Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Όταν ο Γιωργάκης ξεμπρόστιασε την Ελλάδα αφήνοντας "άφωνη" τη Μέρκελ!

 
«Η Άνγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique» το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα στην αρχή της οικονομικής κρίσης, δηλαδή από το 2008 και μετά. Το εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί τμήμα συνολικότερου αφιερώματος της εφημερίδας στη

"Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία - Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκονται στην Ελλάδα"



Άλλη μια ήττα υπέστησαν οι Σκοπιανοί στην προσπάθεια καταλήστευσης της ιστορίας μας, και συγκεκριμένα από ευρείας κυκλοφορίας καναδική εφημερίδα, όπου ξεκαθαρίζεται στο καναδικό κοινό που προφανώς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες ότι οι Σκοπιανοί αυθαίρετα επιδιώκουν την οικειοποίηση της δόξας του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου.

Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες


Κρίση: Καλλιτεχνικές πρακτικές και φιλοσοφικές αναγνώσεις
ΣΚΕΠΤΙΚΟ
Το πρόγραμμα είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία δύο εβδομάδων που περιλαμβάνει μαθήματα εργαστηριακά και θεωρητικά πάνω στην ερμηνεία του τοπίου και του τόπου μέσα σε ένα σύγχρονο πλαίσιο.

Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο ΓΕΛ Φλώρινας

 
Με κρυφό καμάρι και πολλή συγκίνηση παρακολούθησα τη θεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας "Το αμάρτημα της μητρός μου" του Γ. Βιζυηνού.
Όλα ήταν υπέροχα! Καλοδουλεμένη και πολυφροντισμένη. Συγχαρητήρια στους καθηγητές και στους μαθητές που κοπίασαν.

Με εκτίμηση και αγάπη
Χατζηαθανασίου Στέργιος
Διευθυντής Γυμνασίου Κλεινών

Μήνυμα προς τους μαθητές

 
Απευθύνομαι προς όλους τους μαθητές της Ελλάδας και ιδιαίτερα στα παιδιά του 2ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου ήμουν Διευθύντρια το 2011-2012 και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και κουράγιο για το δύσκολο αγώνα που πρόκειται να ξεκινήσουν στις 17/5/2013. Σίγουρα είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση όπως μπορεί να διαμορφωθεί, αλλά ότι και να γίνει, δεν χάνεται τίποτε από τους αγώνες που πρόκειται να δώσετε.

«Ανοησίες για τον χαρακωμένο 14χρονο Αφγανό»..



Σε νέα, άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, μία επίθεση γεμάτη ψέμματα και υπονοούμενα, προχώρησαν οι "Γιατροί του κόσμου" και η "Εφημερίδα των Συντακτών". Αφορμή ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστή λαθρομετανάστη από το Αφγανιστάν. Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει κάθε

Σύλληψη για μεταφορά δύο λαθρομεταναστών

 
Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στη διασταύρωση του Νέου Καύκασου Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 44χρονος ημεδαπός, για μεταφορά δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας (μίας 25χρονης και ενός 15χρονου), μη νόμιμων μεταναστών.

«Πλούσιες εμπειρίες στην Ουγγαρία»



Ήταν μια εμπειρία ανεπανάληπτη για τους μικρούς μας ξιφομάχους το ταξίδι στην Ουγγαρία το περασμένο σαββατοκύριακο. Για τους περισσότερους από τους Γιώργο, Ηλία, Στέργιο και τις Κατερίνα, Ζωή, Ελένη, Βασιλεία ήταν όχι μόνο η πρώτη διεθνή τους συμμετοχή αλλά η μοναδική εμπειρία της Ουγγαρέζικης Ξιφασκίας.

Πυρκαγιά σε στάβλο στο Φιλώτα

 
Στις 11:40 χθες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε στάβλο - αποθήκη, στην Δ.Ε. Φιλώτα, στο Δ. Αμυνταίου.
Στο συμβάν επενέβησαν 7 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πτολεμαϊδας.

Κάνατε το Αμύνταιο γνωστό στην Ελλάδα!!!

  ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΤΟΝ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕΡΑΚΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

ΕΥΓΕ!!! ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

«Το αμάρτημα της μητρός μου» από το 1ο ΓΕ.Λ. Φλώρινας



Το αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού για την ενοχική αγάπη μιας μητέρας «Το αμάρτημα της μητρός μου», παρουσίασε σε ελεύθερη διασκευή η θεατρική ομάδα του 1ου γενικού λυκείου Φλώρινας.

Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης στα Δημοτικά Σχολεία‏

Υπέρ της απεργίας η ΕΛΜΕ Φλώρινας

 
Στη συνέλευση που πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Φλώρινας χθες, 14/5/2013, με μεγάλη συμμετοχή καθηγητών (150 στον αριθμό), εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση και το πρόγραμμα Δράσης του Δ.Σ της ΟΛΜΕ.

Από το Δ Σ της ΕΛΜΕ