Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!! Κυκλοφορεί γυμνή στη Βαρκελώνη




Κυκλοφορεί ανέμελα και απροκάλυπτα ολόγυμνη στους δρόμους της πόλης...βολτάρει με το ποδήλατό της στα σοκάκια και φωτογραφίζεται στα αξιοθέατα...

ΤΟΥΡΚΙΑ: Πιάστηκε σε κάμερα να βιάζει αγελάδα!




H βιασθείσα αγελαδίτσα στη φωτό, όπως παρουσιάστηκε στα τουρκικά ΜΜΕ... για να μην παραβιαστούν τα προσωπικά της δεδομένα!

Έπαθε κάταγμα... πέους εξαιτίας του άγριου σεξ!




Το άγριο σεξ οδήγησε σε μία οδυνηρή εμπειρία για έναν 32χρονο Ιταλό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα πέους.

Άνθρωποι που… αρνήθηκαν να πεθάνουν!




Μπορεί να είχαν τύχη ή να γνώριζαν καλά το παιχνίδι της επιβίωσης σε δύσκολες συνθήκες. Ό,τι κι αν συνέβη πάντως οι 16 άνθρωποι που θα δείτε στη συνέχεια είχαν κότσια και τσαγανό και κατάφεραν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να ξεγελάσουν το θάνατο. Γιατί έφτασαν ένα βήμα πριν το τέλος και όμωςη ζωή συνέχισε να τους χαμογελά…

Περιμένουν το... 17ο παιδί τους




Η Christi και ο Dave Cason από την περιοχή Lake Elsinore της Καλιφόρνια πρόκειται να αποκτήσουν το 17ο παιδί τους, κι όμως αισθάνονται ότι η οικογένειά τους δεν είναι ακόμη… «ολοκληρωμένη»!

Το χτύπησε το "τεκνό"!!! Ο έρωτας την... βάρεσε στα 106 της χρόνια μέ έναν νεαρό μόλις 73 ετών!




Δηλώνει πως είναι ανεύθυνη και ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα για γάμο...
Το γεγονός ότι έχουν 33 χρόνια διαφορά είναι το λιγότερο περίεργο στη σχέση τους. Η Μάτζορι Χέμερντ, 106 ετών, τα έφτιαξε με τον Γκάβιν Κρόφορντ, ένα... σχολιαρόπαιδο που μόλις έκλεισε τα 73.

Αυτοί είναι οι οκτώ πιο περίεργοι φόροι στον κόσμο!




Η οικονομική κρίση στη χώρα συνεχώς επιδεινώνεται, τα ταμεία του κράτους είναι άδεια, καθώς οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν φαίνονται διατεθειμένες να...περικόψουν τις περιττές δαπάνες, αλλά προτιμούν να μειώνουν μισθούς και συντάξεις και να επιβάλουν συνεχώς νέους φόρους.

Η ταπεινοφροσύνη του Βαπτιστού1


Σάββατο Διακαινησίμου, Ιω 3,22-33
Υπήρξε κάποια μικρή χρονική περίοδος κατά την οποία συνέπεσε να βαπτίζουν και ο Ιωάννης ο βαπτιστής και ο Χριστός σε διπλανές περιοχές. Μια παράλληλη δράση και ένας σεβασμός του πρώτου προς τον Ιησού. Ο ευαγγελιστής Ιωάννης μας ιστορεί σχετικώς στην περικοπή μας.

Έντονη αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Γιώργου Σβώλη, για το νέο πρόγραμμα "Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών".

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το νέο πρόγραμμα "Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών" το οποίο προκηρύχθηκε την Πέμπτη 9 Μαίου 2013 από το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Τουρισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Σβώλης δήλωσε:

Αιμοδοσία από την ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε.



Την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία της ΓΑΙΑ Τεχνική Α.Ε. η οποία αποτελεί συνέχεια του προγράμματος αιμοδοσίας της εταιρίας που ήδη έχει διαθέσει 70 φιάλες αίμα.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. Ε. ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ


Συνάντηση με το Προεδρείο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε το πρωί της Παρασκευής (10/5) η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ. κ. Ευγενία Ουζουνίδου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο συνεργατών της.
Εξειδικευμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ενέργεια, τον ορυκτό πλούτο, την ανάγκη να στηριχθεί με κάθε τρόπο ο λιγνίτης, ώστε να εξακολουθεί να αποτελεί το εθνικό μας

Νεαροί άνθρωποι αγιογράφησαν με γνώμονα την ψυχή τους για κοινωφελείς σκοπούς – Στο Πινάκιο μιλά η δασκάλα τους κα. Ιωάννα Καραδημήτρη – Δελαπόρτα



