Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η ζωή των Ρομά στο συνοικισμό Νεοφωτίστων της Φλώρινας Μια μελέτη τεσσάρων φοιτητριών του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Φλώρινας, βρίσκεται ο συνοικισμός των Νεοφωτίστων (Ρομά). Κάνοντας μία βόλτα μέσα στο συνοικισμό, συναντάμε αρκετούς κατοίκους. Είναι πρωί και είναι ώρα για δουλειές. «Τι και αν είναι καθημερινή, όλα τα πρωινά είναι για δουλειές», μας λένε οι γυναίκες του συνοικισμού. 

Βραδιά Ποίησης και Μουσικής στο Αμύνταιο


Το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας-Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Παράρτημα Αμυνταίου τιμώντας τα 90 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, συνδιοργανώνουν:

Ευχαριστήρια του «Αριστοτέλη»

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Μαρία Κλαουδάτου, για τη δωρεά εκατόν πενήντα ευρώ (150 €),εις μνήμη του αγαπημένου της αδελφού Πέτρου Τριανταφυλλίδη.

Λαϊκή συνέλευση στην Τ.Κ. Βεγόρων

Από τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Τ.Κ. Βεγόρων, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στo Ενοριακό κέντρο, προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας για θέματα που τους αφορούν.

Αμύντας Αμυνταίου Έσπασε το Αήττητο του Αρίωνα Πτολεμαΐδας



ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αμύντας Αμυνταίου Έσπασε το Αήττητο του Αρίωνα Πτολεμαΐδας 
Ο Αμύντας υποχρέωσε τον Αρίωνα Πτολεμαίδος στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στο ΔΑΚ Αμυνταίου με 28-24, ωστόσο το εν λόγω αποτέλεσμα δεν αλλάζει τις ισορροπίες στο βαθμολογικό πίνακα, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά στον 6ο όμιλο της Β Εθνικής και κατ’  επέκταση  την παρουσία τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2.