Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πόσα χρήματα επιτέλους πρέπει να βγάλει η κ. Π…..α Κουτουράτσα για να είναι ικανοποιημένη;


Κοίτα βραχιόλια, κοίτα σκουλαρίκια, κοίτα χτένισμα, χρώμα κλπ κλπ κλπ. Αμ πως; τσάμπα δουλεύουμε;
Το style  που το πας;
Ντορίτα, Ντορίτα, γλυκιά μου, είσαι πολυέξοδη και βιτσιόζα κορίτσι μου. Καλά κάνεις και διαλέγεις τέτοιους φίλους, αλλιώς τα βίτσια σου δε θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν.
Άκου, λέει, δεν της έφταναν της Ντορίτας τα  27.717.467,00 δραχμές (είκοσι οχτώ εκατομμύρια δραχμές περίπου), με την κατάτμηση του έργου που έγινε για το λεύκωμα που της ανατέθηκε επί ΑΛΤΙΝΗ. Φρόντισε ο κ Παύλος να της δώσει, επιπλέον 3.600.000,00 δραχμές (τρία εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες δραχμές) ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΙΔΙΑ.
ΑΓΙΑ Π…..α Κουτουράτσα, ρωτάμε; Ποιος πήρε αυτά τα λεφτά; Τα μοιραστήκατε με κάποιον; Άτιμο θηλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαθαίνουμε τώρα ότι θα κάνεις και την προβολή του

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΣΠΡΙΔΗ


Κύριε Δήμαρχε, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχατε υποσχεθεί, μετά από πρόκληση του κ. Αιμίλιου Ασπρίδη, ότι θα δίνατε στη δημοσιότητα και τις αναθέσεις που έγιναν από τους προηγούμενους  Δημάρχους.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.
Εμείς καταφέραμε να έχουμε στα χέρια μας ένα μέρος  από τις αναθέσεις του κ. Ασπρίδη. Καλό θα είναι να γνωρίσουμε το σύνολο των αναθέσεων  όλων των Δημάρχων, για να έχουμε μια πληρέστερη εικόνα, ποια έργα έγιναν και ποιοι εργολάβοι τα εκτέλεσαν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Κ.Κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Πρίν ἀπό τρεῖς ἑβδομάδες, λαός τῆς Φλώρινας μέ μιά ἱστορική, μαζική καί δυναμική διαδήλωσηἀπαίτησε ἀπό τό κράτος τῶν Ἀθηνῶν ὄχι τήν βελτίωση τῆς ζωῆς του ἀλλά τήν ἐπιβίωσή του.
Ὁ δριμύς χειμώνας πού διήλθαμε (-30c ἕως -10c γιά δύο συνεχόμενους μῆνες)  ἐπηύξησε τά τραγιά προβλήματα τῆς ἀνεργίας καί τῆς φτώχειας πού μαστίζουν τήν περιοχή, μέ ἀποτέλεσμα νά  φτάσουν οἱ Φλωρινιῶτες στά ὅρια τῆς ἀντοχῆς τους.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών στη Νεάπολη της Π.Ε. Κοζάνης χωρίς να έχει προηγηθεί κανένας διάλογος με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς και κυρίως με την αυτοδιοίκηση.
Επισημαίνει ότι αυτού του είδους οι αποφάσεις, που αναστατώνουν την τοπική κοινωνία, θα