Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Παρακολούθηση της εξέλιξης του Σεισμικού Φαινομένου. Ετοιμότητα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπου και συζητήθηκε η έντονη σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Πορεία διαμαρτυρίας στη Λεβαία

Με απόφαση λαϊκής συνέλευσης των πληττομένων κατοίκων της Λεβαίας μετά την αδιαλλαξία της ΔΕΗ, για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί η διάνοιξη του νέου ορυχείου στην τοπική κοινωνία της Λεβαίας, αποφασιστήκαν ομόφωνα:

Με το ίδιο σύστημα οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης



Έντονες ήταν οι διεργασίες των προηγούμενων ημερών, κυρίως μεταξύ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και αυτοδιοικητικών παραγόντων, για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Λουκέτο στο στρατόπεδο Παπαπέτρου;

Αναστάτωση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του διοικητή της 1ης στρατιάς αντιστράτηγου Χρήστου Μανωλά, ο οποίος κατά την επίσκεψη στο στρατόπεδο Παπαπέτρου για αναγνώριση των εγκαταστάσεων, γνωστοποίησε το σχεδιασμό της ιεραρχίας να κλείσει οριστικά το Στρατόπεδο της πόλης, με τις μονάδες να μετακινούνται σε έτερα στρατόπεδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκαν 217 έλεγχοι και συνελήφθησαν συνολικά 11 αλλοδαποί

Στο πλαίσιο εξόρμησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, για την αντιμετώπιση της λαθραίας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι κυρίως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ την Συντήρηση των Οδών του ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




                                                                                                         
Φλώρινα, 05-07-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ασφαλτόστρωση οδού στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, επέβλεψε την Πέμπτη 04 Ιουλίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Πρόκειται για ένα μέρος του έργου «Συντήρηση Οδών», με το οποίο έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας, καθώς και συντηρήσεις σε ήδη

Αποσυνδέεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων


Αποσυνδέεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων
Ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων ο οποίος θα θεσμοθετηθεί από το Σεπτέμβριο, δεν θα εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, όπως αποσαφήνισε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών.