτίο Τύπου

  
Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά - μαθητικά σεμινάρια
που διοργανώνει το Ωδείο Φλώρινας.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Άνοιξη Μουσικής 2014"  διενεργήθηκε την προηγούμενη βδομάδα 25, 26 & 27 Απριλίου 2014, σεμινάριο με τον Παναγιώτη Αδάμ με τίτλο "Η ερμηνεία της μουσικής του J.S.Bach - κύκλος 1ος • Έκφραση και χαρακτήρας • Ρυθμός και σημειογραφία".
Η μεγάλη επιτυχία του, καταδεικνύεται  στην παρακολούθηση του σεμιναρίου  και από μαθητές ωδείων άλλων πόλεων, που επετεύχθη λόγω της σπανιότητας διοργάνωσης σεμιναρίων με τη συγκεκριμένη θεματολογία.
Στη συνέχεια αυτού του κύκλου, Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο κιθάρας με την κ. Έλενα Παπανδρέου, κιθαρίστρια εγνωσμένης αξίας και στο τέλος του σεμιναρίου την Κυριακή στις 6:30 μ.μ. θα ακολουθήσει συναυλία του σεμιναρίου.
Επίσης το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου 2014 θα διενεργηθεί σεμινάριο πιάνου – μουσικής δωματίου με την κ. Μερόπη Κολλάρου.
Πληροφορίες μπορεί κανείς να αντλεί από το site του Ωδείου στη διεύθυνση www.odeioflorinas.gr.
Δηλώσεις συμμετοχής στο επόμενο σεμινάριο με την κ. Κολλάρου γίνονται στη γραμματεία στο τηλέφωνο 2385046542.
Η συμμετοχή στα σεμινάρια ως ακροατές είναι δωρεάν.


Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας

Βασίλειος  Κίτσος


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2/5/2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Στην Πελοπόννησο θα μεταβεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στις 10.30 το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στην Κόρινθο όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ίδια μέρα θα μεταβεί στοΝαύπλιο, όπου στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Αμφιτρύων, αίθουσα Επίδαυρος. Το απόγευμα στις 19:00 θα παραστεί σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια Αρχιεροσύνης του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλεος.

Την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 θα βρίσκεται στη Σπάρτη όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί την Καλαμάτα και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014  θα βρίσκεται στον Πύργο όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό”κ. Μάριο – Παναγιώτη Ευθυμιόπουλο. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Πάτρα και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπουστις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

«ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
02/05/2014

 Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ»

Την Καστοριά και τα Ιωάννινα επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 02/05/2014) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, όπου επισκεπτόμενος περίπτερα των εκθετών εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανοδική πορεία της ελληνικής γούνας στις αγορές του εξωτερικού, ενώ σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει περαιτέρω υποστήριξη από την πολιτεία στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Έλληνες γουνοποιοί.
Στη συνέχει μετέβη στα Ιωάννινα όπου απευθυνόμενος στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπενθύμισε τα λόγια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι «“H Ελλάδα προσέρχεται στην Ευρώπη με τη βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης εμπεδώνεται για όλα τα μέρη η εθνική ανεξαρτησία, κατοχυρώνονται οι δημοκρατικές ελευθερίες, επιτυγχάνεται η οικονομική ανάπτυξη”. Αυτήν την Ευρώπη οραματίστηκε ο Εθνάρχης, αυτήν την Ευρώπη θέλουμε να κερδίσουμε μέσα από την πορεία της “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Περισσότερη Ευρώπη, αλλά και καλύτερη Ευρώπη. Μια Ευρώπη πιο ελληνική».
Αναφερόμενος στην παραίτηση του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής: «Εγώ είμαι Ν.Δ. Αυτοί είναι; Γιατί ήταν άλλη η Ν.Δ. προτού αναλάβει την εξουσία και σε άλλο κόμμα μεταμορφώθηκε αργότερα. Έτσι και εγώ αποφάσισα να συνεργαστώ με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” των κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλου και Ζώη. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, θα τιμωρήσουν την αδικία που έγινε σε βάρος μου».
Τέλος, ερωτηθείς για την κατάσταση στη χώρα, σχολίασε δεικτικά: «Συνωστισμός και ένταση για μια σακούλα τρόφιμα. Αυτή είναι η Ελλάδα του πρωτογενούς πλεονάσματος».

«ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2/5/2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη, πως επί 3,5 χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος και πιστώσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχω δηλώσει επανειλημμένως πως τιμώ και σέβομαι το φίλο Γ. Ιωαννίδη. Ιδιαίτερα έχω επισημάνει την πολύτιμη στήριξή του στο τιτάνιο έργο που υλοποιήσαμε τα τελευταία χρόνια, τόσο στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αποδίδω τις δηλώσεις του περί «απραξίας», «κατάντιας» και «χασίματος 3,5 ετών» στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα. Αρκεί βέβαια να μη χαθεί το μέτρο. Γιατί στα 3,5 χρόνια που αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης, η Περιφέρειά μας έχει να υπερηφανεύεται για ένα πλούσιο έργο, κόντρα στην απαξίωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, την έλλειψη πόρων, την υποστελέχωση των υπηρεσιών. Εύχομαι, η προεκλογική αντιπαράθεση να παραμείνει σε κόσμιο και προπάντων λογικό επίπεδο και η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για το καλό της Μακεδονίας».

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
               Φλώρινα, 02-05-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


            Ο  Δήμαρχος  Φλώρινας,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του  άρθρου  17  του ΝΔ  2119/1993  «περί  μητρώων  αρρένων», γνωστοποιεί ότι  από  2  Μαΐου  2014  μέχρι  30  Μαΐου  2014  θα βρίσκεται   σε  δημοσιότητα  στο  Δημοτικό  Κατάστημα  του  Δήμου μας  ο  ονομαστικός  κατάλογος   των  αγοριών  που  γεννήθηκαν   κατά το έτος  2013.

            Καλούνται  οι  ενδιαφερόμενοι   να  λάβουν γνώση  του  παραπάνω  ονομαστικού  καταλόγου  και  να  υποβάλλουν  τις τυχόν   ενστάσεις  τους  για το περιεχόμενό του  μέχρι  30-5-2014.

Την επανεκτίμηση του χρόνου διακοπής του αγροτικού τιμολογίου ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την επανεκτίμηση του χρόνου διακοπής του αγροτικού τιμολογίου
ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με αφορμή την ταχυδρόμηση επιστολών από τη ΔΕΗ Α.Ε, στο σύνολο σχεδόν των χρηστών αγροτικού τιμολογίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής απέστειλε έγγραφο προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη, με το οποίο ζητά  να επανεκτιμηθεί ο χρόνος διακοπής του αγροτικού τιμολογίου.

16η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


    Κοζάνη     30-4-2014

    Αρ. Πρωτ.  1524
          
ΘΕΜΑ: 16η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

Παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στην Κοζάνη

Παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ στην Κοζάνη



Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των προγραμματικών μας θέσεων για το μέλλον της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας και των ανθρώπων που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια μας. 

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης στο Κοβεντάρειο.


Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Μαΐου, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, αλλά καθώς προέκυψε η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στην Κοζάνη αποφασίσαμε να τη μεταθέσουμε κατά μία μέρα.

«ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2/5/2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

Απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακεδονία” (30-4-2014), ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό"  Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:
«Κρίμα το ξενύχτι. Ο γνωστός άγνωστος συντάκτης του ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ της εφημερίδας “Μακεδονία” δεν άκουσε ή μάλλον δε θέλησε να ακούσει στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ότι η τροπολογία που ζήτησα να φέρουν ήταν για να έχω το δικαίωμα να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και όχι ασφαλώς για να με «απαλλάξουν από τη βάσανο των δικαστηρίων». Άλλοι χρησιμοποιούν τη βουλή για να πάρουν συγχωροχάρτια. Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος για τη δικαίωσή μου στο τέλος. Όσον αφορά στην εφημερίδα “Μακεδονία” ένα έχω να πω: τους καταλαβαίνω. Μόνο με το όνομα Ψωμιάδης μπορούν να πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω…»

Γ. Ζεμπιλιάδου: Καθαρές απαντήσεις κ. Δακή!



Γ. Ζεμπιλιάδου: Καθαρές απαντήσεις κ. Δακή!

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις αλλαγές που συνέβησαν στην ιεραρχία των υπηρεσιών της Περιφέρειας μας τις τελευταίες μέρες, έκανε την εξής δήλωση:

ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ


«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας
«ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας του  Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο «ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» στο πλαίσιο  του 2ου κύκλου του Προγράμματος για την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών με τίτλο «Κριτικός Γραμματισμός στο Νέο Σχολείο», που