Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε 8 αλήθειες για το μέγεθος του πέους

 
Τελικά είναι θέμα μήκους ή πλάτους; Παίζει ρόλο η τεχνική για να ικανοποιήσει κάποιος μια γυναίκα, ή αρκεί να διαθέτει “πλούσια” προσόντα; Και όταν λέμε “πλούσια” τι εννοούμε; Ποιο είναι το φυσιολογικό μήκος ενός πέους και πότε ένα πέος θεωρείται μικρό ή μεγάλο; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις μεταξύ ανδρών στις οποίες σήμερα σας δίνουμε απαντήσεις. Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο για τις 8 αλήθειες για το πέος...

“Όχι σε μονομερείς ενέργειες! Αναγνωρίζουμε το χρέος!”


Επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται ότι η πόρτα της εξουσίας ανοίγει, άρχισαν σιγά σιγά να βάζουν τα πράγματα σε πιο ρεαλιστικές διαστάσεις.
“Ο Σύριζα δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες. “Η ακύρωση των μνημονίων θα έρθει μετά από συνεννόηση με τους δανειστές. Εμείς αναγνωρίζουμε το χρέος απλά θα το επαναδιαπραγματευτούμε” ανέφερε ο κ.Μπαλάφας στους Καπουράκη – Οικονομέα σήμερα.
Όπως καταλάβατε, ο Σύριζα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία ακύρωση μνημονίων, καμία μονομερή ενέργεια (μην στεναχωρήσουμε τους δανειστές) και φυσικά καμία διαγραφή χρέους.Όσο για την επαναδιαπραγμάτευση, μας τα είπαν και άλλοι!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανησυχίες Πανεπιστημιακών για τις συγχωνεύσεις ΑΕΙ


Το προεδρείο της ΠΟΣΔΕΠ της συνδικαλιστικής, δηλαδή ηγεσίας των πανεπιστημιακών κάνει λόγο για τις ανησυχίες της ότι το σχέδιο «Αθηνά» θα οδηγήσει στη συρρίκνωση της δημόσια εκπαίδευσης.