Η δασκάλα των παιδιών η κα.  κα. Ιωάννα Καραδημήτρη – Δελαπόρτα

«Αρκετοί παραξενεύτηκαν με το μαύρο φόντο στις εικόνες των παιδιών. Δε θα είχαν όμως την ίδια απορία αν τα ρωτήσουν πώς είναι σήμερα ο κόσμος γύρω μας. Τα παιδιά παράλληλα λοιπόν με τον σκοπό της έκθεσης που προανέφερα, θέλουν να περάσουν κι ένα μήνυμα ελπιδοφόρο στον κόσμο : πως τώρα που μας έμαθαν να τα βλέπουμε όλα μαύρα, μέσα απ’ το σκοτάδι τελικά μπορεί να βγει ένα δυνατό, καταλυτικό φως. Η απεικόνιση των αγιοποιημένων μορφών, έρχεται να παραμερίσει το σκοτάδι και να απλώσει παντού την ελπίδα»

ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ - 2Οη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΝΔΡΩΝ

Την Κυριακή 12 / 05 / 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ Ανδρων της ΕΚΑΣΔΥΜ ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ υποδέχεται την ομάδα των Ελιμείων  με στόχο την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών της ΕΚΑΣΔΥΜ. Είσοδος ελεύθερη.

1ο τουρνουά 5x5 mini handball στο Φιλώτα

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 2η αγωνιστική του 1ου Τουρνουά 5Χ5 mini handball 2013, που θα διεξαχθεί στο ανοικτό γήπεδο του Γυμνασίου Φιλώτα, την Κυριακή 12/5/2013 από τις 8.30 π.μ. ως στις 13.30μμ.

 

...μια φορά και έναν καιρό


Εγγραφές μελών στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές μελών στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στην Περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Θεατρική παράσταση από το γυμνάσιο Αμυνταίου

Με μεγάλη χαρά σάς προσκαλούμε στη θεατρική παράσταση «Το κουτί της Πανδώρας», που θα ανεβάσουν οι μαθητές του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Γυμνασίου Αμυνταίου τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες Ωρολογά Θεοδώρα, Γρομπανοπούλου Καλλιόπη
Ο Διευθυντής Ρώμας Ορέστης

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…


Κατέληξε η αρκούδα που τραυματίστηκε, την Μ. Τρίτη 30/4, στο 4ο τροχαίο ατύχημα για το 2013

Η ενήλικη αρσενική αρκούδα βάρους 180 κιλών, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από τις Ομάδες Άμεσης Επέμβασης των περιβαλλοντικών οργανώσεων ΚΑΛΛΙΣΤΩ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο στον κύριο άξονα της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στο ύψος του κόμβου του Ταξιάρχη.

προσκληση για γιορτή μητέρας



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   
       Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου,  σας προσκαλεί στη Γιορτή της Μητέρας, στην αίθουσα του  Κ.Ε.Φ.Ο, την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013, μετά την εκκλησία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου της συγχωριανής μας, Άννας Μητσοπούλου, με τίτλο, «Φώτισες τη ζωή μου». Την κεντρική ομιλία για τη γιορτή θα πραγματοποιήσει, η Σχολική Σύμβουλος της Α’ Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, κα Όλγα Μούσιου Μυλωνά..

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


ΜΕΤΡOYN ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ….ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!



(αυτή την εικόνα θα συναντήσουν οι παίκτριες του Αμύντα στο Φιλίππειο) 

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης έχει ξεκινήσει και στον Αμύντα Αμυνταίου, παίκτριες ,τεχνικό τιμ και διοίκηση παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, εν όψει της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει τη Κυριακή 12/5 στις 15:00 στο Φιλίππειο της Βέροιας.
Και μπορεί η έκβαση της αναμέτρησης να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μάχη της εξέδρας φαίνεται να έχει ήδη κερδηθεί, καθώς η κινητοποίηση των φίλων της ομάδας αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, δίνοντας στις παίκτριες τα απαραίτητα ερείσματα προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.
Η προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για το Νίκο Γιώσκο , ο οποίος με την σειρά του έκανε έκκληση προς τους πολίτες του Δήμου, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας , αναγάγοντας  τον αγώνα σε υπόθεση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.
Η αποστολή της ομάδας καθώς και οι φίλαθλοι θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής στις 12:30, από την πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΔΟΘΗΚΕ:
<<ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ
!>>

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 10-05-2013


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Η δεύτερη Κυριακή του  Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μια ξεχωριστή ημέρα για όλες τις μαμάδες του κόσμου.
Μάνα, Μητέρα, Μανούλα, Μαμά˙ όπως και να το πει κανείς, όποια λέξη κι αν διαλέξει θα ακουστεί το ίδιο γλυκά. Γιατί η μάνα σε κάθε δυσκολία είναι δίπλα στο παιδί της να του κρατά το χέρι˙ να το φροντίζει˙ να διώχνει κάθε πόνο. Γιατί μια αγκαλιά από τη μανούλα, ένα τρυφερό χάδι κάθε

Προκήρυξη του ΕΟΤ για 10.000 θέσεις

Πρόγραμμα που αφορά στην υλοποίηση δράσης για 10.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο του Τουρισμού, παρουσίασαν ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 81χρονης στα Βαλτόνερα

Σήμερα (10-05-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν στην Φλώρινα, 62χρονο ημεδαπό για ανθρωποκτονία σε βάρος 81χρονης ημεδαπής.

Παιδική χορευτική συνάντηση

Την Κυριακή 9/6/13 και ώρα 12:00 ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνει συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων,στο Νέο Πάρκο, από Συλλόγους Ηπειρωτών της Μακεδονίας.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως 20/5 για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος,πληρ. 6983505618 κ. Καλδάνης Κων/νος και 6947155633 κα.Γάκη Ευγενία,είσοδος ελεύθερη.Σας περιμένουμε για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παδιά που τιμούν και διατηρούν τις παραδόσεις μας.
Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος Καλδάνης Κων/νος 
η Γεν.Γραμματέας Γάκη Ευγενία

Ευχαριστήριο για διάθεση οχημάτων για πλύσιμο δρόμων και υλικών υποδομής

Ο Δήμος Αμυνταίου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ιδιωτική εταιρία ΓΑΙΑ Α.Ε. για τη διάθεση ειδικών υδροφόρων οχημάτων, που συνέβαλαν στο πλύσιμο και την αποκατάσταση των δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Μανιακίου μετά την καταρρακτώδη βροχή και την εκτεταμένη μεταφορά λάσπης μέσα στον οικισμό.
Επίσης, ευχαριστεί την ιδιωτική εταιρία CAO Hellas για τη διάθεση υλικών υποδομής για αποκατάσταση των δρόμων, όπως και όλους τους πολίτες που εργάστηκαν με τα μηχανήματά τους ανταποκρινόμενοι άμεσα και αποτελεσματικά.
Αμύνταιο, 10 Μαΐου 2013
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης"


           
                                                                          Φλώρινα 10/5/2013

                                 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την άρνηση της κ. Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο σύντομο χαιρετισμό μου εξήρα την προσπάθεια και το αγώνα της κ. Νικοπούλου παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διιστάμενες απόψεις ακόμα και της Δ.Ο.Ε., γιατί πιστεύω, ότι τα κίνητρά της έχουν καλές προθέσεις.

Καταγραφή Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Φλώρινα  10 /  5  /  2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ. ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Αριθ. Πρωτ. 3841

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ



               ΚΑΙ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ








Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο Πτολεμαίων 1
Τ.Κ.  53100



Πληροφορίες: Α. ΝΟΒΑΤΣΙΔΟΥ



Τηλ: 23850-54482


                                                                                                           


        ΘΕΜΑ: «Καταγραφή Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκών».

Για την πληρέστερη ενημέρωση, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, παρακαλούμε ώστε να  φροντίσετε να ανακοινωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η υποχρέωση καταγραφής από τους κατόχους – αγρότες του Νομού μας, του  επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ( ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΤΗΡΩΝ, ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΡΟΥ κ. λ. π. ).


                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Στο πλαίσιο εναρμόνισης της οδηγίας 2009/128/ΕΚ σχετικά με «τον καθορισμό πλαισίου

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 12 Μαΐου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας


Όποια λέξη κι αν χρησιμοποιήσει κανείς - μάνα, μητέρα, μαμά -  μπρος στα μάτια του εμφανίζεται η πιο γλυκιά εικόνα. Μια εικόνα στοργής, αγάπης, τρυφερότητας, δύναμης και ελπίδας.

Καταγραφή Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκών


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Φλώρινα  10 /  5  /  2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ. ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Αριθ. Πρωτ. 3841

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ



               ΚΑΙ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ








Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο Πτολεμαίων 1
Τ.Κ.  53100



Πληροφορίες: Α. ΝΟΒΑΤΣΙΔΟΥ



Τηλ: 23850-54482


                                                                                                           


        ΘΕΜΑ: «Καταγραφή Επαγγελματικού Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκών».

Για την πληρέστερη ενημέρωση, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, παρακαλούμε ώστε να  φροντίσετε να ανακοινωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η υποχρέωση καταγραφής