Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Το εργατικό κέντρο Φλώρινας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων ενενήντα πέντε (495) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟ.Χ.) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη

Δέκα κόμματα στη Βουλή με τρίτο του Καμμένου

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Μarc, 18 ημέρες πριν την επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών

Πολιτική ρευστότητα, κομματικός κατακερματισμός και έλλειψη αυτοδυναμίας αποτυπώνεται στην τελευταία δημοσκόπηση, μόλις 18 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Το λιγότερο οκτώ κόμματα στη Βουλή - Ιστορικό υψηλό για Χρυσή ΑυγήΜικρή πτώση σημειώνει στα ποσοστά της ενόψει εκλογών η ΝΔ, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά.
Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό "Επίκαιρα", στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής που αποτυπώνει την πρόθεση ψήφου, τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:

Μπακογιάννη: "Μαχαιριά στην καρδιά των Νεοδημοκρατών" η επιστροφή Συμπιλίδη

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην πολιτική σκηνή η είδηση επιστροφής στο πολιτικό προσκήνιο του Γιώργου Συμπιλίδη, του ανθρώπου που με την ανεξαρτητοποίησή του οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993.

ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΗΛΙΑΔΗ


Ντροπή κ. Ηλάδη κ. Αντιπεριφερειάρχα αναγκάσατε σε παραίτηση την διευθύντρια του ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Μια εξαίρετη μουσικό, που είχε κάνει το ΩΔΕΙΟ αξιοζήλευτο σε όλη την Ελλάδα. Κρίμα η Φλώρινα να χάσει ένα τέτοιο ταλέντο. Αλλά μετά λύπης μου όμως θα πω . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ. ο σύλλογος γονέων του Ωδείου οκτάβα, τι κάνει; Ντροπή και σε εσάς και στον Περιφερειάρχη τον ΔΑΚΗ.

Σωματείο Ομόνοια- Δελτίο Τύπου για ΜΜΕ

Η μείωση του κόστους μετακίνησης με ΤΑΞΙ στα χέρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά τις δύο διοικητικές μεταρρυθμίσεις της Χώρας μας (σχέδιο Καποδίστριας και σχέδιο Καλλικράτης) τα δεδομένα για τις επιβατικές μετακινήσεις έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Οι Δήμοι έχουν διευρυνθεί γεωγραφικά και περιλαμβάνουν το σύνολο των παλαιών Κοινοτήτων και επίσης οι ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων εντός των ορίων των Δήμων

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ την ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 18-04-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρεία της Προέδρου κ. Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου με τρία θέματα προ ημερησίας διάταξης και δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα προ ημερησίας διάταξης ήταν τα εξής:

ΕΠΑΜ: Ανακοίνωση εκλογικής συνεργασίας


ΕΠΑΜ: Ανακοίνωση εκλογικής συνεργασίας


Ο Χ Ι

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.),
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αθήνα 15 Απριλίου 2012

Με δεδομένη την άνευ προηγουμένου κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ο λαός μας και εν όψει της επερχόμενης εκλογικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος ¨Το Φλάμπουρο¨ σας προσκαλεί  την  Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00 μ.μ στις εκδηλώσεις που διοργανώνει με αφορμή τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στο Φλάμπουρο Φλώρινας.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας,όπως και άλλα της ευρύτερης περιοχής του νομού μας συντροφιά με τις μελωδίες της Φλαμπουριώτικης κομπανίας.
Το Δ.Σ