Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ συνέδριο με θέμα: «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Οικονομικής Κρίσης - Οι Δυνατότητες για τους Νέους‏

Στο συνέδριο με θέμα: «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Οικονομικής Κρίσης – Οι Δυνατότητες για τους Νέους», που διοργάνωσαν

  η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας,  μίλησε ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Νικόλαος Ευαγγέλου. 

Σ. Ράπτη: «Η ανεργία το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ε.Ε.» (video)

Η θέση και ο βηματισμός της χώρας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιας και έχουμε αναλάβει την προεδρεία της για το τρέχον εξάμηνο, αποτέλεσε το αντικείμενο της επίσκεψης της ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συλβάνας Ράπτη στη Φλώρινα. 

Η κα Ράπτη παραχώρησε συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια συζήτηση με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Πρακτική εξάσκηση σε Ιταλία και Ισπανία.


ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ

Σ’ ένα επεισοδιακό από πλευράς εξέλιξης παιχνίδι, ο Αμύντας δεν μπόρεσε να υπερκεράσει τις απουσίες των Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη (έμειναν στον πάγκο) και αυτής της τελευταίας στιγμής τηςΣυζίνου, με συνέπεια να γνωρίσει τη δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Ορμή Πατρών με σκορ 19-20, περιπλέκοντας την κατάσταση για την 4η θέση.

Τρισάγιο για τους πεσόντες αστυνομικούς και στρατιωτικούς (video)


Χθες, στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, το οποίο βρίσκεται στο κατάστημα της Α.Δ. Φλώρινας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, τελέστηκε τρισάγιο υπέρ των πεσόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, έτσι όπως έχει καθιερωθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για το Α’ Ψυχοσσάβατο κάθε έτους. 

Τριήμερες Αποκριάτικες Εκδηλωσεις στο Λεχοβο

Οι τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζουν και

φέτος μία παλαιά παράδοση στο Λέχοβο που έχει να
κάνει με το άναμμα της μπουμπούνας αυτό που αποκα-
λούνταν

Συνέδριο για την ανεργία, τους νέους και την Ευρώπη (video)

Συνέδριο με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Οικονομικής Κρίσης - Οι Δυνατότητες για τους Νέους» διοργάνωσαν χθες η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας.



Σύλληψη δύο ατόμων για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή

Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (38 και 84 χρονών) για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. 

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο (video)


Ημερίδα με θέμα: «Ταξιδεύοντας με το παιδί στο Διαδίκτυο: Αξιοποιώ και Προστατεύω» συνδιοργάνωσαν χθες ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας. 

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

RoboCop

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/2: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 25/2: 21.00

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το 1ο δημοτικό σχολείο Αμυνταίου


Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και με αφορμή την ενημερωτική επίσκεψη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας στο σχολείο μας, γονείς και παιδιά συμμετέχουμε στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις δύσκολες ημέρες των συνανθρώπων μας. 

Ήδη κατά τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή έχουν συγκεντρωθεί αρκετά τρόφιμα και υλικά, ενώ λόγω του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα της

Νέα ειδικότητα και συνέχιση προεγγραφών στο ΙΕΚ Αμυνταίου



Από το ΙΕΚ Αμυνταίου έχει ανακοινωθεί ότι έχει εγκριθεί μια ακόμη νέα ειδικότητα: Τεχνικός Αγροτουρισμού.
Η ηλεκτρονική αίτηση για επιλογή καταρτιζομένων της ειδικότητας «Τεχνικός Αγροτουρισμού» ξεκίννησε στις 20-2-2014 και ολοκληρώνεται τη Κυριακή 23-2-2014 και ώρα 23.59 μμ. 

30η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη Δυτική Μακεδονία σε θέματα ΤΠΕ



Το Κέντρo ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας και το Παράρτημα της Π.Ε.ΚΑ.Π. Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν την 30η Συνάντηση Εκπαιδευτικών στη Δυτική Μακεδονία σε Θέματα ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών). 

Αποκριάτικο Γλέντι από το Σύλλογο Θεσσαλών Φλώρινας


Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας του Νομού Φλώρινας σας προσκαλεί να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί με τα παιδιά σας στο Αποκριάτικο Γλέντι, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27/02/2014 και ώρα 20:00, στο lobby του ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» με πολύ χορό, κέφι και πολλά δρώμενα.

Είσοδος ελεύθερη.

Με τιμή το Δ.Σ.

Ο αποκριάτικος χορός του Φιλώτα ΜΠΣ


Ο ΦΙΛΩΤΑΣ Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος σας προσκαλεί στον Μασκέ Αποκριάτικο Χορό, που διοργανώνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στην ταβέρνα Κατσουπάκη στον Φιλώτα. 

Στην μουσική συντροφιά μας θα είναι η Τζώρτζια στο τραγούδι και οι μουσικοί Σταύρος (μπουζούκι-φωνή) και Δημήτρης (αρμόνιο).

Αποκριάτικο πάρτι 5ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας

Τριήμερες Αποκριάτικες Εκδηλωσεις στο Λεχοβο


Οι τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζουν και

φέτος μία παλαιά παράδοση στο Λέχοβο που έχει να
κάνει με το άναμμα της μπουμπούνας αυτό που αποκα-
λούνταν