Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Θύελλα Φιλώτα: Γιορτή Ανόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία


Εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία


Ολοκληρώθηκε το Rally Greece Offroad

Με ένα ξεχωριστό event και την απονομή μεταλλίων στο χώρο του νέου δημοτικού πάρκου Φλώρινας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Rally Greece Offroad. Οι

Το 3ο Florina Football Cup του ΠΑΣ Πήγασος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά «3ο Florina Football Cup» που διοργάνωσε ο «Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» με συνδιοργανωτή τον Δήμο Φλώρινας στις 6 και 7 Ιουνίου 2014. 

Σύλληψη δύο ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή και διακίνηση 43 κιλών κάνναβης

Σήμερα (10-06-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Φλώρινας σε συνεργασία με υπάλληλους του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν ένα ζευγάρι (έναν άνδρα και μια γυναίκα) 40χρονων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ευχαριστήριο του Τρυφωνόπουλου Γεώργιου

Συνδημότισσες και συνδημότες,


Σας ευχαριστώ καταρχάς για την στήριξη και την προτίμηση σας στον συνδυασμό
με «Με συνέπεια και στο αύριο» και στο Κώστα Θεοδωρίδη, που με την ψήφο σας αναδείξατε τον συνδυασμό στην διακυβέρνηση του Δήμου και τον Κώστα Θεοδωρίδη νέο δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Αμυνταίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Φλώρινας για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Το Πολιτιστικό ΚέντροΕργαζομένων και ΣυνταξιούχωνΟΤΕ ΝΦλώρινας στα πλαίσια τουεορτασμού της Παγκόσμιας ΗμέραςΠεριβάλλοντος (5 Ιουνίου 2014)ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό και περιποίηση του χώρου στο Εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων (6Ο Χιλιόμετρο