Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ Αυτές είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις



Στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται πλέον όλα τα στοιχεία, οι αποδείξεις και τα νομικά επιχειρήματα για τις οφειλές των Γερμανών προς τη χώρα μας, από τους Παγκόσμιους πολέμους, στοιχεία τα οποία βασίζονται στην μελέτη που είχε συνταχθεί αμέσως μετά τον Β'ΠΠ και κυκλοφορεί από την σειρά "Πολεμικές Μονογραφίες".

Αυτός είναι ο γρίφος του Αϊνστάιν. Εσύ μπορείς να τον λύσεις;


Εκατομμύρια "μυαλά" έχει βασανίσει ο περίφημος γρίφος του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που τον έφτιαξε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και υποστήριξε πως το 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να το λύσει. Ανήκετε εσείς...στο "εκλεκτό" 2%; Ακολουθεί ο γρίφος!

Αυτό είναι το εσώρoυχο κατά του βιασμoύ!


Ένα ιδιαίτερο εσώρoυχο, που κάνει ηλεκτροσόκ, δημιούργησαν τρείς φοιτητές απο την ινδία, μετά από τους...δεκάδες βιασμούς, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εδωσαν κλήση... σε άλογο


Συνέβη και αυτό σε δρόμο της Πάτρας, την προπερασμένη Τετάρτη 27 Μαρτίου! Τροχονόμος εκλήθη για να δώσει κλήση... σε άλογο το οποίο εκινείτο σε δρόμο... και δεν είχε αναβάτη!
Το Κέντρο Αμεσης δράσης της Αστυνομίας ειδοποιήθηκε το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας και στο σημείο εστάλη τροχονόμος προκειμένου να διευθετήσει την υπόθεση σύμφωνα με το dete.gr....

Δεν τα κατάφερε ο Αριστοτέλης στον 3ο τελικό, έχασε από την Καστοριά η οποία μείωσε σε 2-1 τη σειρά των αγώνων



Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 70-80
Πραγματοποιώντας τη χειρότερη του εμφάνιση κόντρα στην Καστοριά, ο Αριστοτέλης δεν κατάφερε να στεφθεί από σήμερα πρωταθλητής, καθώς ηττήθηκε με 70-80.
Μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ, τίποτα δεν πήγε καλά στην ομάδα της Φλώρινας, η οποία φάνηκε πολύ «αγχωμένη» για την κατάκτηση του τίτλου μπροστά σε τόσο κόσμο. Κακές επιλογές

«Επιχείρηση: Argo» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:

«Επιχείρηση: Argo»

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 9/4: 21.00

330 συμμετοχές στο Thessaloniki Cup

Πέρα και πάνω από κάθε φαντασία ήταν η μαζική συμμετοχή Ελλήνων και Βαλκάνιων αθλητών στο Κύπελλο Θεσσαλονίκης που με ιδιαίτερο μεράκι οργάνωσαν τα στελέχη του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης (κ.κ. Ι. Πασχαλίδης και Ι. Μανομενίδης) και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Εκδήλωση της ΚΝΕ Φλώρινας στο Πανεπιστήμιο

«ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ (Δημήτρης Γληνός, Ρόζα Ιμβριώτη, Μέλπω Αξιώτη). – Ο ρόλος του παιδαγωγού στις μέρες μας»

Οι σημερινοί εκπαιδευτικοί βρίσκονται πολύ περισσότερο αντιμέτωποι με την εκτεταμένη εμπορευματοποίηση της παιδείας, που ξεκινά από το δημοτικό σχολείο. Βρίσκονται αντιμέτωποι με το φαινόμενο της «χορηγίας» επιχειρήσεων προς δραστηριότητες του

Εκθέσεις για τους Βαλκανικούς Πολέμους και την απελευθέρωση της Μακεδονίας

 
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον Τουρκικό ζυγό, ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν στην πόλη της Φλώρινας, το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, δύο εκθέσεις.

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»


Φλώρινα, 1 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα εργαστηρίων για το σεμινάριο
«ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω Εργαστήρια:

Στην Πτολεμαΐδα μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Χρυσή Αυγή Καστοριάς <xrisiavgikastorias@gmail.com>  
12:36 π.μ. (Πριν από 15 ώρες)

προς ethnos, ΡΑΔΙΟ, ΡΑΔΙΟ, tharos, tsaknaki, taflorinea, Ola, info, info, info, info, info, info, ΗΧΩ, info, ixoflo, ODOS, ODOS, Antonis, proinoslogos, parathrhthsflo, politis, ptolemeos, antennes, BLOGSPOT
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο νεοσύστατος Πυρήνας Πτολεμαΐδας στο κέντρο της πόλης, μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής του κινήματος μας Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



2 μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών (Κέρκυρα εντός και Φιλώτα) οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου με τη εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν επί του Εθνικού Κοζάνης με 20-29, κατέλαβαν και τυπικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Πλέον άπαντες στον

ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ


Με νίκη ολοκλήρωσε  τις αγωνιστικές της  υποχρεώσεις  για το πρωτάθλημα της  Β εθνικής ,η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που  επικράτησε στο γήπεδο της  της Ακαδημίας Φλώρινας με 26-21,τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. (στην τελευταία αγωνιστική ο Αμύντας  αντιμετωπίζει τον ΓΣ Άρτας, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα, έτσι ο αγώνας κατακυρώνεται  με σκορ 10-0 υπέρ του.).Σ ότι έχει να κάνει με την 1η θέση του ομίλου (που οδηγεί σε αγώνες