Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τεστ: Δείτε πιο χρώμα ταιριάζει στη διάθεσή σας!

Κατά πόσο, λοιπόν, κάθε χρώμα επηρεάζει τη διάθεσή μας ή και κατά πόσο τα... χρώματα που βλέπουμε και επιλέγουμε αλλάζουν τη διάθεσή μας;

Δεν χωράει αμφιβολία ότι χρώματα και συναισθήματα είναι άρρητα συνδεδεμένα μεταξύ τους, συγκεκριμένα χρώματα μάς γεννούν συγκεκριμένα συναισθήματα.

Τα πιο τρελά κουρέματα όλων των εποχών!

Όταν ο μπαρμπέρης έχει ταλέντο, το μαλλί γίνεται έργο τέχνης …

7 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να έχεις - Διάβασέ τα...

Σύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:

Φούσκωσε φούσκωσε και στο τέλος...έσκασε! Σοκαριστικές φωτογραφίες

Ο Greg Valentino, είχε μόνο ένα στόχο στη ζωή του. Να κάνει γυμναστική, να φουσκώνει τους μύες του και να σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ.
Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο Greg, στην κυριολεξία “έλιωνε” στους πάγκους των γυμναστηρίων, έκανε κοιλιακούς, έκανε πους απς, και βάρη.

Τενίστρια αλλάζει εσώρουχο στο γήπεδο! [video]

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο, να αλλάζει εσώρουχο μια αθλήτρια εν ώρα αγώνα, όμως συμβαίνει κατά καιρούς, με το βίντεο της Σέρβας τενίστριας...
Ελενα Γιάνκοβιτς να αποτελεί ένα από τα πιο καυτά «κομμάτια» της σχετικής λίστας.

Αναζήτηση εθελοντών από την «Πατούσα» (video)


Πρόσκληση προς όλους τους φιλόζωους να βοηθήσουν με το θέμα των αδέσποτων απευθύνουν τα μέλη της «Πατούσας». Σε χθεσινή συνάντηση τους συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά στη Φλώρινα εικόνες φρίκης.

«To be Greek»...ένα βίντεο ορισμός τι σημαίνει να είσαι Έλληνας





Ένα βίντεο με τον τίτλο «To be Greek» κάνει το γύρο του διαδικτύου και τονώνει το ηθικό των Ελλήνων όπου κι αν βρίσκονται. Απλοί αλλά και πετυχημένοι στον τομέα τους Έλληνες που μετανάστευσαν δίνουν το δικό τους ορισμό για το «τι σημαίνει να είσαι Έλληνας».
Δείτε το βίντεο: 

Φλώρινα: Ενιαίο ψηφοδέλτιο και υποψήφιος δήμαρχος κοινής αποδοχής.



Το  πως θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές μέχρι σήμερα (με τι σύστημα) δεν το γνωρίζουμε, το μείζον είναι να βρεθεί τρόπος για ενιαίο ψηφοδέλτιο και υποψήφιος δήμαρχος κοινής αποδοχής.
Αν  βρισκόταν ένα πρόσωπο που θα είχε όλα τα προσόντα τυπικά και ουσιαστικά να αναλάβει τα ηνία του ενιαίου ψηφοδελτίου και την τύχη του Δήμου θα ήταν ευχής έργον!