Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Επισκέψεις του βουλευτή κ. Αντωνιάδη Γιάννη την προσεχή Δευτέρα 20-4-2015


Επισκέψεις του βουλευτή κ. Αντωνιάδη Γιάννη την προσεχή Δευτέρα 20-4-2015 



ΛΟΦΟΙ           19:30

ΒΕΥΗ             19:45

ΚΕΛΛΗ           20:15

ΣΙΤΑΡΙΑ          20:45

ΜΕΛΙΤΗ          21:00

Επίσκεψη του βουλευτή κ. Αντωνιάδη Γιάννη στις Πρέσπες


Φλώρινα 17 Απριλίου 2015

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2015 ο βουλευτής Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πρεσπών, κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Πρεσπών. Ο κ. Πασχαλίδης έκανε λεπτομερή ενημέρωση για τα μεγάλα θέματα και προβλήματα του Δήμου Πρεσπών,

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις 110 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Ξεκίνησε στις 15 Απριλίου 2015 και λήγει στις 29 Απριλίου 2015 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις εκατόν δέκα (110) συνολικά θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικοί δικαίου αορίστου χρόνου πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης στην ανώνυμη εταιρεία δημοσιά επιχείρηση ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.) 


Διαβάστε το ΦΕΚ εδώ.

Εθελοντική δράση καθαριότητας στο λόφο Αγ. Παντελεήμονα

Το Σάββατο 18/4/15 στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη από τις προγραμματισμένες εθελοντικές δράσεις καθαριότητας ορεινών πεζοπορικών διαδρομών που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (Σ.Ε.Ο.Φ) σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Όμιλο Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ) και με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας. 

Βράβευση καινοτόμων ιδεών από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει την Τρίτη 21 Απριλίου 2015, στις 09:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) την κεντρική εκδήλωση «ΤΕΙ-πιχειρείν 2015» με

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ « Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ» καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 19/4/15 και ώρα 18:00 στο χώρο του Πρότυπου Δημοτικού Σχολείου, συμφ. με το άρθρο 8 του καταστατικού. 

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Αμμοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμοχωρίου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Ε.Α.Ε και την AVON δίνουν την δυνατότητα δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου τηνΚυριακή 26 και Δευτέρα 27 Απριλίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Αμμοχωρίου. 

Ιερά πανήγυρις στην Κλαδορράχη

Από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης ανακοινώνεται ότι το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο της Διακαινησίμου θα τελεστεί ιερά πανήγυρις προς τιμήν της ιεράς εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της Πορταϊτίσσης, αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στην Ιερά Μονή. 

Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σκοπιά


Ο Π.Μ.Α. Σύλλογος Σκοπιάς "Αμύντας" διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού, σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου στις 8.00 μ.μ., με τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Πολυποτάμου "ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ", του Π.Σ. 'Ανω Καλλινίκης "Προφήτης Ηλίας", του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ και του «Αμύντα Σκοπιάς», με την ορχήστρα τα ΑΗΔΟΝΙΑ.
Είστε όλοι καλεσμένοι.

https://www.facebook.com/events/808212855928742/810845655665462

Ψίθυροι για κομματικές τοποθετήσεις σε διοικήσεις νοσοκομείων, υπουργείων κ.ά.


Πολλοί ψίθυροι ακούγονται για τοποθετήσεις υποψηφίων μη εκλεγέντων βουλευτών σε καίριες θέσεις διοικήσεων Νοσοκομείων, Υπουργείων κα. Δεν θα επησέλθω σε θέματα προσόντων των

Απαράδεκτη η κατάσταση στη ΜΤΝ Φλώρινας


Με έκπληξη διαβάσαμε επιστολή που αναρτήθηκε σε διάφορα ΣΑΙΤ από κάποιον Νεφροπαθή; και περιέχει δριμύ κατηγορώ κατά της γιατρού της ΜΤΝ Φλώρινας Κας Βασιλείου Ειρήνης αλλά και υπονοούμενα για το ρόλο του Συλλόγου Νεφροπαθών Φλώρινας. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨH ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ
 ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τις φυλακές Γρεβενών επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης για να

Απόψεις για την εφαρμογή της συνταγογράφησης γεωργικών φαρμάκων


Περίεργες ματαιώσεις διαγωνισμών από την Περιφερειακή Αρχή οδηγούν σε απένταξη από το ΕΣΠΑ δύο έργα για την προστασία της λίμνης της Καστοριάς. Η ΠΕ Καστοριάς "χάνει" χωρίς λόγο 650.000€ από το τρέχον ΠΕΠ


"Προς ΜΜΕ Περιφέρειας"

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ,  έχει κατ΄επανάληψη επισημάνει τον κίνδυνο που δημιουργεί στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Περιφέρειάς μας, η Άγνοια η Προχειρότητα και η έλλειψη διάθεσης για ουσιαστική και σοβαρή δουλειά της Περιφερειακής Αρχής. Δυστυχώς σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν πλέον και περίεργες μεθοδεύσεις που οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα, όπως αυτό της απένταξης ουσιαστικά από το ΕΣΠΑ δύο σημαντικών έργων της ΠΕ Καστοριάς. Η Καστοριά χάνει δύο έργα που ξεπερνούν το μισό εκ€ για την εξυγίανση και προστασία της λίμνης και εμείς ως συνδυασμός την εμπιστοσύνη μας για τις αγαθές προθέσεις της Περιφερειακής Αρχής. Επειδή τα όσα αναφέρουμε είναι ιδιαίτερα σοβαρά, επισυνάπτουμε για την αιτιολόγησή τους την σχετική επιστολή που αποστείλαμε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου το θέμα να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΠΑΣ Φλώρινα και Ερμής Αμυνταίου θα παλέψουν για το πρωτάθλημα

Κούρσα πλέον για 2 είναι τα play-off της Ε.Π.Σ. Φλώρινας μετά τις νίκες του ΠΑΣ Φλώρινας και του Ερμή Αμυνταίου. 

Ημερίδα στη Φλώρινα και επιχειρηματικές συναντήσεις στο Μοναστήρι από το Επιμελητήριο Φλώρινας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ Α.Ε.) σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα:«Παρουσίαση ενεργών δράσεων της Ε.Τ.Ε.Α.Ν Α.Ε για την επιχειρηματικότητα», τη Δευτέρα 20 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. 

3η θέση στην Κεντροδυτική Μακεδονία για το τένις της λέσχης πολιτισμού Φλώρινας

Μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που έγινε το Σάββατο 04 Απριλίου 2015 στην Αριδαία. 

Εθελοντικός καθαρισμός του άλσους Πευκάκια από τον Αίαντα Αμυνταίου

Ο σύλλογος μπάσκετ του Αίαντα Αμυνταίου, ξεκίνησε χθες το πρωί εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού και ευπρεπισμού του Άλσους-Πευκάκια, στην είσοδο της πόλης του Αμυνταίου, δράση την οποία έχει καθιερώσει τα τελευταία 4 χρόνια και αποτελεί ένα μικρό δείγμα περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς στον τόπο. 

«Πραγματικότητα» και «Η αφήγηση του ονείρου» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

''Πραγματικότητα'' και ''Η αφήγηση του ονείρου'', είναι δυο διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα εξελισσόμενες εικαστικές εκθέσεις που φιλοξενεί αυτή την περίοδο το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας. Οι φοιτητές/τριες του 1ου Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Τ.Ε.Ε.Τ Φλώρινας, με δάσκαλο τον Γιάννη Ζιώγα, επιχειρούν να εντοπίσουν την κοινή συνισταμένη ανάμεσα σε αυτό που αφηγείται το όνειρο και αυτό που ομιλεί η πραγματικότητα. 

Ποδοσφαιρική ζωή στη Φλώρινα

Ποδοσφαιρική ζωή αποκτά η ακριτική Φλώρινα, έστω και πρόσκαιρα, έστω και από σπόντα! Η επίσκεψη του ΑΡΗ στην πόλη, για δεύτερη φορά φέτος, δίνει την δυνατότητα στους ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής να βρεθούν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς η Θύελλα Φιλώτα, ειδικά γι αυτό το ματς «ξεσπιτώνεται», μετακομίζοντας στην πρωτεύουσα του νομού.