Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια




Ο Σύλλογος  Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς» και το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στη βραδιά με μικρασιάτικα τραγούδια την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 21:30 στην «Οδό Ονείρων».

Τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της αιθαλομίχλης στο Δήμο Φλώρινας αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 29-01-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της αιθαλομίχλης στο Δήμο Φλώρινας αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής


«Για μια φορά ακόμη προχωράμε στη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων μείωσης των εκπομπών αιρούμενων σωματιδίων στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς τα επίπεδα συγκέντρωσης ξεπέρασαν τα

Επιστροφή στις νίκες για την Σκακιστική Ακαδημία της Λ.Π.Φ.


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, διεξήχθη η 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου Α' Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2014. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: 

Κοπή βασιλόπιτας του Σ.Ε.Α.Ν Φλώρινας

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Φλωρίνης, προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς του νομού μας (είτε είναι μέλη του συνδέσμου είτε όχι), στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλωρίνης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα: 11.00


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Θεοδώρου
Ο Γενικός Γραμματέας
Σταύρος Τυρπένου

Ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη σύνταξη του νέου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 29-1-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη σύνταξη
του νέου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.)
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το Άρθρο 4 της Εφαρμοστικής Υπουργικής Απόφασης, το πενταετές Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) για τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας, καταρτίζεται με πρωτοβουλία και ευθύνη της Περιφέρειας, ύστερα από συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους Φορείς.

Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας


Η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, καλεί τα μέλη της στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου, τηνΠέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στο καφέ «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Την Παρασκευή συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου


Σας προσκαλούμε να έλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 31 Ιανουαρίου  2014 ημέρα Παρασκευή   και ώρα 12:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου για Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή για μεταφορά ατόμων έναντι κομίστρου


Τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν 54χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) ομοεθνείς του έναντι κομίστρου, προς το εσωτερικό της χώρας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ


ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ


Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η κοπή της βασιλόπιτας του

Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας αναβάλλεται , για την Δευτέρα 3

Φεβρουαρίου και ώρα 6μ.μ. στο ξενοδοχείο ‘ΑΤΕΡΟΝ’ στο Αμύνταιο.


Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στη Φλώρινα

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας (Πλ. Γ. Μόδη).

Νέα επιτυχία για τον στίβο της ΓΕΦ

Στις 26/01/2014 στο Άργος Ορεστικό διεξήλθαν οι αγώνες ανωμάλου δρόμου. Η ΓΕΦ συμμετείχε με 5 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 3 μετάλλια.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ετήσιος χορός του Α.Π.Σ. ‘ΑΙΑΝΤΑΣ’ Αμυνταίου

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ           ΤΟΥ  Α.Π.Σ.   "ΑΙΑΝΤΑ"   ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ TOY      ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BELLΑ TOUMPA
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ Η ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΤΟΥ
ΣΕΧΙΔΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΖΗ.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 15 ΕΥΡΩ

Η αλήθεια για την τηλεθέρμανση


Επί Δημαρχίας κ. Αλεμπάκη, είχε δοθεί μέσω ΑΝΦΛΩ σε καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου να γίνει μελέτη σκοπιμότητας για την Τηλεθέρμανση. Όμως με τις συνεχείς αλλαγές και προτάσεις από τους τότε υπευθύνους, η παραπάνω μελέτη δεν ολοκληρώθηκε και ούτε παρελήφθη ποτέ. 

Τμήμα σκάκι από τον ΑΜΥΝΤΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΚΤΑΒΑ


Είσπραξη Υπολοίπων Πελατών Προγραμματισμός & Τεχνικές Είσπραξης


 
Υπάρχουν πάρα πολλές τακτικές για την είσπραξη των υπολοίπων των πελατών μιας επιχείρησης. Άλλες πετυχημένες και άλλες λιγότερο πετυχημένες. Το πρακτικό αυτό πρόγραμμα επικεντρώνεται σε δύο τομείς ζωτικούς για την πετυχημένη συλλογή μετρητών – υπόλοιπα πελατών από το τηλέφωνο: η καλή τεχνική και η προσέγγιση με πλήρη αυτοπεποίθηση από την πλευρά του καλούντος. Με την χρήση ασκήσεων και πρακτικών εφαρμογών (role play), οι καταρτιζόμενοι θα μάθουν πως να οργανώνουν και να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις και να διασφαλίζουν κάθε φορά την δέσμευση του πελάτη.

Σε ποιους απευθύνεται:

Ξεπούλημα της ΔΕΗ: Τα κροκοδείλια δάκρυα των φυσικών και ηθικών αυτουργών

Η σημερινή πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας – το Ξεπούλημα δηλαδή της Ελλάδας- είναι προϊόν αριστοτεχνικής μεθόδευσης δεκαετιών από την Μεταπολίτευση και μετά. Η άκρατη κομματοκρατία των τελευταίων δεκαετιών

Συναυλία των Encardia στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Στα πλαίσια του ¨2014 έτους της Μεσογείου¨ , αναπτύσσονται πρωτοβουλίες μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας για τον κοινό μας γεωγραφικό και πολιτισμικό χώρο.

Τα χιόνια σκέπασαν τη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ)