Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης στον Δήμο Φλώρινας



ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
Φλώρινα, 20-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφτηκε  την Τρίτη 20 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος και παίκτης του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και συζήτησαν θεματα σχετικα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και της ευρωβουλής.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                                                         

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του σήμερα, Τρίτη 20 Μαΐου 2014, ύστερα από πρόσκληση και εισήγηση του Προέδρου αυτού, μετά από την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Δημητρίου Καρκαρέτσου, Υπαλλήλου Δήμου Φλώρινας, ο οποίος υποδειγματικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο Φλώρινας και διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητα και την ευσυνειδησία του,

ΨΗΦΙΖΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ

1.   Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2.   Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένειά του.
3.   Να δημοσιευθεί το Ψήφισμα αυτό στον τοπικό τύπο.
4.   Να παραστεί αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής στην εξόδιο ακολουθία.

                                                                                              Ο Πρόεδρος
   του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας



                                                                                                                Αντώνιος Γ. Σίπκας


Δελτίο Τύπου


Κοζάνη, 20-5-2014


Δελτίο Τύπου


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, στη 1 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

aimodosia sullogou spoudastwn tei florinas


20/5/2014
Η 9η συνεχόμενη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο σύλλογος σπουδαστών του ΤΕΙ Φλώρινας έλαβε τέλος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους 37 συμφοιτητές και καθηγητές μας που ενίσχυσαν για μια ακόμη φορά την τράπεζα αίματος του ΤΕΙ μας αλλά και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας για την άψογη συνεργασία. Σήμερα στείλαμε ένα ακόμη μήνυμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και δώσαμε σε όλους να καταλάβουν με τις δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια , πως το φιλότιμο , η καλοσύνη και η ανθρωπιά δεν έχουν ηλικία.  

Ο Πρόεδρος Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Φλώρινας 

Θεόφιλος Θεοφίλου

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ : «Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20/5/2014
  
Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ : «Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Αγωνία και προβληματισμό για την τύχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που παλεύουν να κρατηθούν και τελικά καταλήγουν στο λουκέτο, εκφράζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ταυτόχρονα ο κ. Ψωμιάδης  καυτηριάζει την μονομερή «στοργική» στάση της κυβέρνησης έναντι των Τραπεζών και δηλώνει:
«Το θέμα της επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ένα θέμα-πληγή για την σημερινή τραγική οικονομική πραγματικότητα. Η μία μετά την άλλη κλείνουν, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και ο τραπεζικός κλάδος που ανέκτησε την δύναμη του, αρνείται τώρα να χορηγήσει νέα δάνεια. Ωστόσο από ό,τι φαίνεται, ούτε κάποιο δάνειο βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εφόσον στην άκρη του δρόμου περιμένει η εφορία απειλώντας με πρόστιμα. Όλο αυτό το χάος είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης, εξαιτίας της οποίας οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Οι Τράπεζες σώθηκαν με την ανακεφαλαιοποίηση και οι μικρομεσαίοι αφέθηκαν στην τύχη τους. Έτσι έσωσε την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς; Ως πότε αυτή η κυβέρνηση θα στρέφει στο λαό τα νώτα της;»

Ευχαριστήριο


Θερμά ευχαριστήρια σε όλους που μας συμπαραστάθηκαν στο βαθύ πένθος μας για τον αναπάντεχο και ξαφνικό χαμό του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟY

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ευχαριστήριο του Π. Πασχαλίδη


Αγαπητοί συμπολίτες,
Θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την εμπιστοσύνη σας και την δυνατότητα που μας δώσατε να αναλάβουμε την ευθύνη και εγώ προσωπικά να έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής της νέας δημοτικής αρχής. 

Περιοδεία Καμμένου σε Καστοριά, Φλώρινα και Κοζάνη


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος σήμερα Τρίτη 20 Μαΐου 2014 θα επισκεφθεί την Καστοριά και τη Φλώρινα. 
Στις 19:30 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα στον πεζόδρομο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 

Προσπαθούν να κρύψουν την πανελλαδική καταγραφη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΈΣΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ


Προσπαθούν να κρύψουν την πανελλαδική καταγραφή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αποφεύγουν πάση θυσία να παρουσιάσουν την πραγματική εικόνα: ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέβηκε στις 12 από τις 13 Περιφέρειες (δηλαδή σε περισσότερες από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και άλλα κόμματα). Κρύβουν την επιτυχία της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, τα σχήματα και οι κινήσεις της οποίας υποστηρίχθηκαν από 125.000 και πλέον ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. για τις ευρωεκλογές (video)


Συνέντευξη τύπου ενόψει ευρωεκλογών παραχώρησαν χθες στη Φλώρινα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Αριστεράς και υπεύθυνη για τους τομείς Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βιομηχανίας, Υποδομών και Μεταφορών Ασημίνα Ξυροτύρη, καθώς και η υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Μέλφου. 

παιχνιδαγωγείο


Πρόσκληση στο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της ΕΣΕΤ