Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Κράνο μια εναλλακτική μορφή καλλιέργειας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση με θέμα :  ‘Κράνο μια εναλλακτική μορφή καλλιέργειας’  στο χωριό ΄Ανω Κλεινές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του χωριού μας αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην
συνάντηση αυτή και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

«Ασπρόγεια 2013»

«Ξινονερίτικα 2013»

Ημερίδα στο Νεοχωράκι για την πρόληψη καρκίνου μαστού και μήτρας

 
Σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νεοχωρακίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την πρόληψη καρκίνου του μαστού και μήτρας, από εξειδικευμένο προσωπικό.
Επίσης θα δοθούν τα αποτελέσματα του Τεστ ΠΑΠ που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2013 στο Νεοχωράκι.
Παρακαλούνται οι γυναίκες που συμμετείχαν να προσέλθουν να πάρουν το φάκελο αποτελεσμάτων τους, καθώς και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Νέα επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Δ. Μακεδονίας προς τους βουλευτές για τη «διάλυση στρατοπέδων»

1. Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε, σε συνέχεια της με αριθμό πρωτ. 7-25/7/2013 επιστολής μας, με την οποία αναφερόμασταν σε πληροφορίες για διάλυση στρατιωτικών Μονάδων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ότι αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνονται μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών.

Ομιλία για τον Ίωνα Δραγούμη και το έργο της Κυβέρνησης Ιωάννη Μεταξά στην Τ.Ο. Κοζάνης.



Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε ομιλία για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα Ίωνα Δραγούμη, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του στις 31 Ιουλίου 1920, καθώς και για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης του Ιωάννη Μεταξά.

Μνήμη Ίωνα Δραγούμη - Βογατσικό Καστοριάς.

Κλιμάκιο συναγωνιστών από τη Δυτική Μακεδονία επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του Ίωνα Δραγούμη, το Βογατσικό Καστοριάς, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013.

Ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.





Ερώτηση για την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «Υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Καστοριάς».

Τα τελευταία χρόνια η παροχή υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο Καστοριάς έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν αποχωρήσει συνολικά 33 εργαζόμενοι. Το γεγονός αυτό έχει αποδυναμώσει με ξεκάθαρο τρόπο τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ειδικότερα, το μικροβιολογικό εργαστήριο λειτουργεί με έναν ιατρό και το ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο (αξονικός τομογράφος, μαστογράφος,

Δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κ.Ραχήλ Μακρή για την τρόικα




4 Αυγούστου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση της Βουλευτού Ν.  Κοζάνης  κ.Ραχήλ Μακρή για την τρόικα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ραχήλ Μακρή: “Οι θέσεις μας δικαιώνονται. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολεμάμε συνέχεια, με όλες μας τις δυνάμεις την εσωτερική τρόικα και τις δυνάμεις κατοχής.”
Πλήρης δικαίωση και επιβεβαίωση των επιχειρημάτων της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, για την τρόικα, το θέμα των απολύσεων, αποκρατικοποιήσεων, αλλά και της φυγής-εξαγωγής Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό.