Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ
24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
 
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στις 11.30, η Biohellenika ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για αντικειμενική και επιστημονική ενημέρωση θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, στην Καστοριά με θέμα:

“ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ”

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 26 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

120 θέσεις εργασίας στο ΛΚΔΜ για δύο μήνες


To ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 120 (εκατόν είκοσι) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Μονάδων.

Πρόσληψη 217 ατόμων στην ΚΘ Εφορεία Αρχαιοτήτων




Πρόσληψη 152 θέσεων στην ΚΘ Εφορεία Αρχαιοτήτων




Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης

Ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης θα γίνει σε ολόκληρη την επικράτεια την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013. Για τον εορτασμό αυτόν στην πόλη της Φλώρινας καθορίζονται από την Π.Ε. Φλώρινας οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου «Αργοναύτες» Κολχικής


Λήψη μέτρων ενόψει χειμώνα από το δήμο Φλώρινας

Υπό την Προεδρεία του Αντιδημάρχου Φλώρινας κ. Μιχαήλ Καρακόλη συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φλώρινας με θέμα «Λήψη μέτρων και δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμύρες κατά τη χειμερινή περίοδο 2013-2014».

Κατατέθηκε το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο- Καμία ονομαστική αναφορά στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας!

του Σάββα Καλεντερίδη
Κατατέθηκε στη Βουλή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, αντί να καταπολεμήσει αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκει, μάλλον θα επιφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, εκτός κι αν κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν κάτι τέτοιο.

Βραδιά Λόγου και Τέχνης - Ποίησης και Μουσικής στη Μελίτη (video)

(video)

http://www.youtube.com/watch?v=_8U6hGm7BE8#t=89
Στη συνέχεια της συνεργασίας του 1ου Εργαστηρίου του ΤΕΕΤ με το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης, στο χώρο που πραγματοποιείται η έκθεση των φοιτητών με θέμα «Εγένετο Φως», διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης βραδιά Λόγου και Τέχνης - Ποίησης και Μουσικής.


Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Φλώρινα (video)

(video)
http://www.youtube.com/watch?v=unxKXEhPtR8

Με εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας εορτάστηκε στην πόλη της Φλώρινας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της πλατείας Γ. Μόδη και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Η κεντρική ομιλία της ημέρας έγινε από τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κών Ν. Φλώρινας, Έφεδρο Ταγματάρχη Πεζικού Πέτρο Ηλιάδη.


«Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» στο Αμύνταιο

Η Καλλιτεχνική εταιρία "Προσκήνιο" και η "Παιδική Σκηνή Ροντίδη" παρουσιάζουν "Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι " των J και W Grimm, αύριο Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, στις 11:30 το πρωί.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: 6944062928
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 ευρώ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Carpediem

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας για τη διαφάνεια στην τοπική αυτοδιοίκηση

Η Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απασχολεί διαχρονικά τόσο την εκτελεστική όσο και τη νομοθετική εξουσία, αλλά ταυτόχρονα και όσους εκφράζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε πρόκειται για τους εκλεγμένους αιρετούς είτε για τους ίδιους τους πολίτες. Είναι γενικότερα αποδεκτό ότι στον τομέα της Διαφάνειας πάσχει το κράτος και η Διοίκησή του και απαιτείται μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και της αδιαφάνειας.

Ομιλία του δημάρχου Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλου για τη διαφάνεια στην τοπική αυτοδιοίκηση

Στη συζήτηση με θέμα «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013. Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο κ. Δήμαρχος κατά την εισήγησή του είπε:

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας για το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου

Κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δυτικής Μακεδονίας Θανάση Γερμανίδη, Ευγενίας Ουζουνίδου και Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, σχετικά με την απάντηση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε ερώτηση για το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Θέμα: Η κατάργηση του άρθρου 15 του ν. 2452/1997 είναι η μόνη λύση

Σύλληψη φυγόποινων σε Αμύνταιο και Κρυσταλλοπηγή

Χθες (20-11-2013) τις βραδινές ώρες στο Αμύνταιο, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Ημερίδα για την ανάπτυξη ΣΔΑΕ των αγροτικών κοινοτήτων

Ο Δήμος Αμυνταίου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ημερίδα με τίτλο «Υποστηρίζοντας την ανάπτυξη ΣΔΑΕ των αγροτικών Κοινοτήτων και τις Δυνατότητες Χρηματοδότησής τους» που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος eReNet, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 09:45, στην αίθουσα του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, Λέχοβο, Δήμος Αμυνταίου.

Σημαντική διάκριση της Δήμητρας Σελεμίδου



Σημαντική διάκριση της Δήμητρας Σελεμίδου,
μαθήτριας ελαφρού τραγουδιού της τάξης της
κ. Αντρέεας – Μιρέλας Διδασκάλου του
Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  

Στις 4, 5 & 6 Οκτωβρίου 2013 διεξήχθη η A΄ φάση της 4ης Ακρόασης που οργάνωσε ο Εκδοτικός Οίκος “Μικρή Άρκτος” στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού και η οποία αφορούσε στην ακρόαση νέων ερμηνευτών ηλικίας έως 30 ετών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανήλθε στους  300 ερμηνευτές (-τριες) από 22 πόλεις της Ελλάδας.

Η ομάδα Volleyball του ΦΣΦ «Αριστοτέλη» συμμετέχει στη δράση «Χριστούγεννα για όλους»

Η ομάδα Volleyball του ΦΣΦ ¨ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ¨ αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, συμμετέχοντας στη Δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, "Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω" συγκεντρώνει, τρόφιμα είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά είδη.