Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ (ΕΛΜΕ φλωρινας ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ)


ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    14/3/2012

                       
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ Φλώρινας συναντήθηκε στα γραφεία του (τέως ΟΠΑΔ και νυν) ΕΟΠΥΥ με την κ. Προϊσταμένη του Οργανισμού στη Φλώρινα και της επέδωσε κείμενο-διαμαρτυρία για την κατάσταση στο χώρο της Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 Στην συζήτηση που ακολούθησε αναφερθήκαμε στην κατάσταση που αντιμετωπίζουμε δύο μήνες τώρα με τη νέα οργάνωση της κοινωνικής μας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ


Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος με θέμα τις επαφές που είχε στην Αθήνα  στις 1 και 2 Μαρτίου 2012, για τα ζητήματα του τρένου, της τηλεθέρμανσης.
Για το θέμα  αγροτικών  ιατρείων  που
προέκυψε με αφορμή αρνητικά σχόλια σε κάποια μέσα για το αγροτικό ιατρείο Κάτω Κλεινών, και με τη γνωστή μέθοδο του κιτρινισμού, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι η αρμοδιότητα για τη συντήρηση και τη λειτουργία των αγροτικών ιατρείων δεν αφορά στο Δήμο, κι αυτό προκύπτει από την απάντηση που εξέδωσε το Υπουργείο στην ερώτησή  μας  για το συγκεκριμένο θέμα.
Η ερώτηση έχει ως εξής:   «Φλώρινα, 16- 01 - 2012
Θέμα: Λειτουργία Αγροτικών Ιατρείων Δήμου Φλώρινας.
Ο Δήμος Φλώρινας είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός Δήμος, στις Τοπικές Κοινότητες του οποίου

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ



Το διαδίκτυο μορφώνει και ψυχαγωγεί. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν και προβλήματα αν υπάρξει ασυδοσία στον τρόπο που χρησιμοποιείται.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παραθέτει ενδεικτικές συμβουλές γενικού περιεχομένου για τους νέους και την ορθή χρήση του διαδικτύου:  
-Μη δίνεις σε κανέναν, ακόμα και στον καλύτερό σου φίλο, τον κωδικό πρόσβασής σου στο Διαδίκτυο. Τα μόνα άτομα που θα πρέπει να γνωρίζουν τον κωδικό είναι οι γονείς σου.
-Μην απαντάς σε ηλεκτρονικά μηνύματα που σε κάνουν να αισθανθείς «άβολα». Σε περίπτωση που λάβεις ένα τέτοιο μήνυμα, μη διστάσεις να το πεις στους γονείς σου ή σε κάποιο πρόσωπο

1 ΧΡΥΣΟ – 5 ΑΡΓΥΡΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ Ο.ΞΙ.Φ. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!



Το Ασημένιο Μετάλλιο είναι αυτό που κυριάρχησε στα στήθη όλων των μελών της αποστολής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών (-20) το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!! Συνολικά 1 χρυσό – 5 αργυρά – 1 χάλκινο μετάλλιο ήταν η συνολική συγκομιδή του Ο.ΞΙ.Φ. στους αγώνες. Στις 8 κατηγορίες (4 ατομικές – 4 ομαδικές) που συμμετείχε, είχε παρουσία στους 5 τελικούς!
Αναλυτικότερα: στο ξίφος μονομαχίας νεανίδων η Γεωργία Αθανασίου (MVP των Αγώνων) διπλασίασε τους τίτλους της για το 2012 (είχε κατακτήσει και το εφηβικό). Σπουδαίο το γεγονός της κατάκτησης της 2ης θέσης από την Σταυρούλα Κοκκινίδου. Στο ομαδικό τα κορίτσια μαζί με τις Ταλίδου και Κωσταντίνου, αν και φαβορί για το χρυσό έμειναν στην 2η θέση.
Στο ομαδικό του ξίφος μονομαχίας νέων, ο τελικός ήταν επανάληψη του περσινού τελικού στην

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ



Αγαπητοί συνεργάτες,
οι εξελίξεις στα θέματα της ενέργειας είναι ραγδαίες. Τις στιγμές αυτές απαιτούνται καίριες αποφάσεις και άμεσες ενέργειες, μα πάνω απ’ όλα απαιτείται ευρεία κοινωνική συναίνεση και συλλογικές δράσεις.
Ο Δήμος Αμυνταίου σχεδιάζει μία σειρά δράσεων ενημέρωσης και κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, που θα οδηγήσουν σε κορύφωση τις απαιτήσεις μας για ένα καλύτερο αύριο.
Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε τη συνδρομή των μέσων ενημέρωσης. Για το σκοπό αυτό σας καλώ σε συνάντηση εργασίας, την Πέμπτη, 15 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, προκειμένου να έχετε πλήρη ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες ενέργειές μας και να μπορέσετε να συμβάλλεται στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ιωακείμ Ιωσηφίδης     Δήμαρχος Αμυνταίου      
Αμύνταιο, 13 Μαρτίου 2012
Πρόσκληση Δήμου Αμυνταίου

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ



Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται  παράταση της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος  που αφορά  στη δράση 1.1  Βιολογική Γεωργία του Μέτρου Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις  του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης( ΠΑΑ ) 2007-2013 που έχει ως στόχο. Την προστασία των φυσικών πόρων και την διατήρηση της βιοποικιλότητας ,  την αειφόρο ανάπτυξη και την προσφορά εγγυήσεων στους καταναλωτές για ασφαλή γεωργικά προϊόντα . 
Δικαιούχοι μπορούν να κριθούν φυσικά η νομικά πρόσωπα  τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις . Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων