Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο συμπολίτης μας Μπάντης Ιορδάνης συμμετέχει στην παρέμβαση 12 νέων αυτοδιοικητικών για την επόμενη μέρα στην ΤΑ


Για μια πιο ισχυρή και πιο αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η ερχόμενη αυτοδιοικητική περίοδος, που θα έχει για πρώτη φορά πενταετή διάρκεια, θα πρέπει να αποτελέσει για τους ΟΤΑ το εφαλτήριο για δημιουργία, μεταρρυθμίσεις και κυρίως να προσφέρει όραμα και προοπτική στις τοπικές κοινωνίες, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε δήμου. Η ορθή οικονομική διαχείριση αποτελεί τη βάση για την ομαλή λειτουργία ενός σύγχρονου αυτοδιοικητικού οργανισμού, αφού εξαιτίας της πολυπλοκότητας και της δομής, η διαφάνεια καθίσταται σημαντικότερη από ποτέ.

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε για τελευταία φορά με την παρούσα Δημοτική Αρχή το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                    
               Φλώρινα, 28-08-2014
Δελτίο Τύπου
Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε για τελευταία φορά με την παρούσα Δημοτική Αρχή το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 με 7 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και 10 θέματα ημερησίας διάταξης.
Πριν την συζήτηση ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την συνεργασία τους στην προσφορά επίλυσης όλων των θεμάτων του Δήμου Φλώρινας. Ευχήθηκε επίσης, καλή δύναμη από όποια θέση θα συνεχίσει να προσφέρει ο καθένας στα κοινά του Δήμου.