Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης

Τη στήριξή του στα προβλήματα του κλάδου των αστυνομικών υπαλλήλων έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης.
Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν τα θέματα της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, αλλά και η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών που οδηγεί σε κλείσιμο αστυνομικών τμημάτων.
Ο κ. Καρυπίδης εξέφρασε την αντίθεσή του στη συρρίκνωση των δομών της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Μακεδονία και τόνισε ότι στόχος διεκδίκησης είναι η ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που μειώνουν την αποτελεσματικότητα, προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και των ίδιων των αστυνομικών.


FW: ΔΤ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ

                           

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 30-10-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650, 52652
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52650

e-mail
:
press@pdm.gov.gr
pr@pdm.gov.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη διυπουργική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής συμμετείχε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών  Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.

Κατά την τοποθέτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Ελισσάβετ Παναγιωτίδου υπογράμμισε τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και την ανάγκη εφαρμογής ειδικών μέτρων, όπως η εφαρμογή ειδικού τιμολογίου ρεύματος και μειωμένης τιμής πετρελαίου θέρμανσης, ως αντισταθμιστικά οφέλη και προκειμένου να περιοριστεί η χρήση ακατάλληλων για θέρμανση ορυκτών καυσίμων. 

Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια που επηρεάζει σημαντικά τη ζωή και το συναισθηματικό κόσμο τόσο του ασθενή όσο και της οικογένειάς του, ανεξάρτητα από την έκβαση της νόσου.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Ο. Κοζάνης: Εκδήλωση για τον Μακεδονομάχο Καπετάν-Φούφα, ενημερωτικές δράσεις στην Εορδαία Κοζάνης.


Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ήρωα Μακεδονομάχο Καπετάν-Φούφα, στην ομώνυμη κοινότητα της Εορδαίας Κοζάνης.

ΔΤ 30.10.2014 ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ευρεία αποδοχή η Τάσα Σιόμου
Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Με ευρεία πλειοψηφία και σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2014 η εκλογή της πρώτης Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης για τη Δυτική Μακεδονία Τάσας Σιόμου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΟΦ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΑΟΦ)
Ο Αθλητικός  Όμιλος  Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές στην Χιονοδρομία (Αλπικό-Δρόμοι  Αντοχής), θα ξεκινήσουν τη  Δευτέρα 3-11-2014 και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 10-11-2014. Οι προπονήσεις αφορούν 10μηνη συνεχή απασχόληση των παιδιών με:
α) Σκι τον Χειμώνα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡ. ΜΕ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ


                                                                    ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σύσκεψη εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας με φορείς του Δήμου Πρεσπών.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, σύσκεψη εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου με τον Δήμαρχο του Δήμου Πρεσπών κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη, τους αντιδημάρχους και εκπροσώπους των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Πρεσπών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_Αχιλλέας Μπέος: Δήμαρχος και μπόγιας!


ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ –
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ/ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
28/10/2014
Αχιλλέας Μπέος: Δήμαρχος και μπόγιας!

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα στον τύπο και καταγγελίες των φιλοζωικών σωματείων σχετικά με τις έκνομες ενέργειες του δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έδωσε εντολή σε ακατάλληλο προσωπικό να προχωρήσει στην παράνομη περισυλλογή των αδέσποτων της πόλης και στον εγκλεισμό τους σε χώρο τον οποίο ο ίδιος ονόμασε καταφύγιο, αν και δεν πληροί καμία από τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία προδιαγραφές.

Καινοτόμος δράση από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Φλώρινας!





Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, λίγα λεπτά πριν τις εννιά το πρωί, το Εκκλησιαστικό Λύκειο σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας προέβησαν στον καθαρισμό της Πλατείας Γεωργίου Μόδη!
Ο στόχος της δράσης είναι αφ ενός να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές σε περιβαλλοντολογικά θέματα και αφ ετέρου ο  εκπαιδευτικός χαρακτήρας που  ανταποκρίνεται στην ανάγκη των καιρών να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό με την αρμονική συνεργασία όλων.
Το Εκκλησιαστικό Λύκειο έγινε «σημαιοφόρος της ανιδιοτελούς» συμμετοχής ως προς το καθαρό περιβάλλον όπως υπαγορεύει το πρότυπο του ενεργού πολίτη.
Ο διευθυντής του λυκείου κ. Ισπυρίδης Δήμος μας δήλωσε ότι η παραπάνω δράση γίνεται για πρώτη φορά και επιθυμία του είναι να εξακολουθήσει σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου  προμήθευσε τους μαθητές  ειδικά φωσφορούχα γιλέκα, σκούπες και σάκους απορριμμάτων, επίσης διέθεσε ένα σάρωθρο προκειμένου να βοηθήσει το έργο των μαθητών.


Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πανηγυρική Εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου στην αίθουσα του "Αριστοτέλη"



                                                               ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην αίθουσα του «Αριστοτέλη».

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του «Αριστοτέλη», η πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, που διοργάνωσε η περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

«Η προσδοκία της παραγωγικής ανασυγκρότησης ξαναενώνει την κοινωνία μας»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

28 Οκτωβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: «Η προσδοκία της παραγωγικής ανασυγκρότησης ξαναενώνει την κοινωνία μας».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
            «Για να ξαναενωθεί η ελληνική κοινωνία που, δυστυχώς, διχάστηκε τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται μια νέα προσδοκία. Και την προσδοκία αυτή τη δημιουργεί ο πρωτογενής τομέας, ο τομέας που πρωτοστατεί στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Γι΄ αυτό στρέφει το βλέμμα της πάνω του όλη η ελληνική κοινωνία, επειδή έχει αντιληφθεί πως είναι πραγματικά αυτός που γεννά την προσδοκία που τόσο έχουμε ανάγκη».

Τ.Ο. Κοζάνης: Ομιλία για πρωτογενή-αγροτικό τομέα.


Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε ομιλία για την πρωτογενή-αγροτική παραγωγή από τον συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα.