Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Ε. Στάιου ΑΠΟ Όλγα Μούσιου Μυλωνά


Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Ε. Στάιου

«Δεν πετροβολούν, παρά μόνο τα καρποφόρα δέντρα»

Πρόσφατο δημοσίευμα του κ. Στάιου, με αφορμή τη συνέντευξη και την κάθοδό μου στις Δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου, με αναγκάζει λόγω επωνυμίας να προβώ σε δηλώσεις προσωπικού χαρακτήρα, παρότι δεν το θεωρώ σκόπιμο στο πλαίσιο της κρίσιμης εποχής που

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
30/4/2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην Καστοριά και στα Γιάννενα θα βρεθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Συγκεκριμένα, ο Π. Ψωμιάδης θα δώσει το παρών στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας που θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί στο Διεθνές Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο GRANDSERAI (Δωδώνης 33).   

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,



Για το γραφείο Τύπου
Σταύρος Οραήλογλου
6973 049269

Στάμος Βασίλειος Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας


Στάμος Βασίλειος: «Θα κάνουμε το καλύτερο για τον  τόπο μας».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)
«Σε μια δύσκολη εποχή για την Πατρίδα μας και κατ' επέκταση για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τη Δυτική Μακεδονία, δεν θα ήταν δυνατό να αρνηθώ την πρόταση της κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου να συμμετέχω ενεργά στο συνδυασμό ''Ελπίδα''. Η ανάπτυξη της περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας είναι το κυριότερο μέλημά μας και η αξιοποίηση των νέων ανθρώπων, οι

Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Επιστημονική Ημερίδα για τη ΔΕΠΥ από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στα Ιωάννινα την επιστημονική ημερίδα με θέμα "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Σύγχρονα δεδομένα στην Αναγνώριση, Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση. Συνύπαρξη με διαταραχές αυτιστικού φάσματος και προβλημάτων λόγου". 
Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».

Χορηγίες & Χορηγικές Προτάσεις Εναλλακτικοί τρόποι εξεύρεσης πόρων


Η χορηγία είναι μια πολύ σημαντική στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας στη διεθνή και Ελληνική αγορά. Τα ποσά τα οποία ξοδεύονται για χορηγίες είναι τεράστια και συνεχώς αυξανόμενα. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η χορηγία έχει αναπτυχθεί ταχύτατα ως μια εναλλακτική ή συμπληρωματική της διαφήμισης στρατηγική επικοινωνίας (για τους χορηγούς), αλλά και ως μια βασική στρατηγική εξεύρεσης οικονομικών πόρων στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης (για τους χορηγούμενους)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΡΑΔΥΝΩΝ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑΣ


Τσαουσίδης Δημήτρης (Τάκης) Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης


Τσαουσίδης Δημήτρης (Τάκης): «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου κάνουμε αγώνα για το αύριο όλων μας».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου μπροστά, είναι ένας αγώνας για το αύριο. Και το αύριο χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία, νιάτα, θάρρος, απόφαση και πάνω απ΄ όλα σχέδιο. Ό,τι ακριβώς διαθέτει ο συνδυασμός μας, ο συνδυασμός που θα τιμήσει το όνομα του κάνοντας την ελπίδα πράξη.

Παπαγιάννης Χάρης Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης



Παπαγιάννης Χάρης: «Φτιάχνουμε τον τόπο μας όπως αξίζει στα παιδιά μας».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

“Η προσωπική μου διαδρομή μέχρι σήμερα μου έχει διδάξει ένα σημαντικό πράγμα. Τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνα, καθημερινή και συνεχή προσπάθεια. Αρκεί βεβαίως να έχεις σχέδιο και να ξέρεις πού θέλεις να πας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ στο Αρμενοχώρι

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου, ακυρώνει την εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των Λαϊκών Αγορών

                           


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 30-04-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των Λαϊκών Αγορών, απέστειλε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, στον Υπουργό και Υφυπουργό Ανάπτυξης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους Συλλόγους παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών από όλη τη Δυτική Μακεδονία.
Ακολουθεί η σχετική επιστολή.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
30/4/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις θέσεις του Στέλιου Κούλογλου γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Νεδέλκου Ιωάννα Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας


Νεδέλκου Ιωάννα: «Η Γ. Ζεμπιλιάδου ζωντανεύει την ελπίδα».
(Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)

 «Το ξεπέρασμα της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, με τις πολύπλευρες και δυσανάλογα βαρύτερες συνέπειες στην Περιφέρειά μας, απαιτεί τη συστράτευση όλων μας και ειδικά  ανθρώπων ικανών με γνώσεις και σχετική εμπειρία.

