Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ετήσιος Περιοδικός Έλεγχος όλων των μετρικών και ζυγιστικών συσκευών, γεφυροπλαστιγγών, βενζιναντλιών, πετρελαιαντλιών και σταθμών



                    
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φλώρινα   02-04-2014   

Αριθμ. Πρωτ.:   625
Ταχ. Δ/νση          :
Πληροφορίες      :
Τηλέφωνο          :
Fax                     :
e-mail                :

ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
Στεφανάκου Α.
2385054534
2385054532




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι από την 1η Απριλίου 2014 μέχρι  την 31η Δεκεμβρίου 2014, θα διενεργείται ο ετήσιος Περιοδικός  Έλεγχος όλων των μετρικών και ζυγιστικών συσκευών, γεφυροπλαστιγγών, βενζιναντλιών, πετρελαιαντλιών και σταθμών. 
Ο έλεγχος αυτός είναι υποχρεωτικός για όλους τους εμπόρους , βιοτέχνες και βιομηχάνους του Νομού οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές στις συναλλαγές τους με το κοινό.

Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Ρ Ο Σ Τ Ο Υ Σ Κ Α Τ Α Ν Α Λ Ω Τ Ε Σ Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

 

                              

 

 




                                            Φλώρινα: 03-04-2014
                                              Αρ. Πρωτ: 3320
Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο, Πτολεμαίων 1, Φλώρινα, ΤΚ 53100
Πληρ: Ελληνικάκη Σταυρούλα
Τηλ: 23850 54556
Fax:  23850 54557
Email: ktinflo@florina.pdm.gr





Θέμα: «Οδηγίες προς τους καταναλωτές για τις αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα»


Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ     Π Ρ Ο Σ     Τ Ο Υ Σ      Κ Α Τ Α Ν Α Λ Ω Τ Ε Σ

Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας

Γενικές Οδηγίες προς τους καταναλωτές
-Αγοράζετε κρέας από επίσημα και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.
-Αγοράζετε κρέας που είναι τοποθετημένο μέσα σε ψυγεία ή ψυχόμενες προθήκες και όχι εκτός ψυγείου ή εκτεθειμένο σε σκόνη, έντομα και μικρόβια.
-Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συνθήκες υγιεινής του προσωπικού και στην καθαριότητα του εξοπλισμού και του χώρου απ' όπου προμηθεύεστε τα  τρόφιμα.
-Εξετάζετε προσεκτικά την επισήμανση των προϊόντων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

030414 ΔΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
03/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του από μέλος της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο THEMETστη Θεσσαλονίκη.

Τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων ξεπέρασαν τα 100 στη Δυτική Μακεδονία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων ξεπέρασαν τα 100 στη Δυτική Μακεδονία – Κλείνουν τα εκτροφεία στις άλλες χώρες και τα ανοίγουν στην Ελλάδα
2014.02.04
Με αφορμή την συνεχιζόμενη κυβερνητική πολιτική των τελευταίων ετών υπέρ του κλάδου της γούνας, την πρόσφατη κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τα γουνοποιητικά προϊόντα αλλά και τη γενικότερη στάση Ευρωπαϊκών χωρών που είτε απαγόρευσαν είτε βρίσκονται σε πορεία απαγόρευσης της εκτροφής γουνοφόρων ζώων, σε συνδυασμό με την αντίδραση Ευρωπαίων πολιτών για την παραγωγή γούνας που οδηγεί τους ξένους εκτροφείς στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων να έχουν ξεπεράσει πλέον τα 100 στη Δυτική Μακεδονία, η Κίνηση Για την Κατάργηση του Εμπορίου Γούνας και η Πρωτοβουλία Πολιτών «Η Καστοριά Λέει Όχι στην Γούνα», έστειλαν κοινή επιστολή προς τα αρμόδια Υπουργεία και τις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις.

Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ Θα είμαστε δίπλα στους καρκινοπαθείς με έργα και όχι με λόγια.


Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ
Θα είμαστε δίπλα στους καρκινοπαθείς με έργα
και όχι με λόγια.
                Στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδας συμμετέχουν και εκπρόσωποι των συλλόγων καρκινοπαθών απ΄ τους Συλλόγους της Κοζάνης και της Εορδαίας.
            Συγκεκριμένα θα μας εκπροσωπούν πλέον εκεί οι Δινοπούλου Φανή  από το Σύλλογο Κοζάνης και οι Αράπης Γεώργιος και Καραπίντσιος Βασίλειος  από το Σύλλογο Εορδαίας.
            Σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχόμαστε καλή δύναμη για να πετύχουν τους στόχους τους.
            Συγχαίρουμε τους ανθρώπους από την περιοχή μας που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ., αλλά τόσο σ΄ αυτούς όσο και σ΄ όλους τους συνανθρώπους μας που δίνουν καθημερινά το μεγάλο τους αγώνα για τη ζωή δίνουμε μόνο μια υπόσχεση. Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ θα σταθεί δίπλα τους με συγκεκριμένα έργα και όχι με λόγια. Για να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι και ουσιαστικοί συμπαραστάτες στον δύσκολο προσωπικό τους αγώνα.  

Στο ΕΣΠΑ η ένταξη του έργου βελτίωσης κυκλοφοριακών συνθηκών και οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Κοζάνης.


video
www.youtube.com/watch?v=FV_xOwTV_dY

Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 03-04-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο ΕΣΠΑ η ένταξη του έργου βελτίωσης κυκλοφοριακών συνθηκών
και οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Κοζάνης.
Υπεγράφη η σχετική πράξη
από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή.


Την ένταξη του έργου «Βελτίωση Κυκλοφοριακών Συνθηκών και Οδικής Ασφάλειας στις Αρτηρίες Κοζάνης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία - Θράκη υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα. Το έργο προϋπολογισμού 1.815.000 € αφορά στην εκσκαφή - φρεζάρισμα των οδών για την απομάκρυνση του παλαιού ή φθαρμένου οδοστρώματος, τη διάστρωση ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης για την εξάλειψη επιφανειακών οδών, την τοποθέτηση απαιτούμενης ρυθμιστικής σήμανσης και τη δημιουργία κυκλικών κόμβων. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στους εξής δρόμους:

Τα δεινά της Ανεργίας

Της Αγγελικής Μάνου Γιολδάση*

Τι είναι τελικά το χειρότερο από όλα τα δεινά που ακολουθούν την ανεργία;
Είναι μήπως η έλλειψη χρημάτων ή μήπως είναι η ανασφάλεια;
Μπα!! Μάλλον η κακή ψυχολογία είναι…
Όχι, όχι!! Νομίζω ότι είναι τα χαμένα όνειρα…

Επιτροπή Φορέων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 03-04-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτροπή Φορέων  Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Οι πολίτες και οι Φορείς της Δυτικής Μακεδονίας
-           Είμαστε αντίθετοι με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του τόπου μας και υποστηρίζουμε το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ ως παρόχου υπηρεσιών δημοσίου συμφέροντος
-           Υποστηρίζουμε σθεναρά τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, των καταναλωτών, των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας

ΑΜΥΝΤΑΙΟ:“ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” TA ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


ΑΠΟ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

«Υγεία και άθληση»



Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Φλώρινας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
Υγεία και Άθληση

«Υγεία και άθληση»


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Φλώρινας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
Υγεία και Άθληση

Εκδρομή του Συλλόγου «Οκτάβα» στη Θεσσαλονίκη


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Ωδείο Φλώρινας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την παρακολούθηση της παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας το Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 και ώρα 20:00 μ.μ. 

Το 1ο ΓΕΛ Κηφισιάς στο ΚΠΕ Βεύης – Μελίτης


Στις 31 Μαρτίου 2014 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Κουκουβέ Γεώργιο, Καβαρνού Θεοδοσία, Παπαδημητρίου Ελένη καιΠαπακώστα Νίκη μαζί με τους μαθητές/τριες της Β΄τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς. 

Σεμινάριο photoshop στο Αμύνταιο


Το Διοικητικό συμβούλιο του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ σας ενημερώνει ότι η πρώτη συνάντηση του σεμιναρίου photoshop θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 4 Απριλίου 2014 στην αίθουσα του συλλόγου στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου και ώρα 5:30 το απόγευμα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους υπολογιστή (laptop).
Υπεύθυνη τμήματος: Ρούλα Σεμερτζίδου 6936946464

Με ένδεκα νέους αθλητές συμμετείχε στους αγώνες Παμπαίδων ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας


Με μια πολύ μεγάλη ομάδα και πολύ καλές επιδόσεις συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του Συλλόγου στον ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια στην Νάουσα στις 30 Μαρτίου. 

Παρουσίαση του συνδυασμού και των υποψηφίων του Θέμη Μουμουλίδη


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θέμης Μουμουλίδηςκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου, ώρα 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη.
Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη και η Επωνυμία του συνδυασμού, οι υποψήφιοι και ο προγραμματισμός των θεματικών ενοτήτων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις εκλογές.

Ενημέρωση από τους συνταξιούχους της ΔΕΗ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας καλεί τα μέλη του για ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις του ασφαλιστικού μας φορέα και για το ΕΦΑΠΑΞ, από τον συνάδελφοΠαντελή Αποστολίδη πρώην μέλος Δ.Σ. ΤΑΥΤΕΚΩ, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας (Ηπείρου 26) και στο Αμύνταιο την ίδια μέρα και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. 


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ημερίδα για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία (video)


Ημερίδα με θέμα «Επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στη γεωργία» συνδιοργάνωσαν χθες η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ»


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συγκέντρωση που οργάνωσε στη Φλώρινα η Επιτρπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. Ενάντια στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ». 

«Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα»

Τη Δευτέρα 31.03.2014 στο χώρο του ορυχείου Αχλάδας συνέβη ένα ατύχημα που ευτυχώς για τους εργαζόμενους δεν ήταν μοιραίο. Τμήμα της απόθεσης αποκολλήθηκε την ώρα που άδειαζαν άγονα υλικά φορτηγά με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο από αυτά στο κενό. Ευτυχώς οι εργαζόμενοι που χειρίζονται τα φορτηγά κατάφεραν και πήδηξαν. 

συνεδρίασε την Τρίτη 01 Απριλίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
               Φλώρινα, 03-04-2014

video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε την Τρίτη 01 Απριλίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκαεννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη.
            Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πετκάνης πήρε το λόγο, για να μιλήσει σχετικά με την απουσία της αντιπολίτευσης, όπου ανέφερε ότι προβληματίζεται για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ υπάρχει αρκετός καιρός ακόμα μέχρι τις εκλογές, είναι απαράδεκτο να απουσιάζουν Δημοτικοί Σύμβουλοι αδικαιολόγητα και να πραγματοποιούνται έτσι συνεδριάσεις.
Ο κ. Δήμαρχος, με τη σειρά του, συμφώνησε με τον κ. Πετκάνη λέγοντας: «Κύριε Πετκάνη, έχετε απόλυτο δίκαιο και σέβομαι τις απόψεις και τις θέσεις σας. Δυστυχώς, όπως βλέπετε, ορισμένοι, οι οποίοι επιθυμούν να πολιτευτούν και να ηγηθούν-μάλιστα-της Δημοτικής Αρχής ή να εκλεγούν Δήμαρχοι, δεν παρίστανται ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τουλάχιστον, να είχαν το θάρρος, να πουν ότι παραιτούνται αυτό το διάστημα, ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την υποχρέωση, στην εντολή που τους έδωσε ο λαός της Φλώρινας, για να μεριμνούν και να αποφασίζουν για τα θέματα της Φλώρινας. Ας παραιτηθούν, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα, να παραβρίσκονται, και ας έρθουν οι επόμενοι. Διότι, πραγματικά, το έχετε παρατηρήσει, και εσείς και όλοι μας, μόνιμα απουσιάζει η μείζονα αντιπολίτευση. Λυπούμαι και εγώ για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Είναι λυπηρό που κάθε φορά παρατηρούμε, μέσω των φωτογραφιών από το Δημοτικό Συμβούλιο στα τοπικά ΜΜΕ, η μια πτέρυγα να είναι άδεια. Περισσότερο λυπηρό, όμως, είναι να περιμένουν κάποιοι συμπολίτες μας τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για να λυθούν κάποια ζητήματά τους, και να μην μπορούν να δικαιωθούν λόγω της απουσίας ορισμένων δημοτικών συμβούλων.


Δελτιο Τυπου ΑΡΣΥ για "γάλα"

ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ «ΦΡΕΣΚΟ» ΓΑΛΑ

Συγκυβερνώντες βουλευτές «αντάρτες του γάλακτος» και μεγάλα κανάλια, επί μέρες είχαν σηκώσει μια τεράστια παραπλανητική εκστρατεία, δήθεν για το «φρέσκο» γάλα, με σκοπό τους να επιβάλουν το σύνολο των αντεργατικών μέτρων του πολυνομοσχεδίου – εργαλειοθήκης των «διαρρηκτών» Στουρνάρα – ΕΕ – ΟΟΣΑ – πολυεθνικών (απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων, μείωση επικουρικών συντάξεων, κατάργηση τριετιών, μείωση εργοδοτικών εισφορών στα ταμεία σε βάρος των οικογενειακών επιδομάτων κ.ά.).

Το Ε.Κ.Φ. στηρίζει την απεργία των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»


To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που έχουν προκηρύξει 48ωρη Πανελλαδική απεργία για την ΠΕΜΠΤΗ 3 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 Απριλίου 2014. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                             ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 02-04-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Ο  Δήμαρχος Δήμου  Φλώρινας  Ν. Φλώρινας κάνει  γνωστό   ότι  από  την  31η   του  μηνός  Μαρτίου  2014  μέχρι την   30η   του  μηνός  Απριλίου 2014 θα  βρίσκονται  σε  δημοσιότητα  στο  Δημοτικό κατάστημα  οι Στρατολογικοί Πίνακες  των  αγοριών  που  γεννήθηκαν  το  έτος 1998  κλάσης 2019.

Καλούνται    οι    ενδιαφερόμενοι    να    λάβουν   γνώση    των    παραπάνω Στρατολογικών Πινάκων,  και  να  υποβάλλουν  τις  τυχόν  ενστάσεις  τους  για το  περιεχόμενό  τους  μέχρι  την   30   Απριλίου 2014.