Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ήταν… Θύελλα μέσα στην Ελευθερούπολη


Σκοράροντας με το… καλημέρα στο εκτός έδρας ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, η Θύελλα Φιλώτα δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. 

Πρόγραμμα επισκέψεων του Γ. Αντωνιάδη στην περιοχή του Αμυνταίου


Τη Δευτέρα 12.01 ο κ. Αντωνιάδης Ι. θα επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου για να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματά τους , καθώς και για να προβάλει τις προτάσεις και το πρόγραμμά του για την περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα:
Στις 11:00 το πρωί θα επισκεφτεί τα καταστήματα και την Λαϊκή Αγορά του Αμυνταίου
Στις 6:00 μμ θα επισκεφτεί το Φανό
Στις 7:00 μμ θα επισκεφτεί τη Ροδώνα
Στις 8:00 μμ θα επισκεφτεί το Σκλήθρο
και στις 9:00 θα επισκεφτεί τα Ασπρόγεια

Αυτή είναι η παιδεία μας;


Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα μπορούσε να έχει τίτλο "Χωρίς λόγια". Σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων Cyclopolis. 
Λίγες μέρες μετά την "προσπάθεια" τοποθέτησης του κάποιοι κουφιοκέφαλοι πήγαν και το σπάσανε πριν ακόμα προλάβει να λειτουργήσει. Αυτή είναι η παιδεία μας.

Αναγνώστης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές στις 25 του Γενάρη. Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι:

  1. Δημητριάδης Δημήτριος (Μίμης)
  2. Ζαγάρας Κωνσταντίνος
  3. Λιάκος Πολυδεύκης
  4. Μακρή Ραχήλ
  5. Μουμουλίδης Θεμιστοκλής (Θέμης)
  6. Ουζουνίδου Ευγενία
  7. Χιωτίδης Γεώργιος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ



ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΘΕΜΙΣΤΙΚΛΗ τηλ. 6944658152 και e-mail 
themis@themis.gr 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΓΕΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/01/2015


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΟ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΓΕΛΗ»


Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για χειραγώγηση των στελεχών του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ώστε να στηρίξουν συγκεκριμένα κόμματα και υποψηφίους, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:

πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, η ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από την Π.Ε Γρεβενών

                           


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 12-1-2015

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, η ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από την Π.Ε Γρεβενών σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Δεσκάτης και τον ΤΟΕΒ Καρπερού Δήμητρας, με θέμα την ανάπτυξη της δενδροκαλλιέργειας και τις προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής.

Τ.Ο. Καστοριάς: Προεκλογικές δράσεις και επισκέψεις σε κοινότητες τις Καστοριάς.


Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιανουαρίου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καστοριάς πραγματοποίησε προεκλογικές δράσεις σε κοινότητες του νομού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι βουλευτές με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, Γρατσίας Βασίλειος, Κοντού Ελεονόρα και Τούφας Στέλιος επισκέφθηκαν τις κοινότητες της Καστοριάς: Μανιάκι, Μεσοποταμία, Καλοχώρι, Φτεριά, Ιεροπηγή, Οινόη και Διποταμία.

«Το Κύπελλο στον Νικόλα – 3ος ο Στέργιος»

  

  Φλώρινα: 11-01-2015
                                               
«Το Κύπελλο στον Νικόλα – 3ος ο Στέργιος»

Με το δεξί πάτησαν τις πίστες ξιφασκίας το 2015 τ’ αδέρφια Τσώκα κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο 1ο OPEN της χρονιάς, το Κύπελλο Χειμώνα.
Ο 20χρόνος Νικόλας σάρωσε πραγματικά τους αντιπάλους του, 15-12 τον «μόνιμο» Νικητή Γιώργο Αμπάλωφ στον ημιτελικό και 15-8 στον τελικό τον Σάββα Καββαδία κατακτώντας άξια το Χρυσό Μετάλλιο και το 1ο Κύπελλο Ανδρών στην καριέρα του.

Ισχυρή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ψήφος ελπίδας για τους λαϊκούς αγώνες


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμμετέχει στις εκλογές μέσα από τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας με την Πρωτοβουλία για την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση και άλλα ανατρεπτικά ρεύματα, αγωνιστές και αγωνίστριες, στη βάση της κοινής πολιτικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε. 

Η βασιλόπιτα της ΛΕΦΕΔ Φλώρινας (video)


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των μελών της ΛΕΦΕΔ Φλώρινας, στη Λέσχη Αξιωματικών. 

Το Κύπελλο στο Νικόλα – 3ος ο Στέργιος

Με το δεξί πάτησαν τις πίστες ξιφασκίας το 2015 τ’ αδέρφια Τσώκα κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο 1ο OPEN της χρονιάς, το Κύπελλο Χειμώνα. 

Σάρισες: Πρωταθλήτριες οι γυναίκες, στη 2η θέση οι άντρες


Η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε το πρωτάθλημα Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου 2014-2015, ενώ η αντρική ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. 

Ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου (video)


Με επιτυχία διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, το βράδυ του Σαββάτου 10/1/15, στο οικ. Κέντρο «Νυχτέρι» στο Αμύνταιο. 

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις


Αρχίζουν σήμερα Δευτέρα 12 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου.