Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΕΙΑ 1 ΩΡΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ





Αύριο Τρίτη 28-2-2012, τα Σχολεία στους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών θα ξεκινήσουν στις 9:00 πμ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αγαπητή Τσούσκα,
με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, παρακαλώ δέξου τις θερμότερες ευχές του Ο.ΞΙ.Φ. για καλό διαδικτυακό ταξίδι και για την άμεση προβολή της μεγάλης επιτυχίας της αθλήτριας Βασιλικής Βουγιούκα.
Επέτρεψε μου όμως, στο όνομα της αντικειμενικής ενημέρωσης και προλαμβάνοντας τυχόν πικρόχολα σχόλια από τις γνωστές πηγές, να σου θυμίσω ότι η Βασιλική είναι αθλήτρια του Αθηναϊκού Ομίλου Οπλομαχίας όπως αναφέρουμε, ευκρινώς,  και στο Δελτίο Τύπου του Ο.ΞΙ.Φ.
Άρα ο Τίτλος "Θρίαμβος για την Ελληνική Ξιφασκία" ορίζει τη πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε για την Συνεργασία!
Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Το Σάββατο αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΕΒΕ Φλώρινας με την συμμετοχή της Εκκλησίας του Βουλευτή κ. Ε. Κωνσταντινίδη , των Αντιπεριφερειαρχών, των Δημάρχων Φλώρινας και Αμυνταίου, εκπροσώπων διαφόρων φορέων, σωματείων, συλλόγων, και πολιτών.
Στις τοποθετήσεις τους ακούστηκαν σημαντικές σκέψεις και προτάσεις, και υπήρξε ομοφωνία  για την

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κορυφής και Τριβούνου κ. Δημήτρης Νικολάου και κ. Σοφία Παπαδοπούλου μαζί με κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Φλώρινας κ.