Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
              ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                       Φλώρινα  14 Νοεμβρίου  2012
              ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                                           
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ                                       
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΟΣΚΛ.:  -1-   
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.      : -56-                                                                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

                                                                                                      Π ρ ο ς :
                                                                                    Ως πίνακα αποδεκτών


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Περάσματος) την 21 του μηνός Νοεμβρίου έτους 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με :

1.      Διαβούλευση επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Φλώρινας για το έτος 2013.
Εισηγήτρια: κα Σεχίδου Βασιλική, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
2.      Νέο ωράριο λειτουργίας υπηρεσίας καθαριότητας Δήμου Φλώρινας.
Εισηγητής κος Κακιούσης Νικόλαος, Προϊστάμενος Τμήματος Υπηρεσιών Καθαριότητας Δήμου Φλώρινας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

       ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
                                                                   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Επιτυχόντες με ΑΣΕΠ παραμένουν αδιόριστοι επί τέσσερα χρόνια


«ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΣΕΠ 2008
ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Κοινοποίηση: 1. Γραφείο Υπουργού Οικονομικών
2. Γραφείο Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα


Από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στάση εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12.00 στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ- ΟΤΑ αποφάσισε επίσης να επεκτείνει τις καταλήψεις σε ΚΕΠ και παιδικούς σταθμούς. Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται, ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συμμετέχει στη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω».


Μπροστά στην κοινωνική αποδόμηση και την ανθρωπιστική καταστροφή που οδηγούν τη χώρα μας η Ελληνική Τρόικα και οι τοκογλύφοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμμετέχουμε στη δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω».
Συγκεντρώνουμε είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 25 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2012. Τις προσφορές σας μπορείτε να τις παραδίδετε τις ώρες προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης, στο Πολιτιστικό Κέντρο τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Κυριακή: 17:00 – 22:00
Δευτέρα: 18:30 – 24:00
Τρίτη: 20:30 – 23:00


Read more: http://radioflorina.blogspot.com/2012/11/blog-post_5080.html#ixzz2CckL8HYJ

Η μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στο ΙΚΑ


Η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό δημόσιο, είναι αυτή η ιστορία με τα 500 παιδιά, που πέρασαν αξιοκρατικά στο ΙΚΑ, μέσω ΑΣΕΠ και πήραν άλλους από άλλη προκήρυξη, που προοριζόταν για την Αγροτική τράπεζα, που στο μεταξύ ...έκλεινε!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Των διοριστέων της προκήρυξης 8Κ/2008 που προοριζόταν να καλύψει τις άμεσες ανάγκες σε προσωπικό του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ταμείου (ΙΚΑ)

Τα "Ζαφειρένια Μάτια" της Σ.Ηλιάδου


Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81 – Θεσσαλονίκη) σας προσκαλεί σε εκδήλωση με αφορμή το μυθιστόρημα της Σοφίας Ηλιάδου ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ), τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, στις 7 μ.μ
Θα μιλήσουν:

σεισμική δόνηση στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 2.1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 21.37’ στη Φλώρινα. Το επίκεντρο του σεισμού είναι 26 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Και φέτος θα λειτουργήσει το «Χωριό του Άι Βασίλη» στη Σιταριά

Στην κεντρική πλατεία της Σιταριάς θα λειτουργήσει και τα φετινά Χριστούγεννα το χωριό του Άι Βασίλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, οι προετοιμασίες για το στήσιμο του χωριού θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η έναρξη λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και κατά τη λειτουργία του χωριού, θα πρέπει να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

«Ανυπότακτες Μαρτυρίες» της Κ. Βαλερά

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ανυπότακτες Μαρτυρίες», της εικαστικού Κωνσταντίνας Βαλερά, παρουσιάζεται από τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στην αίθουσα εκθέσεων της «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του συλλόγου από 18 έως και 25 Νοεμβρίου 2012.

Φλώρινα: Σε άσπρο- μαύρο εκθέτουν οι φοιτητές του Τ.Ε.Ε.Τ.Φ. στην Αθήνα


Σε άσπρο- μαύρο με έργα εμπνευσμένα από το σκάκι και τα χρώματα της σκακιέρας θα παρουσιαστούν από την «Παρέα της Φλώρινας» των Φοιτητών και των Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών στο πλαίσιο της Chessnale Athens 2012 στο Booze Cooperativa από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Ζωγραφικοί πίνακες, σχέδια και εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με σκίτσα των παικτών που θα φιλοτεχνηθούν κατά την διάρκεια των σκακιστικών αγώνων αποτελούν τον βασικό κορμό της έκθεσης. Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Ασημακοπούλου Κάλια, Δήμου Δημήτρης, Κηπουρός Δήμος, Κοντού Κατερίνα, Κορμπάκης Γιώργος, Κορρέ Πένη, Κούκκος Μανώλης, Μανικάτης Γιάννης, Μικρού Αναστασία, Ξυνέλη Χρυσούλα, Παναγιωταράς Γιώργος, Πιάτου Άννα, Σαραντόπουλος Άρης, Σκούρτης Χρήστος, Σπίνουλα Ίριδα, Τζάνη Χριστίνα, Τσαμκόσογλου Άννα, Φουντουρουδάκη Ειρήνη.
Θωμαή Αδάμου

Εξεταστές από τον Σύλλογο “SHOGUN” σε εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη


Την Κυριακή 3/11/12  ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  Α. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ και ο Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ  παρέστησαν στον Αγ. Αθανάσιο Θεσ/νικης ως εξεταστές στον σύλλογο CORPOUS και στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν  έγχρωμων και μαύρων ζωνών. 

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών γιατί μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες


Αναζητείται 53χρονος ημεδαπός.
Συνελήφθησαν χθες (17-11-2012) το απόγευμα, στη Φλώρινα , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης

Την Τρίτη 20 - 11- 2012 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Δυτικής Μακεδονία


Την   Τρίτη  20/ 11 / 2012 και ώρα 10:00 π.μ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

1.     Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

Επαναξιολογήσεις, προς τα άνω, από τον Robert Parker για τα Λευκά του Κτήματος Άλφα.

Ο Mark Squires, αξιολογητής των έγκυρων οδηγών eRobertParker.com και The Wine Advocate
επαναξιολογεί και αναθεωρεί προς τα άνω προηγούμενες βαθμολογίες του για τα:

Κτήμα Άλφα Sauvignon Blanc 2011, 90 Βαθμοί (προηγούμενη βαθμολογία 88 βαθμοί)
&
Κτήμα Άλφα Μαλαγουζιά 2011, 89 Βαθμοί (προηγούμενη βαθμολογία 87 βαθμοί)
 
Αναλυτικά οι αξιολογήσεις έχουν ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ Π.Σ. ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας το οποίο συνεκλήθηκε εκτάκτως την 16/11/2012 με αφορμή την εφαρμογή διατάξεων του Ν.4093/2012 για την διαθεσιμότητα αποφάσισε τα εξής: