Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Απόλυση για 20 γιατρούς του ΕΣΥ

 

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία 20 γιατροί του ΕΣΥ που έχουν κατηγορηθεί στην πλειοψηφία τους για χρηματισμό («φακελάκι») αλλά και για γενικότερες παραβάσεις μέχρις ότου ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.
 

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ Καμμία επιπλέον παράταση για τις δηλώσεις

 
Αποφασισμένη να βάλει τέλος στις παρατάσεις των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και στις υπόλοιπες, όπως για παράδειγμα τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, είναι η τρόικα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή».
 

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 600 υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα από το ΥΠΕΘΑ

 
600 υπάλληλοι από το χώρο της Άμυνας θα τεθούν άμεσα σε διαθεσιμότητα. Ο χώρος της Άμυνας, της Υγείας και της Παιδείας είναι αυτοί που θα "ματώσουν" περισσότερο απ΄ όλους . Όπως. συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια
 

2ο Super Natural Lake Festival 2013 - Πρέσπες παραλία Κούλας Πρεσπών

 
Στις 9 - 10  - 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το Super Natural Lake Festival 2013 στήν περιοχή τών Πρεσπών δίπλα στήν λίμνη ....με συμμετοχή συγκροτημάτων από περιοχή Πρεσπών ,Φλώρινας,και Θεσσαλονίκης ......η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη όπως καί τήν πρώτη φορά πού έγινε και είχε τεράστια επιτυχία .

Απόφαση καθορισμού των μέσων Ενεργητικής Προστασίας που θα επιχορηγήσει ο ΕΛ.Γ.Α. το έτος 2013



Τον καθορισμό των μέσων Ενεργητικής Προστασίας που θα επιχορηγήσει ο ΕΛ.Γ.Α. το 2013 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Party νεολαίας Αετού

Παράταση υποβολής δηλώσεων για Α.Φ.Μ. που λήγει σε 1 και 2

Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων για όσους φορολογούμενους το ΑΦΜ λήγει σε 1 και 2, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.
"Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 η προθεσμία (έληγε σήμερα 22 Ιουλίου) ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2013 των φυσικών προσώπων,  με ΑΦΜ που τελειώνει σε 1 και 2.  Οι φορολογούμενοι καλούνται να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους κανονικά", αναφέρει η ανακοίνωση. 

Δηλητήριο Οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι συνάδελφοί μας, οι εκπαιδευτικοί των παιδιών μας Εμείς



 
Ελένη, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα
Ξανθούλα, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα
Ευγενία, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα
Ιωάννα, Βρεφονηπιοκόμος, τόπος Φλώρινα
Θωμάς, Γραφικές Τέχνες, τόπος Φλώρινα
Θωμάς, Ηλεκτροτεχνίτης, τόπος Φλώρινα
Φανή, Νοσηλεύτρια, τόπος Φλώρινα
Βασιλική, Νοσηλεύτρια, τόπος Φλώρινα
Ιωάννης, Χημικός Εργαστηρίων, τόπος Φλώρινα
Αγαπητοί και αγαπητές εκπαιδευτικοί,

ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: «Ούτε ένας εργαζόμενος στο δρόμο»



Με βασικό θέμα τις προτάσεις του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας προς την ΚΕΔΕ που αφορούν στο τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου, όπως ψηφίστηκε στις 17 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, στα γραφεία της ΠΕΔ στην Κοζάνη.

4ο τουρνουά τένις και πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο Τsotakis Place

 
Συνεχίζεται το "4ο τουρνουά τένις " γυναικών-ανδρών στο ανανεωμένο με χλοοτάπητα γήπεδο του τένις του πολυχώρου Tsotakis Place.
Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν:

Αυγουστιάτικο μουσικό αντάμωμα

 
Την Παρασκευή 02/08/2013 και ώρα 21:30, ο «Ερωδιός» σας καλεί σε μια ξεχωριστή ελληνική μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Χρυσοχοίδης" με την οργάνωση του Μορφωτικού και Αθλητικού Συλλόγου "Αστραπή" Μεσονησίου.

Προεγκρίσεις έργων προϋπολογισμού 10 εκ. € υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής



Τις προεγκρίσεις έντεκα έργων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Συγκεκριμένα προεγκρίνονται τα σχέδια σύμβασης των εξής έργων:

Μουσικοχορευτική βραδιά στο Φιλώτα

 
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλώτα σας προσκαλεί σήμερα Τετάρτη 24/7 και ώρα 21:00 σε μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού συντροφιά με τον Κιτσιούλη Δημήτρη και το συγκρότημά του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η μουσική αυτή εκδήλωση αποτελεί τα προεόρτια του 1ου Φεστιβάλ Λόφου που θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Ιουλίου στον λόφο του Φιλώτα.

Επιστολή του Σωματείου “Σπάρτακος” προς τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε.κ. Αρθούρο Ζερβό με θέμα τη πρόσληψη τακτικού προσωπικού και τη χρηματοδότηση Ασφαλιστικού Φορέα ΙΚΑ ΤΑΠ/ΔΕΗ



Κύριε πρόεδρε
Με την παρούσα, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, διότι η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της
χώρας απειλείται πια με σαρωτική διάλυση και κατάρρευση, η οποία δυστυχώς θα γίνει επί των ημερών σας και θα την χρεωθείτε ολοκληρωτικά.

Συνάντηση του περιβαλλοντικού δικτύου PrespaNet στο ψηλότερο σημείο της Πρέσπας

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος του 2011, επιστήμονες από την Κίνα, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ ανέβηκαν στο Έβερεστ και έστειλαν από την κορφή του μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Δύο χρόνια αργότερα, στις αρχές Ιουλίου 2013, το δίκτυο PrespaNet εμπνεύστηκε από αυτή τη δράση, κι έτσι μέλη των τριών περιβαλλοντικών οργανώσεων

Καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ-ΟΑΕΔ



Από τους πρώτους 39.381 δικαιούχους θα ξεκινήσει σήμερα η σταδιακή καταβολή των
οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.

Συνεχίζεται το bazaar βιβλίου στην πόλη της Φλώρινας

Με αφορμή την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης - Πρεσπών και Εορδαίας και το σύλλογο ΑμεΑ Φλώρινας, το βιβλιοπωλείο " Η ΓΩΝΙΑ" του Βασίλη Παπαγιάννη, στο πλαίσιο

Να γκρεμίσουμε το είδωλο των Πανελλαδικών εξετάσεων!

του Γιάννη Μπέτσα*

Το Μάιο του 1902 κυκλοφορούσε από τις εκδόσεις Εστία το βιβλίο του Φώτη Φωτιάδη «Το γλωσσικόν ζήτημα κ’ η εκπαιδευτική μας αναγέννησις», το οποίο όρισε την εμφάνιση του

Έκθεση “ArchiTrace Florina”





Φλώρινα 23/07/2013       

                                                               

«Έκθεση της ομάδας εθελοντών του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. “ArchiTrace Florina” στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης»

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας, από τις 3 Ιουνίου έως και τις 3 Αυγούστου, πραγματοποιεί το Ευρωπαϊκό εθεΣτα﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽υνλοντικό πρόγραμμα “ArchiTrace Florina” στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε