Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΟΦ-ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΑΟΦ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ  ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
Όσο και αν φαίνεται απίθανο αυτή την εποχή, στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας είχε ικανοποιητικό χιόνι έτσι ώστε ο τοπικός σύλλογος  ΕΟΣ Νάουσας, να διοργανώσει υποδειγματικά, το Πρωτάθλημα Αλπικού Σκί Βόρειας Περιφέρειας στις 30/3/2014, με την βοήθεια της ΕΟΧ.

παρουσιάστηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 το βιβλίο της κ. Ιωάννας Πιτόσκα με τίτλο «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 01-04-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας και του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 το βιβλίο της κ. Ιωάννας Πιτόσκα με τίτλο «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Φλώρινας κ. Νίκου Ευαγγέλου, του Προέδρου κ. Δημήτρη Γάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, Φλωρινιωτών που διαμένουν πλέον στη Θεσσαλονίκη και φίλων της Φλώρινας και της κουζίνας της.
Το βιβλίο παρουσίασαν οι φιλόλογοι κ.κ. Ντίνα Καραμπατάκη και Δανάη Τσουλιά, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Παρίσης.


VIDEO
http://www.youtube.com/v/5Fu-pMsfcHg?version=3&hl=el_GR

Ευχαριστήριο της Λέσχης Πολιτισμού


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ευχαριστεί την κυρία Μούσιου Αγγελική του Βασιλείου για τη δωρεά 300 ευρώ για τη Σκακιστική Ομάδα της Λέσχης στη μνήμη της αδερφής της Ελένης Παυλίδου.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας «εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές»


Από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» γίνεται γνωστό ότι τα αποτελέσματα του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας με τίτλο «εικόνες της Φλώρινας στις γιορτές» είναι τα εξής: 

Παρουσίαση βιβλίου από την Μητρόπολη (video)


Το βιβλίο «Θεία λατρεία και λειτουργική βίωση κατά τον γέροντα Σωφρόνιο του Έσσεξ» του Αρχιμανδρίτη Θεωνά Αθανασιάδη, παρουσιάστηκε χθες στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. 


Τα ονόματα των βραβευθέντων μαθητών και μαθητριών κατά την «Χρηστίδειο Τελετή»




ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ 
Τάξη Α’: Ξανθόπουλος Χαράλαμπος 
Τάξη  Β’: Βίτκας Νικόλαος Τάξη  Γ’: Ρώμας Ιωάννης

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 
Τάξη Α’: Κελεκίδου Ελευθερία 
Τάξη  Α’: Κουτσοτόλη Ουρανία Τάξη  Α’ : Σαπαλίδου Μαρία Τάξη  Α’ : Τζαραλής Γεώργιος Τάξη  Β’ : Δόντσιος Ανέστης Τάξη  Β’: Σταυρίδης Δημήτριος Τάξη  Β’: Τικταπανίδης Αλέξανδρος Τάξη  Β’: Χόντου Γεωργία Τάξη  Γ’: Καλαούζης Ιωάννης Τάξη Γ’: Μαλεσάγκος Θεμιστοκλής Τάξη  Γ’: Μητσοπούλου Ευδοκία Τάξη  Γ’: Μούλας Ελευθέριος Τάξη  Γ’: Φωτιάδου Γεωργία

Οι πρώτοι υποψήφιοι των «Ανοιχτών Οριζόντων»


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 
ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την υπογραφή νέου, τρίτου, μνημονίου υπερψήφισε οριακά η άθλια  συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με την ψήφιση του καταστροφικού για το λαό Πολυνομοσχεδίου.
Ό,τι απέμεινε όρθιο από τον ολετήρα των προηγούμενων μνημονίων συντρίβεται με το Πολυνομοσχέδιο. Με βάση αυτό:
-- ”απελευθερώνεται” το εμπόριο (πρατήρια άρτου, γάλα, φάρμακο) και τα “κλειστά επαγγέλματα”, για να υπαχθούν τελικά σε πρακτικές μονοπολίων που θα απογειώσουν τις τιμές.
-- ισοπεδώνονται τα ασφαλιστικά ταμεία,
-- απαγορεύονται, ουσιαστικά, οι απεργείες.

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ως προς τις προθέσεις, με έγγραφό της  η  ΕΛ.ΑΣ., εγκαλεί ονομαστικά(!!!) τους διοργανωτές των συγκεντρώσεων ενάντια στο σημερινό ECOFIN στην Αθήνα, απαγορεύεοντας κάθε συγκέντρωση και διαμαρτυρία!
Φυσικά, το εργατικό κίνημα δε θα υπακούσει.
Τίποτα δεν πρόκειται να σώσει την συγκυβέρνηση των "Τσολάκογλου" από το διασυρμό και την συντριβή της.

Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας!

Το γραφείο τύπου της ΑΡ.ΣΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΕΣΠΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 09-04-2014)


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863
Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 1ῃ Ἀπριλίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν προσεχῆ Τετάρτη 9η Ἀπριλίου 2014 θὰ τελεσθεῖ ἑσπερινὴ Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίου Νικολάου Φλωρίνης, στὴν ὁποία τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Ἱεροκῆρυξ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας, Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π. Εἰρηναῖος Χατζηευφραιμίδης.
             
Ὥρα ἐνάρξεως τῆς Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας: 6:30 μ.μ.



            Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

KATAΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ E΄ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΗΣΤΕΙΩΝ (06-04-2014)


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ
531 00 ΦΛΩΡΙΝΑ

Τηλέφ.: 23850/28.860, Τηλεομοιότ.: 23850/28.863
Ἐν Φλωρίνῃ τῇ 1ῃ Ἀπριλίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι κατὰ τὸν Κατανυκτικὸ Ἑσπερινὸ τῆς Ε’ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν, ὁ ὁποῖος θὰ τελεσθεῖ, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου, τὴν 6η Ἀπριλίου 2014 καὶ ὥρα 6:30 τὸ ἀπόγευμα στὸν Ἱερὸ Μητροπολιτικὸ Ναὸ Ἁγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης, τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος Ἰωακεὶμ Καρεώτης, ἀπὸ τὸ Ἱερὸν Κελλίον Ἁγίου Νικολάου Βραχνιώτου Καρυῶν, μὲ θέμα:
«Οἱ καιροὶ μᾶς καλοῦν σὲ μετάνοια».
Προτρέπομεν πατρικῶς νὰ συμμετάσχετε.

          Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως



          

Συγχαρητήριο 'Ενωσης Φιλολόγων Φλώρινας

Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας συγχαίρει θερμά την εκλεκτή συνάδερφο Ζωή Γοδόση, ενεργό μέλος του Συλλόγου, για το διορισμό της ως Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο Ιστορία Νεότερης Ελληνικής Τέχνης και της εύχεται καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
Με τιμή

Το Δ.Σ. της Ένωσης 

Τοπικός Πόρος: μια δημόσια διαβούλευση που δεν έγινε ποτέ.




Χρήστος Ι. Κολοβός (*)

Με το Ν.3852/2010, (σχέδιο «Καλλικράτης»), σε κάθε Περιφέρεια συστάθηκε Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης. Είναι ένα γνωμοδοτικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας, φορείς, οργανώσεις και πολίτες. Συμμετέχω ως πολίτης στην Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, η οποία δυστυχώς δεν συγκλήθηκε παρά μόνο δυο φορές και συνεδρίασε μόνο μια (η Επιτροπή συγκαλείται απ’ τον Περιφερειάρχη, συνεδριάζει δημόσια τουλάχιστον μια φορά ανά τρίμηνο και διατυπώνει τη γνώμη της για τα θέματα που εισάγονται προς συζήτηση).

Το 1ο εργαστήριο Ζωγραφικής του ΤΕΕΤ Φλώρινας διοργανώνει ομαδική έκθεση με τίτλο « Ψυχής Κραυγές»


Η Ανθρώπινη ύπαρξη στο διάβα της πορεύεται μέσα από Συμπληγάδες Πέτρες, ακροβατεί στο φόβο και την ελευθερία της ψυχής, στέκεται έκθαμβη μπροστά στο αίνιγμα της ζωής.

Κάλεσμα σε απεργία


Το ΔΣ του Σωματείου Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας μέλος ΠΑΜΕ, πήρε απόφαση για συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου

12η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


    Κοζάνη     27-3-2014

    Αρ. Πρωτ.  1039
          
ΘΕΜΑ: 12η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:
α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10
β) Την αριθμ.2/13 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

ΚΑΛΕΙ

Μικρασιάτικη βραδιά στο Φιλώτα (video)


Μια μελωδική βραδιά, αφιερωμένη στα Μικρασιάτικα τραγούδια, χάρισαν στο κοινό οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παράρτημα Αμυνταίου και ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα, το βράδυ της Κυριακής 30 Μαρτίου στην ταβέρνα "Κατσουπάκη". 

6 μετάλλια για τις Σάρισες


Έξι μετάλλια κατέκτησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 29/30/2014 ο Δήμος Κοζάνης. 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων – κορασίδων 2014

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6/4/2014 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι και πάλι παρόν με 5 αθλητές οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την κορυφή.

Εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Κ. Θεοδωρίδη

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” προσκαλούν τους πολίτες, τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής

ενημέρωσης την Τετάρτη 02-04-2014 στις 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, όπου θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για το Δήμο Αμυνταίου.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος

«Δημιουργώντας δημιουργούς. Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας ως επένδυση ζωής»

Έκθεση με έργα φοιτητών και φοιτητριών του Τ.Ε.Ε.Τ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Η Λ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την έκθεση «Με αφορμή το παρελθόν Ι» με έργα των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής. 


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

                                                                                               

             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                        Φλώρινα, 28-03-2014
              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                         
                                                                                                                                                Αριθ.  Πρωτ. - 127 -
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                
Αρ. Πρόσκλησης: -9-

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) την 1 Απριλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄ σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

«Πρόσκληση σε Εργαστήριο Ενδυνάμωσης Εργαζομένων Γυναικών»

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.,η Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας
στο πλαίσιο του Υποέργου  2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενδυνάμωσης  που θα υλοποιηθεί με

Δωρεάν χορήγηση φαρμάκων από τον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας

Όσοι από τους συμπολίτες μας αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, μπορούν να έρχονται στο γραφείο του Ιατρικού Συλλόγου Φλώριναςκάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 17:00 έως 18:00 όπου έχουν συγκεντρωθεί αρκετά φάρμακα τα οποία μπορούν να τα προμηθευτούν δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους τη συνταγή του θεράποντος ιατρού.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ


Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με την προώθηση της διαδικασίας πώλησης της «μικρής ΔΕΗ», κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πλήρη υποταγή του αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες κερδοφορίας του μονοπωλιακού κεφαλαίου. Είναι συνέχεια της πορείας ιδιωτικοποίησης της ενέργειας που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 κατά τις επιταγές του μεγάλου

Ημερίδα για την «επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία»


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 28 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για την «επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία»

Ημερίδα με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία» συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

                              
                                   
          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




Κοζάνη, 28/3/2014
Αρ. Πρωτ. 56  

Θέμα : Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας έχοντας υπόψη :

α) Τις διατάξεις του άρθρου 164 του Ν. 3852/10
β) Την αριθ. 61/2013  απόφαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.    
γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας για λήψη αποφάσεων.
καλεί

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014




ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και
 Εισαγωγικού επιπέδου, Α’ Περιόδου 2014


 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ

 Έχοντας υπόψη :
1. Το Ν.3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης
 ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης » .
2. Το Π.∆. 146 /2010 (ΦΕΚ 239 Α΄) «Οργανισµός Περιφέρειας ∆υτικής Μακεδονίας »
3. Tην αριθ. 38200 / 1136 / 11-8-2011 (ΦΕΚ 1969 Β΄) απόφαση του Υπουργού Υποδοµών –