Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                           Φλώρινα, 19-05-2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες μας, που στήριξαν δυναμικά το συνδυασμό μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Η αδιαμφισβήτητη πρωτιά του συνδυασμού μας και η δυναμική που αποκτήσαμε με τη δική σας ψήφο, δίνει ηχηρό μήνυμα νίκης στο δεύτερο γύρο των εκλογών.  
Με τη στήριξη σας συνεχίζουμε μαζί και για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου 2014, μακριά από μικροπολιτικές του παρελθόντος, για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η νίκη μας, η νίκη του λαού, η νίκη των Φλωρινιωτών.
Συνεχίζουμε δυναμικά, συνεχίζουμε γερά, συνεχίζουμε μαζί μέχρι την τελική νίκη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Φλώρινας

με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Φλώρινα, 19-5-2014



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, σε όλους όσους στήριξαν τον αγώνα μας και εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για τις Περιφερειακές εκλογές το συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία». 
Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία ενισχύει την δημοκρατική έκφραση και την ανάδειξη των, κατά την κρίση των πολιτών, νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών. 
Η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική για την πορεία του τόπου μας και απαιτεί πρόσωπα με γνώση, εμπειρία, θέληση και δυναμική.

Σας καλούμε και σας ζητούμε, όλους ανεξαιρέτως, την ερχόμενη Κυριακή, στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 25ης Μαΐου, να υπερψηφίσετε τον συνδυασμό μας δίνοντας μας ξεκάθαρη εντολή για να οδηγηθεί η Φλώρινα στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου που χρειάζεται και αξίζει ο τόπος μας.

«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ»

Την απροθυμία της  κυβέρνησης  να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις αλλά και την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου που επί χρόνια εκκρεμεί, καταγγέλλει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης  επισημαίνει την σοβαρότητα των δυο θεμάτων, δηλώνοντας  τα εξής:
«Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και της αποπληρωμής του κατοχικού δανείου θυμίζουν σε όλους μας πόσο αδύναμοι και υποτελείς στα ξένα συμφέροντα είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Τα «καλά παιδιά» της κ. Μέρκελ  κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος που ασκούν συγκυβέρνηση, φοβούνται να υψώσουν το ανάστημα τους και να διεκδικήσουν όσα αυτή η χώρα δικαιούται, όταν άλλες χώρες απαίτησαν και πήραν από την Γερμανία το μερίδιο τους. Η δήλωση του κ. Σοϊμπλε ότι δεν υπάρχει καμιά εκκρεμότητα με την Γερμανία, συμπληρώνει την εικόνα αυτής της εν τέλει ύποπτης «απροθυμίας». Το αίμα που χύθηκε και οι καταστροφές στις περιουσίες των Ελλήνων ζητούν δικαίωση. Αυτό το θέμα δεν θα μείνει στα αζήτητα αν ο λαός μας στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο».

Εκδήλωση της ΕΛΙΑΣ στην Κοζάνη


ΚΟΖΑΝΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2014



Σας καλούμε στη πολιτική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές, που πραγματοποιεί η «ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», την Τρίτη 20/5/2014 στην πόλη της Κοζάνης, στις 20:00 στο Κοβεντάρειο, με ομιλητές τον βουλευτή και  εισηγητή ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Φίλιππο Σαχινίδη και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κωστούλα.

NE ΠAΣOK ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

       
Η επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γεωργία Ζεμπιλιάδου έκανε την παρακάτω ΔΗΛΩΣΗ:
«Με προγραμματικό λόγο και αυτοδιοικητικό πρόταγμα κάναμε έναν αξιοπρεπή  αγώνα για να βάλουμε στο επίκεντρο το πραγματικό διακύβευμα αυτών των εκλογών, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παράσταση χοροθεάτρου της Λέσχης Πολιτισμού


Σας προσκαλούμε στην παράσταση του «ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σήμερα Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μστην αίθουσα θεάτρου Φ.Σ.Φ «Αριστοτέλης». 

Ευχαριστήριο του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία»

Ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας, όλους τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για την υποστήριξη του συνδυασμού μας «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ». 

Την επόμενη Κυριακή θα κριθεί η «μάχη» στο δήμο Φλώρινας

Τελικά Γιάννης Βοσκόπουλος και Στάθης Κωνσταντινίδης θα δώσουν την μάχη για την θέση του Δημάρχου.
Τα ποσοστά του καθενός είναι
Γιάννης Βοσκόπουλος     45,03
Στάθης Κωνσταντινίδης    37,36
Παπαναστσίου Βασιλική    3,80
Γκέκτσης Ευάγγελος           8,34
Αργυριάδης Παντελής         5,47

Δήλωση του Γιώργου Δακή


Νέος δήμαρχος Πρεσπών ο Παναγιώτης Πασχαλίδης

Αλλαγή σκυτάλης έχουμε στο δήμο Πρεσπών με τον Παναγιώτη Πασχαλίδη να είναι ο νέος δήμαρχος, μετά από μια εκλογική αναμέτρηση – θρίλερ που κρίθηκε στις 21 ψήφους.