Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Φαίδων» στη Φλώρινα, σήμερα Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6μμ.Νωρίτερα, από τις 4μμ. θα προηγηθεί συνάντηση-ενημέρωσης για θέματα αναπηρίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στον ίδιο χώρο.


Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Σιδηροπούλου Αγνή
Η Γραμματέας
Σουμελίδου Ιορδάνα

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών

Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 8:30μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του Φυσιολατρικού Ομίλου Ορειβατών Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ). 

«Το παιχνίδι της μίμησης» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η ταινία που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ
(THE IMITATION GAME) 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/2: 17.30 και 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/2: 19.00 και 22.00
ΤΡΙΤΗ 10/2: 21.00

Δεν τα Κατάφερε Απέναντι στην Γκαλιτσάνκα ο Αμύντας Αμυνταίου


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Δεν τα Κατάφερε Απέναντι στην Γκαλιτσάνκα ο Αμύντας Αμυνταίου

Η Ουκρανικά Γκαλιτσάνκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και στην πράξη, επικράτησε εύκολα 11-26 του Αμύντα στο ΔΑΚ Αμυνταίου για τη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Καπ και μετέτρεψε τον επαναληπτικό της 14ης Φεβρουαρίου στη πόλη Λβιβ σε τυπική διαδικασία.

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ



Ανακοίνωση
        Από τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε  από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση  θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία  από το απόγευμα της Κυριακής (08-02-2015) με κύρια χαρακτηριστικά,   χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο , τους θυελλώδεις βοριάδες 4-6 μποφόρ  και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας .

Οι ανεύθυνοι θα κυριαρχούν… αν οι υπεύθυνοι δεν τους καταγγέλλουν



Οι ανεύθυνοι θα κυριαρχούν… αν οι υπεύθυνοι δεν τους καταγγέλλουν

Τα «γαϊδούρια» θα υπάρχουν για πάντα, οι ανεύθυνοι δημότες δεν θα  εγκαταλείψουν την κακή νοοτροπία τους.
Λίγους μήνες πριν ο Δήμος Φλώρινας έκανε μια σοβαρή και μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία με δελτία τύπου στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, με φειγ βολαν με κάρτες αυτοκόλλητες που περιείχαν οδηγίες χρήσεις και συμμόρφωσης.
Παρά ταύτα ένας μικρός (ευτυχώς) αριθμός ανεύθυνων πολιτών δεν λέει να συμμορφωθεί, θαρρείς και το κάνει επί τούτο, αρνείται επίμονα να συμβάλει για μια πόλη καθαρή, μια πόλη μοντέλο και πρότυπο όλων των άλλων!
Δοχεία με λάδι κινητήρα εσωτερικής καύσης αφήνουν έξω από τους βυθιζόμενους κάδους, μαύρες σακούλες με απορρίμματα χημικά και τοξικά, ακόμα και τζάμια ι.χ αυτοκινήτου…αλήθεια τι επίπεδο μπορούν να έχουν;
Δεν θα κουραστώ να τονίζω ότι η υπηρεσία καθαριότητας με μπροστάρη τον επόπτη κ. Νίκο Κακιούση δεν αρκεί να δουλεύει ευσυνείδητα όταν ορισμένοι Δημότες κάνουν ότι μπορούν να χαλάσουν την εικόνα και το έργο του Δήμου.
Ίσως θα έπρεπε όλοι εμείς οι άλλοι, εμείς που έχουμε το αίσθημα ευθύνης για μια πράσινη πόλη να καταγγέλλουμε όταν βλέπουμε τέτοιου είδους φαινόμενα, να καταγγέλλουμε επώνυμα αυτόν που καταστρέφει και δεν υπακούει στις βασικές αρχές της καθαριότητας, διότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δήλωση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Μακεδονίας για τις ανυπόστετες πληροφορίες στον εργασιακό χώρο της ΔΕΗ αναφορικά με τις μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων


Ανυπόστατες είναι οι πληροφορίες που διοχετεύονται εσκεμμένα στον εργασιακό χώρο της ΔΕΗ αναφορικά με τις μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων λόγω υποτιθέμενης μείωσης του μισθού των Γεν. Γραμματέων.

Ουδεμία τέτοια σκέψη υπάρχει στην κυβέρνηση.
Αντίθετα, δέσμευση της κυβέρνησης είναι να μη μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ουζουνίδου Ευγενία
Δημητριάδης Δημήτριος (Μίμης)
Μακρή Ραχήλ
Σέλτσας Κων/νος
Διαμαντόπουλος Ευάγγελος

Στη Φλώρινα την Κυριακή ο Αμύντας για το Τοπικό Ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο


ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στη Φλώρινα την Κυριακή ο Αμύντας για το Τοπικό Ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η ανδρική ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, μετά την ηχηρή σφαλιάρα που δέχτηκε στο γήπεδο της από την Καστοριά (24-32), θα επιδιώξει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο, το απόγευμα (18:00) της Κυριακής στο ΔΑΚ Φλώρινας, αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί το πάζλ της 10η αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Αποκριάτικο πάρτυ στη Μελίτη

Ο κατήφορος της ΕΠΣ Φλώρινας

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως οι ομάδες των νέων και παίδων της ΕΠΣ Φλώρινας, ομάδες που υποτίθεται απαρτίζονται από τα ταλέντα των ομάδων του Νομού Φλώρινας, έκαναν τόσο άσχημη πορεία… (Νέων: στους 8 αγώνες, 3 ισοπαλίες, 1 νίκη και 13 γκολ κατά, τερμάτισε προτελευταία) με αποκορύφωμα την ομάδα των παίδων (Παίδων: στους 8 αγώνες, 0 ισοπαλίες, 0 νίκες, 8 ήττες και 40 γκολ κατά, φυσικά τερμάτισε με 0 βαθμούς). 

Ημερίδα για τη σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά (video)

Ημερίδα με θέμα τη σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά πραγματοποιήθηκε χθες από το δήμο Φλώρινας και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων βαρήκοων – κωφών παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο ετήσιος χορός του ΚΑΠΗ Φλώρινας (video)

Για άλλη μια χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ του δήμου Φλώρινας γλέντησαν στον ετήσιο χορό τους, κόβοντας παράλληλα και την καθιερωμένη βασιλόπιτα. 

Ο χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας (video)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργάνωσε χθες βράδυ τον ετήσιο χορό του, κόβοντας παράλληλα τη βασιλόπιτα και βραβεύοντας τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν το 2014 για την προσφορά τους στη δημόσια εκπαίδευση.