Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΔΗΜΑΡ


Νίκη Φούντα
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Αθήνα,  20 .9.2013

Δελτίο Τύπου

«Έκθετη η χώρα μας έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
για τη μη κύρωση της συμφωνίας για την προστασία των Πρεσπών»

Σοβαρό πλήγμα για τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, αλλά και για την προστασία του οικοσυστήματος των Πρεσπών, αποτελεί η μη κύρωση της τετραμερούς Συμφωνίας μεταξύ των τριών κρατών που μοιράζονται τις Πρέσπες (Ελλάδα, Αλβανία και Π.Γ.Δ.Μ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τρία χρόνια μετά την υπογραφή της και η χώρα μας, δυστυχώς, παραμένει ο μόνος εταίρος που δεν την έχει κυρώσει.  

Αντιφασιστική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας


Ποιοί προσλαμβάνονται στην ΕΡΑ Φλώρινας


ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ***643 Α.9 ΔΕ Διοικητικών Οικονομικών Ρ/Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΟΥΓΛΑΣ ***784 Β.8 ΤΕ Ηλεκτρονικών Ρ/Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ***686 Β.15 ΔΕ Τεχνικών Ηλεκτρονικών Ρ/Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ***267 Γ.35 ΔΕ Μουσικών Παραγωγών – Επιμελητών Ρ/Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΘΩΜΑΙΣ ΑΔΑΜΟΥ ***647 Ε.1 Δημοσιογράφοι Ρ/Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Γ.Δακής: Όχι στη βαρβαρότητα, όχι στο διχασμό


Πρέπει να υψώσουμε τείχος αντίστασης στις πράξεις διχασμού και αλληλοεξόντωσης του Ελληνισμού. Έχουμε υποχρέωση να προασπίσουμε τις κοινές μας αξίες, τις κατακτήσεις μας, τη Δημοκρατία που εμπεδώσαμε με αίμα και ιδρώτα και να πούμε όχι στη βαρβαρότητα που θέλει να καταστρέψει τον πολιτισμό μας, που θέλει να τινάξει στον αέρα τη Δημοκρατία μας και να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω. Και εμείς εδώ οι

Σημαντική καθυστέρηση στο πρόγραμμα «Εξοικονομ​ώ κατ’ οίκον» για τις Περιφέρειες Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας

Η μεγάλη καθυστέρηση της κυβέρνησης και του υπουργείου σχετικά με την απεμπλοκή του προγράμματος «εξοικονομώ κατ ‘οίκον» για τις περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας μας οδήγησε στην εκ νέου κατάθεση ερώτησης αναφορικά με την πορεία του προγράμματος.
Πέρασαν πέντε μήνες από τότε που ο υπουργός δήλωνε «υπεύθυνα» ότι θα «ανοίξει» το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον» το Σεπτέμβρη και δε

Ξεκινούν τα μαθήματα του τμήματος Χορευτικής Γυμναστικής του ΠΑΣ Φλώρινας


Ξεκινούν τα μαθήματα του τμήματος Χορευτικής Γυμναστικής του "Π.Α.Σ. Φλώρινα" την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013. 
Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τα τμήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη δασκάλα του Τμήματος κ. Βάσια Θεοχαροπούλου στο τηλέφωνο 6946414196

Ευχαριστήριο της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου

Η Διεύθυνση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ Φλώρινας, το Σωματείο των Νεφροπαθών και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κοΠατσακιώτη Βασίλειο, για την ευγενική δωρεά ξύλινου φοριαμού, φιλοτεχνημένου εκ του ιδίου προς καθημερινήν χρήσην στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Εκ της διευθύνσεως της Μονάδας

Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας


Ενημερωθήκαμε πως μέχρι στιγμής, 18/09/2013, δεν έχουν τοποθετηθεί από το υπουργείο αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί για τη στήριξη του τμήματος. Γνωρίζουμε πως έχουν ζητηθεί αποσπάσεις δέκα εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν ζωτικό ρόλο στην πρακτική άσκηση, την τεχνική υποστήριξη και την διεξαγωγή των υποχρεωτικών μαθημάτων. 

Πρόγραμμα διαχείρισης ογκωδών αποβλήτων από τη ΔΙΑΔΥΜΑ


Ξεκίνησε από τη ΔΙΑΔΥΜΑ το πρόγραμμα συγκέντρωσης και ορθολογικής διαχείρισης των ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. Στις εγκαταστάσεις των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) της ΔΙΑΔΥΜΑ σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, έχουν τοποθετηθεί ειδικά container για τη συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων, με στόχο την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωσή τους. 

32,9% η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία το β’ τρίμηνο του 2013


Στο 27,1% ανήλθε η ανεργία στο δεύτερο τρίμηνο 2013, έναντι 27,4% στο πρώτο τρίμηνο 2013. Στο τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2012 το ποσοστό ανεργίας ήταν 23,6%. 

Στη Β ζώνη ο Φιλώτας σε προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στο Ορυχείο Αμυνταίου

Μετά την εξαγγελία από το Δ.Σ. της ΔΕΗ που ορίζει το Φιλώτα στην Β ζώνη στις προσλήψεις της ΔΕΗ για το Ορυχείο Αμυνταίου-Φιλώτα, ο Πρόεδρος του Τοπικού κ. Γκώτης με τα μέλη του Τοπικού,

Η κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Τα φασιστοειδή τσιράκια του κεφαλαίου χτύπησαν για άλλη μια φορά μες στο σκοτάδι. Όπως πριν λίγες μέρες στις 12 Σεπτέμβρη στην εργατούπολη του
Περάματος, ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και  της ΚΝΕ, έτσι και προχθές στο Κερατσίνι. 
     Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

«Ευχαριστώ» του Άρη για την φιλοξενία που έτυχαν στη ΦλώριναΑνακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλώρινας, αλλά και όσους συνέβαλαν για την καλύτερη φιλοξενία τους εκεί, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης
Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να αθληθούν με ασφάλεια

Απαλλαγή από το χαράτσι 2013 τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά

Με εγκύκλιο που έχει εκδόσει το υπουργείο Οικονομικών εξειδικεύει τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ώστε να δίνεται απαλλαγή απο το χαράτσι 2013 αλλά και ή δυνατότητα μείωσης ή πληρωμής του σε δόσεις.

«Αγρομετεωρολογικά Συστήματα και οι Χρήσεις τους Στη σύγχρονη Γεωργία»


1a
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 19-09-2013, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα ημερίδα με θέμα «Αγρομετεωρολογικά Συστήματα και οι Χρήσεις τους Στη σύγχρονη Γεωργία» . Η ημερίδα οργανώθηκε με την ευκαιρία της

Συνέντευξη από το Σύλλογο Δασκάλων – Νηπιαγωγών Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ψήφισμα καταγγελίας για τη δολοφονία του Π. ΦύσσαΗ γενική συνέλευση των καθηγητών της ΕΛΜΕ  Φλώρινας  καταγγέλλει  ομόφωνα την αποτρόπαια δολοφονία του Παύλου  Φύσσα από φασίστες δολοφόνους. Η δράσηνεοναζιστικών ομάδων δεν έχει καμιά θέση στη χώρα μας.
Οι εκπαιδευτικοί μαζί με όλους τους εργαζόμενους δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η τρομοκρατία.
ΕΛΜΕ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 19/9/2013

Δήλωση Διοικητή ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρήσεων για την Πρόσληψη Ανέργων ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.200 ανέργων έως 35 ετών, πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ.Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

Το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.

Αναλυτικά :
Θύελλα Φιλώτα- Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα
Απόλλων Αμμοχωρίου- Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας

Άρης Λόφων- Ιτιά Ιτιάς

Ελλάς Άνω Καλλινίκης- Ερμής Αμυνταίου  

Ρεπό    Μελιτεύς Μελίτης

Ηρακλής Αρμενοχωρίου- Αίας Αμμοχωρίου

ΠΑΣ Φλώρινα- Δικέαφαλος Αετός Αγίας Παρασκευής

Δήλωση του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου για την επανατοποθέτηση 1.250 εκπαιδευτικών σε δομές του Υπ. Παιδείας

Σε συνέχεια της ψήφισης του Νόμου την προηγούμενη εβδομάδα, με τις διατάξεις του οποίου συστάθηκαν 325 θέσεις διοικητικού προσωπικού σταΙνστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, και στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπέγραψε

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 26 Σεπτεμβρίου 2013ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 σε Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

3o τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στον Αετό


Πρόγραμμα εκμάθησης της γραφής τυφλών BRAILLE στην Κοζάνη

Η Α.Μ.ΚΕ. “Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης” έχοντας ως στόχο την Κοινωνική Προσφορά και την Επιμόρφωση οργανώνει στην Κοζάνη Πρόγραμμα Εκμάθησης της Γραφής των Τυφλών BRAILLE σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Καλούμε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης να το παρακολουθήσουν.

Οινοποιείο της χρονιάς το Κτήμα ΑΛΦΑ

Στο ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, που βρίσκεται στο Αμύνταιο της Φλώρινας, απονεμήθηκε η τιμητική διάκρισηΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013 από το περιοδικό «Wine & Spirits» και μάλιστα στην επετειακή 10η χρονιά ανάδειξης των 100 παγκοσμίως κορυφαίων οινοποιείων.

Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για την πρόσληψη 587 ατόμων στην ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών αρχαιοτήτων

Τα συγκεκριμένα άτομα θα συνάψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με στόχο τη διενέργεια της σωστικής ανασκαφικής έρευνας στις ζώνες και Ε του οικισμού Ανάργυροι ΙΧ στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου για τις ανάγκες της.
Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

Επιστολή του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

ΘέμαΣτην άνοιξη του 2014, εναποθέτει τις ελπίδες της η Δυτική Μακεδονία, για την ουσιαστική εκκίνηση του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».  Βελτιωτικές θέσεις και προτάσεις του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. επί του Προγράμματος.

