Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 25-04-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Φλώρινας, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Christian Thimonier, με την Αντιπρόεδρο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου κ. Μαρία Βοζίκη, καθώς και με φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο: «Les cafes litteraires» στην αίθουσα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», από το Γάλλο Πρόξενο και το Δήμαρχο Φλώρινας, ενώ στις 21:00 θα ξεκινήσουν οι προβολές των ταινιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (νέο πάρκο).
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φλώρινας

Σήμερα 25-4-2012 ξεκίνησε η Δίκη για την μήνυση που έχει κάνει ο Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος εναντίον της Π……ς Κουτουράτσας για συκοφαντική δυσφήμηση.


Στο ξεκίνημα της δίκης, τόσο ο δικηγόρος του Γιάννη Βοσκόπουλου, αλλά και ο δικηγόρος της κ. Π……ς Κουτουράτσας ζήτησαν να διακοπή η δόκη και να συνεχισθεί τις επόμενες ημέρες διότι:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 24-04-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φλώρινας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν την εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου, που θα λάβει χώρα στην πόλη της Φλώρινας από τις 26 μέχρι και τις 29 Απριλίου 2012.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών θα προβληθούν γαλλόφωνες ταινίες, ενώ θα υπάρξει και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Les cafes litteraires». Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο

BΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
με χαρά σας δηλώνω πως επανέκαμψα στη κεντρική πολιτική σκηνή της Φλώρινας, αυτή τη φορά όμως ως υποψήφιος βουλευτής του κινήματος «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» με μοναδικό γνώμονα να συνεχίσω τον έντιμο πολιτικό-πατριωτικό μου αγώνα από εκεί που βιαίως με εξανάγκασαν να τον

Ροχαλητό και άπνοιες στον ύπνο


Το ροχαλητό είναι ένα σοβαρό ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα που βασανίζει όχι μόνον αυτούς που το εμφανίζουν αλλά και τους συντρόφους τους. Έχει βρεθεί ότι το 40% περίπου των ενηλίκων ροχαλίζουν περιστασιακά ενώ ένα 25% ροχαλίζουν επί καθημερινής βάσης.  Σε σοβαρές περιπτώσεις μάλιστα, το δυνατό ροχαλητό διακόπτεται από συχνά