Καλυβιάνος Λεωνίδας Υποψήφιος σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας


Καλυβιάνος Λεωνίδας: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ικανότητα και όραμα».
(Υποψήφιος σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)

«Οι συλλογικές προσπάθειες στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, οι συγκεκριμένες προτάσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας, το ήθος και η εντιμότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα και το σθένος να συγκρουστούν με πρακτικές του παρελθόντος με ώθησαν στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.

Χάιτας Κωνσταντίνος Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης


Χάιτας Κωνσταντίνος: «Νέοι και έμπειροι θα διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

 «Οι δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα ποιος με ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά. Το πρόγραμμα του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και ποιος Γεωργίας Ζεμπιλιάδου σχετικά με την επιχειρηματική ανάπτυξη, την στήριξη των επιχειρήσεων, καθώς και  της δημιουργίας θέσεων

Την Παρασκευή 2 Μαΐου οι συντάξεις του ΟΓΑ


Την Παρασκευή 2 Μαΐου οι συντάξεις του ΟΓΑ

Του κ. Παναγιώτη Κούβαρη

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) ανακοίνωσε ότι η σύνταξη μηνός Μαΐου 2014 θα καταβληθεί σε 708.706 συνταξιούχους του Οργανισμού, την Παρασκευή 2 Μαΐου με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή στους λογαριασμούς ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων.
Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Μαΐου 2014 ανέρχεται στο ποσό των 319.356.879,26  ευρώ.

Πασσιάς Αριστοτέλης Υποψήφιος Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης


Πασσιάς Αριστοτέλης: «Νέοι και έμπειροι μαζί θα κάνουμε τον τόπο μας να σταθεί στα πόδια του».
(Υποψήφιος Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι.  Βλέποντας τις  καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, δεν μπορούμε να μένουμε άπραγοι , κοιτώντας τον απλά να μαραζώνει. Χρειάζεται  να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας . Οι νέοι έχουν την θέληση, το

Κάλεσμα του Ε.Κ.Φ. για την Πρωτομαγιά


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας σας προσκαλεί την Πέμπτη 1 Μάη 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας, οδός Ηπείρου 26, για να τιμήσουμε μαζί την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων στη Φλώρινα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ 

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνια, πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι. 

«Η βία ως κοινωνικό φαινόμενο και ο ρόλος της οικογένειας σε σύνδεση με το σχολείο»


Το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Φλώρινας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς, με θέμα: 

Αμύντας - ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος θα δώσει σήμερα Τετάρτη 30/4 ο Αμύντας, καθώς στις 18:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Μικρού Τελικού. 

Στη Φλώρινα το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας


Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας, την Περιφερειακή Ενότητα Ν.Φλώρινας και τον τοπικό της Σύλλογο Α.Ο.ΦΛΩΡΙΝΑΣ, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –

Διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς πληροφορικής στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας


Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ Φλώρινας και τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας, απευθύνει πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19, ΠΕ20 και ΤΕ01.13 για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει στο 1ο

«Ένα ταξίδι μέσα από τα γαλλικά κινούμενα σχέδια» στη Φλώρινα


Το Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας (www.athensanimfest.eu) με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος (http://www.ifa.gr), τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας και

Σύμβουλοι γυναικείας επιχειρηματικότητας στο «Σπίτι της Γυναίκας»


Σήμερα, Τετάρτη 30/4/2014 στις 5:30 το απόγευμα, θα βρίσκονται στο σύλλογο «Το σπίτι της γυναίκας» σύμβουλοι γυναικείας επιχειρηματικότητας με σκοπό να συμβουλέψουν γυναίκες που έχουν ήδη τη δική τους επιχείρηση και σκέφτονται να την αναμορφώσουν, γυναίκες που επιθυμούν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση και γυναίκες που επιθυμούν να δημιουργήσουν συνεταιρισμό ή να συμμετέχουν σε συνεταιρισμό.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6949465988, Βράντση Λίνα.

Ολοκληρώνεται η Πράξη Εφαρμογής του Φιλώτα


Με έγγραφο του Εθνικού Κτηματολογίου χορηγήθηκαν στο Δήμο Αμυνταίου τα διαγράμματα και η περιγραφική πληροφορία για τα ακίνητα της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα, καθώς έχει κυρωθεί η Πράξη Εφαρμογής του σχεδίου επέκτασης του οικισμού. 

Δήλωση υποψηφιότητας του Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη


Ο Τσαρτσιταλίδης Κίμων υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, καλεί τους πολίτες του τόπου μας σε αγώνα με στόχο την συγκρότηση ενός μαχητικού, ελπιδοφόρου, νικηφόρου μετώπου για την έξοδο από το τέλμα της στασιμότητας του τόπου μας. 

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά


Το ΔΣ του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Νομού Φλώρινας, τιμώντας τους αγώνες των εργατών σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει στην εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά και σας προσκαλεί τηνΠέμπτη 1 Μάη 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας (οδός Ηπείρου 26).
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων στη Φλώρινα.

ΝΤ ΑΔΕΔΥ

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων των «Ανοιχτών Οριζόντων»


Σήμερα Τετάρτη, 30 Απριλίου και ώρα 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού νίκης των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ με επικεφαλής τον Μάκη Ιωσηφίδη.

Απόστολος Αργυριάδης: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου οι δεσμεύσεις θα γίνουν πράξεις»


Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας

«Κατεβαίνω μαζί ως υποψήφιος σύμβουλος στο συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου γιατί με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τόπο μου. Πιστεύω πως με την κ. Ζεμπιλιάδου επικεφαλής, με τις ιδέες σας, τις γνώσεις και τις ικανότητες, θα

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε. Φλώρινας


Το ψηφοδέλτιο της νίκης στην Περιφερειακή Ενότητα της Φλώρινας και τις προγραμματικές προτάσεις για την περιοχή θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου. 
Η παρουσίαση θα γίνει στις 19.00 στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ της Φλώρινας.

Οδηγίες από την Αστυνομία για το νέο ιό του facebook


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με «ιό» που διαδίδεται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook». 

Σύλληψη δύο ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά κάνναβης

Χθες (29-04-2014) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής καθώς και αστυνομικού σκύλου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς,

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Π.Ε. Φλώρινας



Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης
Καραντζίδης Βασίλειος, 39, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας. - Δημοτικός Σύμβουλος. - Μέλος της Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ

Λυπίτκα Χριστίνα Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας


 Λυπίτκα Χριστίνα: «Θα αγωνιστώ με τη Γ. Ζεμπιλιάδου για το δικό μας αύριο».
(Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)

            «Το να αγωνίζομαι είναι για μένα στάση ζωής. Όταν μάλιστα υπάρχουν αγώνες όπου οι νέοι πρέπει να μπούμε μπροστά, δεν θα μπορούσα ποτέ να λείψω.

Κασκαμανίδου-Κεσίδου Ευδοκία Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας


Κασκαμανίδου-Κεσίδου Ευδοκία: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου μπορώ να ελπίζω και να αισιοδοξώ»
(Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)

«Η εθελοντική διάθεση, η δημιουργικότητα και η προσφορά, είναι για μένα τρόπος ζωής. Με αυτήν τη φιλοσοφία αποφάσισα να ασχοληθώ με τα «κοινά», στον ωραίο αγώνα  που δίνει η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την ανάπτυξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που κατά κοινή

Κωτσοπούλου Ελισάβετ (Βέττα) Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας


Κωτσοπούλου Ελισάβετ (Βέττα): «Η Γ. Ζεμπιλιάδου με ενέπνευσε!

(Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε.  Φλώρινας)

«Η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσαν ο δυναμικός χαρακτήρας, η όρεξη της για δουλειά, η επιστημονική της συγκρότηση,  οι γνώσεις της για την αυτοδιοίκηση, το ήθος και η εντιμότητά της, ήταν τα στοιχεία της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου που με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια μαζί της στις περιφερειακές εκλογές.  Το γεγονός ό,τι είναι γυναίκα αποτέλεσε για