Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ


Με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα συναντήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Οι εκπρόσωποι της επιτροπής, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης,

ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.


Με εκπροσώπους της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατασκευή του οδικού άξονα Φλώρινα- Νίκη ο  οποίος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα στην περιοχή μας και για τον Φλώρινα- Πτολεμαΐδα, ώστε να προχωρήσει η μελέτη και η οδική χάραξη.
Ο κ. Δήμαρχος, δήλωσε στους εκπροσώπους της εταιρίας ότι ο Δήμος θα συνδράμει με κάθε μέσο στη διευκόλυνση υλοποίησης του έργου, ενώ ζήτησε το προσωπικό το οποίο θα εργαστεί στα συγκεκριμένα έργα να προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φλώρινας, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό.
Φλώρινα, 25-02-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε σήμερα η Βασιλική Βουγιούκα (26 χρ.) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών  στο Λονδίνο. Η Βασιλική κατέπληξε τους πάντες μέσα στο Κρύσταλ Πάλας. αφού με την εμφάνισή της δεν άφησε περιθώριο σε κανένα αντίπαλο να την αμφισβητήσει. Εμφάνιση που ανάγκασε ακόμα και την Αμερικάνα Mariel Zaggunis (Νο 1 στον Κόσμο – 2 φορές Χρυσή

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ»


Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με θέμα την «ενεργειακή φτώχεια» της Δυτικής Μακεδονίας,.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Δήμαρχος είπε: 

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία αυτή, αλλά νομίζω ότι την πήρατε κάπως αργά. Η συνάντηση αυτή έπρεπε να γίνει, όταν έκλεισε η

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Σήμερα επισκέπτεται τη Φλώρινα ο Υφυπουργός Υγείας κ.Βαρτζόπουλος Δημήτριος. Η ΝΟΔΕ Φλώρινας ενημερώθηκε για την επίσκεψη του Υφυπουργού με μεγάλη καθυστέρηση και ανεπίσημα. Γι αυτό το λόγο μετά λύπης ενημερώνει ότι θα είναι απούσα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ



Kύριε Δήμαρχε,κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σας πληροφορούμε ότι απο της 12 Ιανουαρίου εως της 25 Φεβρουαρίου είχαμε στους Αναργύρους 7 θανάτους.
Παρακαλούμε θερμά ασχοληθείτε ενεργά για την μετεγκατάσταση των Αναργύρων.
Γιαννης Αναστασιαδης