Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου του Δήμου Φλώρινας για τις συναντήσεις που είχε στα Υπουργεία, Μεταφορών και Δικτύων ,και ΠΕΚΑ, για το τραίνο και την τηλεθέρμανση.




Με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 01 Μαρτίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών, συζητήθηκε η επαναλειτουργία του τρένου στη Φλώρινα και κυρίως οι μεταφορές των εκδρομέων στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Τώρα καταλαβαίνω τον λόγο που ο κ. Στρατάκης δεν έχει ξεπεράσει την ήττα του από τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο. Και γιατί τώρα; γιατί τώρα μου ήρθαν κάποια έγγραφα στα χέρια μου που μαρτυρούν πάρα πολλά πράγματα.
Μισθός Στρατάκη . Ξέρετε ότι όταν ήταν Νομάρχης έπαιρνε δύο μισθούς και μάλιστα θα έλεγα παχυλούς ; Δηλαδή 4.789,69 € συν 4.000,00 € από την Θέση του Νομάρχη. Το κατακριτέο που είναι; Άκουσον άκουσον  έπαιρνε  επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, αλλά και επίδομα απομόνωσης. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι αυτό, εφόσον ισχύει,  είναι  ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
Δέστε παρακάτω τον πίνακα μισθοδοσίας.



Και να ήταν μόνο αυτό. Αληθεύει  ότι και ο κ. Στρατάκης αλλά και ο κ. Αλτίνης χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητα της  Ν.Α.  σαν προσωπικά Ι.Χ;  Αληθεύει ότι τα  δικά τους αυτοκίνητα τα είχαν πουλήσει;
Ας δούμε λοιπόν πώς χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο της Νομαρχίας ο κ. Στρατάκης.
Πήγαινε διακοπές στην βίλα του στην Χαλκιδική και όχι μόνο. Αυτό προκύπτει από τα τιμολόγια που έκοβε για βενζίνη και τα χρέωνε  στην Νομαρχία.
Ας τα δούμε παρακάτω.









Αλλά και να ήταν μόνο αυτό. Ξέρετε ότι ο κ. Στρατάκης ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΝΑΕ και για τις καθόδους του στην Αθήνα τα έξοδά του όλα τα πλήρωνε η ΕΝΑΕ;  Αλλά δεν ξέρετε ότι για τις ίδιες καθόδους στην Αθήνα έπαιρνε αποζημιώσεις και από την Νομαρχία. Πως λέγεται αυτή η πράξη ; Μήπως λέγεται ΑΠ…….Η;
Δέεστε παρακάτω τα έγγραφα της αποζημίωσης.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΑΝΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ



Λυπάμαι πάρα πολύ και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη, γιατί γνωρίζω ότι οι βαθύτατα λυπημένοι Έλληνες ακούγοντας αυτά που έχω να πω θα λυπηθούν ακόμη περισσότερο, όμως αφορούν την πατρίδα μου, τη Φλώρινα.
Είμαι εκπρόσωπος της στο Κοινοβούλιο για δύο μήνες ακόμα και έχω δώσει όρκο που αφορά και την πατρίδα μου.
Αυτό που ξέρουμε από την ιστορική διαδρομή είναι ότι τα σύνορα κάθε χώρας οχυρώνονται με