Σχετικά: Επιστολή Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. 292/28-3-2013.

Αξιότιμοι Κύριοι,

Νέες διευκρινήσεις για το ΦΠΑ στην εστίαση έδωσε με εγκύκλιό του το υπ. Οικονομικών


Νέες διευκρινήσεις για το ΦΠΑ στην εστίαση έδωσε με εγκύκλιό του το υπ. Οικονομικών
Καινούριες διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του ΦΠΑ στην εστίαση έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, η Γενική Διεύθυνση Φορολογίας Εισοδήματος του υπουργείου Οικονομικών απαντώντας σε ερώτημα φορολογουμένων που ζητούσαν πληροφορίες αναφορικά με τον εφαρμοστέο συντελεστή ΦΠΑ στις υπηρεσίες εταιρείας με άδεια λειτουργίας «Εστιατορίου – Κέντρου διασκέδασης με συγκρότηση εστιατορίου» διευκρίνισε ότι  τα κέντρα διασκέδασης βαρύνονται με ΦΠΑ 23%, ενώ τα εστιατόρια που έχουν ζωντανό μουσικό πρόγραμμα πληρώνουν ΦΠΑ 13%.

Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνα από το Εθνικό Αποθεματικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ημερ.:   19/09/13
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                           Αρ. Πρωτ:8101
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝ, & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝ. & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο                                  ΠΡΟΣ: Γραφείο Τύπου             
Τ.Κ            : 53100                                             Περιφερειακής Ενότητας          
Πληρ.         : Φ. Γκέσου                                     Φλώρινας
Τηλ.            : 2385350544                                
Fax             : 2385350539                                 
e-mail        : u12410@minagric.gr              
                          


    ΘΕΜΑ: «Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνα από το Εθνικό Αποθεματικό»

Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών του Νομού, παρακαλούμε ώστε να φροντίσετε να διανεμηθεί η παρακάτω ανακοίνωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνα από το Εθνικό Αποθεματικό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ
Το Σάββατο 21/9 στις 19:00, ο Αμύντας Αμυνταίου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε μια φιλική αναμέτρηση που τα έσοδα της θα διατεθούν για Φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη εικόνα της αγωνιστικής ετοιμότητας των δύο ομάδων, 1 μήνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του πρωταθλήματος της Α1.
Ο Αμύντας αναμένεται να παρουσιαστεί με όλα τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, που καλούν τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο και να στηρίξει τη φιλανθρωπική προσπάθεια.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ) : Κόρρα, Ταϊρίδου, Τσουτσουλάκη, Μπάντη, Βαφειάδου, Παπαβασιλείου, Συζίνου, Νούσια, Σκόδρα Τζ., Σκόδρα Τ., Τσιομπάνου, Ρακοπούλου, Γαλμπάδη, Τσένκο, Γεωργιάδου, Πάνου, Ηλιάδου, Δημητριάδου.
Π.Α.Ο.Κ. (ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΓΚΟΛΙΑ): Ανθίτση, Μπίμπα, Χατζή, Τσέριτς, Ελευθεριάδου, Ιωαννίδου, Κακούτη, Καρσανίδου, Καβαζοπούλου, Μούρνου, Νούλα, Παπαδοπούλου, Παπαβασιλείου, Παπάζογλου, Παυλίδου , Προκοπίδου, Σεμεμίδου, Στάικου, Στρατάκη, Βασιλειάδου.      

Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από μέλος της Χρυσής Αυγής κατά δήλωση του συλληφθέντος για τη δολοφονία.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Φλώρινα, 19-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα», από την ανάδοχο εταιρεία «ΖΕΥΞΗ Α.Τ.Ε.».

Το ύστατο σχέδιο του “συνταγματικού τόξου” για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας ενός νεαρού συμπολίτη μας στο πλαίσιο μίας συμπλοκής με καθαρά οπαδικά και σίγουρα όχι
πολιτικά κίνητρα γινόμαστε μάρτυρες μίας ακόμη προσπάθειας κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τρία εισιτήρια για τον Α.Σ. «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» στους τελικούς της Αθήνας

Το Σάββατο 14/9/2013 στο ΔΑΚ Φλώρινας έγιναν οι Προκριματικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων και Ν. ανδρών – Ν. γυναικών, ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”  συμμετείχε με

Μαθήματα παραδοσιακών χορών από τoν Πολιτιστικό Σύλλογο Φλώρινας «Η Παράδοση»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας «Η Παράδοση» ανακοινώνει ότι, αρχίζουν από 23 Σεπτεμβρίου 2013 τα μαθήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρα 20.00 στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Αντιφασιστική διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας