Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Οι πιο… θανατηφόρες ατάκες!

Mια διαφορετική έρευνα δημοσίευσε η βρετανική Mirror η οποία παρουσιάζει τις δέκα πιο θανατηφόρες ατάκες-προσβολές που έχουν ειπωθεί από δημόσια πρόσωπα.

Υλοποίηση Πιλοτικής Δράσης του προγράμματος Histcape για την προβολή και αξιοποίηση της βιομηχανικής κληρονομιάς

Η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας διαθέτει ένα ιδιαίτερο συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη του βιομηχανικού τουρισμού και αυτό είναι το γεγονός της εκτεταμένης βιομηχανικής δραστηριότητας κυρίως της ΔΕΗ, εδώ και

Έναρξη μαθημάτων της ομάδας πλεξίματος της Λ.Π.Φ.

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Ομάδας Πλεξίματος (βελόνες, βελονάκι), τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, στους χώρους της Λέσχης Πολιτισμού (πρώην ξενοδοχείο Διεθνές). 

Κάθε Σάββατο σκάκι από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Κάθε Σάββατο μετά τις 5 το απόγευμα η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (πρώην ξενοδοχείο «Διεθνές») θα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να παίξει μία παρτίδα Σκάκι. 
Τηλέφωνο 2385022277 (Λέσχη Πολιτισμού) και 6937412010 (κ. Αντωνιάδης Χαράλαμπος).

Η Ακαδημία Μπάσκετ Shooters στην Αθήνα

Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS το τριήμερο 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά με τις αντίστοιχες του, εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, και του ΠΑΛΑΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Δημιουργικής Γραφής. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του

Μαθήματα κλασικής κιθάρας στον «Αριστοτέλη»

Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Μουσικής Σχολής θα λειτουργήσει φέτος τμήμα εκμάθησης κλασικής κιθάρας. Η διδασκόμενη ύλη θα είναι σύμφωνη με τα επίπεδα των ωδείων.
Θα διδάξει ο Παναγιώτης Σουλιώτης. Πληροφορίες και εγγραφές: 
τηλ  6976 628 414

Συνάντηση των μελών της «Πατούσας»

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου και μη, το Σάββατο στις 7 μ.μ. να παραβρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει στην Οδό Ονείρων.

«Το Σπίτι της Γυναίκας σε δράση»

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Φλώρινας «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» προσκαλεί τις γυναίκες του Ν. Φλώρινας σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το σπίτι της Γυναίκας Φλώρινας ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
σήμερα Τετάρτη 16/10/2013 και ώρα 17.30μ.μ 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

         

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                           ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ      ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                               Φλώρινα, 16 Οκτωβρίου 2013

      Αρ. Πρόσκ.: -34-                                                                            Αρ. Πρωτ.: -595-


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΣΕ  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Π Ρ Ο Σ τους κ.κ. :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                                                                                                                                                                                                                Φλώρινα  14-10-2013

                                                                                                                                                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                        Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Φλώρινας προσκαλεί όλους τους φορείς του Νομού Φλώρινας ( οικονομικούς – πολιτιστικούς – αθλητικούς πνευματικούς κ.τ.λ.) σε ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση  την  ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.
                        Στόχος της πρόσκλησης η καταγραφή των προβλημάτων και των δυσκολιών που διαπιστώνουν οι φορείς του νομού μας καθώς και οι λύσεις που προτείνουν για την αντιμετώπισή τους.
                        Την συνάντηση – συζήτηση θα συντονίσει ο βουλευτής και γραμματέας  της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κύριος Παναγιώτης Ρήγας.

                                                                                                                                                                                                -Η-
                                                                                                                                                                                       Ν.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

            

Ημερίδα για την ποίηση του Καβάφη

Το Δ.Σ. της Ένωσης Φιλολόγων προτίθεται να οργανώσει Ημερίδα με θέμα την ποίηση του Κ.Π.Καβάφη και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους φιλολόγους του Νομού να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Κρίνεται

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου: Ομιλία με ελεύθερη είσοδο για γονείς και εκπαιδευτικούς (επισυνάπτεται εικόνα προς επιλογή)


Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
Ομιλία στα Ιωάννινα, με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 με θέματα που αφορούν το παιδί.
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου σε συνεργασία με το Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο «Το παραμύθι της πεταλούδας» και το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής διοργανώνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο Du Lac και ώρα 6.30 μ.μ.,  ομιλία με ελεύθερη είσοδο.

Ερώτηση Για τα ασφαλιστικά προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και επαγγελματιών και την κατάρρευση του ΟΑΕΕ.


Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ) ΓΣΕΒΕΕ, τα οποία επιβεβαιώνονται από τηνEUROSTAT, από το 2010 έως τα μέσα του 2012 οδηγήθηκαν σε διακοπή εργασιών 100.000 επιχειρήσεις. Η πιο πρόσφατη έρευνα

Σύλληψη 50χρονου από τον Αετό Φλώρινας για παράνομη υλοτομία και πώληση

Συνελήφθη χθες (15-10-2013) το μεσημέρι στο Φιλώτα Φλώρινας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, 50χρονος ημεδαπός, κάτοικος Αετού, για παράνομη υλοτομία και πώληση.

Πρωτιές για τους μαθητές της σκακιστικής ομάδας του «Αριστοτέλη»

Το Σάββατο 12-10-2013 πραγματοποιήθηκε το 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Φλώρινας το οποίο διοργανώθηκε από την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.

Ημέρα προβολής του έργου της αρχαιολογικής υπηρεσίας

Στις 20 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γνωριμίας και συνάντησης του κοινού με τα πρόσωπα της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, με τίτλο Πολιτισμικά = Κοινωνικά Αγαθά (από την ανασκαφή, στην

Νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμυνταίου

Έως τις 15 Νοεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι νέες αιτήσεις για συμμετοχή στις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου. 

Σύλληψη δύο ατόμων στο Αμύνταιο για οφειλές προς το δημόσιο

Χθες (15-10-2013) το πρωί στο Αμύνταιο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου συνέλαβαν, δύο ημεδαπούς, 57 και 82 χρονών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

"Ένα πουλί, καλό πουλί…"


Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα φοιτητών «Μουσικό Πολύτροπο» παράσταση με τίτλο «Ένα πουλί, καλό πουλί…».

Σε απευθείας σύνδεση με τους πελεκάνους

Το πρόγραμμα τηλεμετρικής παρακολούθησης των αργυροπελεκάνων που ξεκίνησε η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών το 2012 έχει αρχίσει να δίνει πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Τα πρώτα στοιχεία που μας στέλνουν οι πομποί τους φανερώνουν εκτεταμένη χρήση όλου του Διασυνοριακού