Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Αγ. Γερμανού


Οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 6/θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Γερμανού ευχαριστούν θερμά την εταιρία AVINOIL- ABENEΠ για την ευγενική δωρεά 1500 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης. Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν με αισιοδοξία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
 
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΓΕΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Παραμένουν στην κορυφή οι Σάρισες


Για μία ακόμα αγωνιστική οι ΣΑΡΙΣΕΣ σημείωσαν νίκες και παρέμειναν αήττητες σε άντρες και γυναίκες. Η αντρική ομάδα αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή με την ομάδα του Αρμενοχωρίου στη Φλώρινα. 

Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής απέναντι σε όσους στήνουν τους σύγχρονους Καιάδες για τα ΑμεΑ


Σήμερα 3η του Δεκέμβρη, Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού, βιώνουν τη ζώσα κατάσταση της αναπηρίας. Στη χώρα μας τα άτομα με μακροχρόνιες σωματικές, νοητικές, πνευματικές ή αισθητηριακές αναπηρίες ξεπερνούν το 10% του πληθυσμού της χώρας, δίχως, ωστόσο, να έχουν επίσημα καταμετρηθεί. 

Άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους


ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ!

Διακήρυξη Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμυνταίου στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία


Εμείς τα Άτομα με Αναπηρία και με χρόνιες παθήσεις, πάνω από το 10% του πληθυσμού της χώρας, βιώνουμε τη διάκριση σ’ όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. Σήμερα, μεσούσης της τρομερής οικονομικής κρίσης ζούμε πλέον σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού την ώρα που η ανεργία