Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ολοκλήρωση της 2ης συνάντησης του έργου Πράσινο Σκάφος



Συμμετοχή του Δημάρχου και αντιπροσωπείας του Δήμου Πρεσπών στην 2η Συνάντηση του  Έργου «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ / GREEN BOAT», που διοργανώθηκε από τον όμορο Δήμο Liqenas της Αλβανίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013.

Πυρκαγιά στο Ξινό Νερό

Χθες στις 11:45, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην Τ.Κ. Ξινού Νερού, του δήμου Αμυνταίου.

Όταν τα Γερμανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν σκάνδαλα, η Ελληνική κυβέρνηση συγκαλύπτει την διαφθορά

Υποβολή Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, κ. Ραχήλ Μακρή για τις μίζες των γερμανών στις μεταφορές.

Ραχήλ Μακρή: Όταν τα Γερμανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν σκάνδαλα, η Ελληνική κυβέρνηση συγκαλύπτει την διαφθορά.

Ραχήλ Μακρή: Απαξίωση του κέντρου πληροφόρησης των Λιμνών Χειμαδίτιδας & Ζάζαρης του Ν. Φλώρινας



Σε πλήρη απαξίωση οδηγείται το Κέντρο Πληροφόρησης των λιμνών Χειμαδίτιδας και Ζάζαρης – που βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα έξω από το Δ.Δ. Αγίων Αναργύρων του Νομού Φλώρινας.

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης κοντά στον ΑΜΥΝΤΑ



Συνέχεια των διαπροσωπικών επαφών με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την Επιτροπή Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, η οποία συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Περικλή Χατζή επισκέφθηκε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Κων/νο Θεοδωρίδη,

Πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της φωτογραφικής ομάδας «ΡΟΕΣ»



Η φωτογραφική ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει το πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για το 2013. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις ενότητες.